Mooie set

Prachtige pannen. Koken heerlijk.

Kan niet beter.

Uitstekende producten en een uitmuntende service. Beter kan niet.

• Wat kan beter? N.v.t.

Altijd goed snel en op tijd leveren

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie pannen voor een mooie prijs

Ik was op zoek naar nieuwe pannen om mijn oude tafal pannen met (waarschijnlijk) PFAS te vervangen en in mijn zoektocht kwam Braadbaas naar voren. Mooie site waar ik snel een paar mooie Demeyere pannen kon vinden. Ik kreeg al snel de bevestiging dat ze verzonden waren, maar het duurde toch nog een dag of 2 voordat de pakketten aan PostNL overhandigd werden. Voor mij geen probleem, maar ik zou dan de verzendbevestiging gewoon wat later versturen. Dat komt wat beter over. Gezien het grote en diverse aanbod ga ik hier zeker vaker bestellen!

• Wat kan beter? Verzendbevestiging pas versturen zodra alles echt aan PostNL afgegeven is.

Uitstekende klantenservice

Mijn bestelling arriveerde heel snel en de communicatie verliep soepel. Een van de pannen was krom, maar de klantenservice reageerde snel en behulpzaam en stuurde me snel een nieuwe. Bedankt, ik zal jullie website zeker weer gebruiken!

kwaliteitsprodukt

Voldoet aan alle verwachtingen. Eindelijk mijn voedsel bereiden zonder anti-aanbak zoals pfas of andere chemische gifstoffen in mijn voedsel. Makkelijk schoon te maken, eitjes blijven soms wat plakken zonder aan te branden, maar dat is minimaal.

Uitgebreide webshop, goede service, communicatief!

Voor het eerst besteld bij Braadbaas. Ik was er nog niet bekend mee. Er was een kleine oponthoud door een probleem bij PostNL. Braadbaas heeft dit direct door gecommuniceerd en me op de hoogte gehouden. Bij andere bedrijven moet je er zelf vaak achteraan gaan. Top service!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd en adequaat afgehandeld

Ik bestel hier wel vaker. Tot nu toe geen een keer een probleem gehad. Een keer was een levering vertraagd door Moederdag. Dit probleem lag bij post nl, maar braadbaas maakte zich er op eigen initiatief wel hard voor en ging erachteraan. Tevreden klant

• Wat kan beter? N.v.t.

na vertraging van de transporteur keurig gemeld is het goed gekomen

Mooie producten

De olie en azijn flessen hebben een mooi uitlijk en functioneren prima. Geen lekkende fles meer. Door de elegante uitstraling staan ze op het aanrecht.

• Wat kan beter? N.v.t.

Braadbaas ok Post NL ??????

Waar jullie niets aan kunnen doen maar wat ik persoonlijk erg vind is het volgende; Dat er niet op de afgesproken dag en uur kon gelevers worden kan gebeuren door omstandigheden, neem ik aan maar dat ik eerst bericht kreeg dat het dan geleverd zou worden op 13/05 na15h en dan plots bericht kreeg dat het pakket geleverd was op een afhaalpunt 4km verder en niet zoals afgesproken thuis, tja ......ok jullie kunnen er niets aan doen maar Post NL ????? Groetjes Aanbevelen, jullie ja Post NL ????

• Wat kan beter? Post NL

Vriendelijk klantenservice

De gehele afwikkeling van de bestelling liep vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden. PostNL liet vervolgens door drukte en feestdagen steken vallen en heeft verschillende foutieve afleverdata doorgegeven. Contact met de klantenservice gezocht die dat meteen goed oppakte. Nog voor levering een mail met verontschuldiging en een tegoedbon. Uiteindelijk product in goede orde ontvangen.

Supersnel verzonden!

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag tijdens de BBQ al in huis. Ik had mijn bestelling eigenlijk nog niet verwacht dus dat was een meevaller. We hebben direct het zout en de BBQ saus kunnen testen. Alles werd ook zo ecologisch mogelijk en grondig verpakt met gerecycleerd papier. Dat kan ik alleen maar toejuichen. Bravo!

Top Service!

Na +/- 4 maanden was onze RSV pan krom getrokken. Ik heb dit gemeld en zonder ingewikkelde vragen of discussie hebben we ons aankoop bedrag opnieuw mogen besteden in de webshop. Snelle reactie en goed opgelost!

• Wat kan beter? N.v.t.

Savonds besteld en volgende dag gewenste product in huis met een toegevoegd persoonlijk kaartje

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede pannen en gewoon snel en correct bezorgd

supershop

mooie merken, goede kwaliteit, leuke deals en supersnel geleverd kortom onze favoriete shop

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima selectie, prima prijzen en snelle levering

Rond moederdag een pannenset gekocht. Voor mezelf weliswaar. Maar vol benut om een hemels moederdagontbijt te maken voor mijn vrouw. Erg tevreden over de snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs en ze denken mee als niet alles direct geleverd kan worden

1 deel van de bestelling was niet op voorraad. Ze hielden me keurig op de hoogte en als ik wilde kon de bestelling in 2 delen worden geleverd. Prettige communicatie. Uiteindelijk kon alles op tijd worden geleverd!

Correcte en stipte levering

Correcte en stipte levering

• Wat kan beter? Geen idee

Kado voor Moederdag te laat terwijl ik dinsdag heb besteld

• Wat kan beter? Bezorging

Prachtige koekenpannen, een feestje om ermee te bakken&braden, ga er meer van bestellen

• Wat kan beter? Niets

Super tevreden

Mooie afgewerkte Vlijmscherpe messen van global voor een goede prijs met een lange garantie.

• Wat kan beter? N.v.t.

Twee maal een bestelling geplaatst van Le Creuset. Snel geleverd , ook het contact met de klantenservice was uitstekend. Aanrader om bij deze shop te shoppen!!

Mooie producten super klantenservice

Ik ben blij met de producten en de klantenservice reageerde super op een fout die ik gemaakt had.

• Wat kan beter? Ik had het nog leuker gevonden als het intitiatief bij jullie was gestart

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.