Ik ben heel blij met mijn aankoop

Snelle levering. Netjes verpakt. Heel mooi en superscherp mes. Ben er heel blij mee.

Ik ben heel blij met mijn aankoop

heerlijke en uitstekende service!!

Foutje gemaakt met mijn bestelling maar Braadbaas heeft dit prima opgelost, prima service.

Smakelijke en zeer goede service!!

Door een foute bestelling van mijn kant, is alles toch nog goed gekomen door de zeer goed service van Braadbaas thnx. Top

Smakelijke en zeer goede service!!

Door een foute bestelling van mijn kant, is alles toch nog goed gekomen door de zeer goed service van Braadbaas thnx Top

Super kwaliteit en vriendelijke klantenservice.

Vanwege de sinterklaasdrukte kwam mijn bestelling later dan gepland. Wanneer ik contact opnam met de klantenservice, werd ik super vriendelijk geholpen en hebben ze voor mij in het systeem van PostNL gekeken. Een dag later werd het product geleverd.

Snelle aflevering

Heel makkelijk de bestelling geplaatst en in korte tijd onze bestelling werd afgeleverd

1e keer besteld bij Braadbaas. Snelle levering en netjes verzorgd met een persoonlijke note heel leuk.

levering en verpakking prima (niet te grote doos)

een ludieke persoonlijke benadering

Prima service!

Duidelijke website en makkelijk bestelproces. Daarna prima geïnformeerd over verzenden en levering. De pepermolens zijn beauties.

Prima service!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.