Snelle levering!

Mooi product, vlotte levering.

Braadbaas is top

Mijn favoriete keuken winkel!!!

Flaming hot experience van deze coole bazen

Professionele website, modern, snel overzichtelijk. Echte bazen, soort Coolblue experience , maar dan voor flaming hot keuken benodigdheden! Keep up the good work.

Top !

Mooie website, top producten, goede prijs en snelle levering. Conclusie: TOP!

Een echte aanwinst van Top kwaliteit

Deze wokpan overtreft in alle opzichten onze verwachtingen. Kwalitatief uitstekend, handig in gebruik en een strak industrieel design!

• Wat kan beter? Nvt

Een vlijmscherpe messen voor dito prijs.

Mooie Forged messen gekocht voor een vlijmscherpe prijs. Keurig geholpen door een van de bazen toen bleek dat er iets niet helemaal naar wens was. Helemaal top dat Braadbaas, aanrader!!

Super pan!

Zo blij met deze pan. Lang gezocht naar een goede pan en heb hem eindelijk gevonden!

Geweldig, vlot en makkelijk

Ik had een pepermolen gekocht en ik ben zeer tevreden met de service. Ik heb het zonder moeilijkheden kunnen bestellen, en het kwam al heel snel binnen! Zeker aan te raden!

een hele fijne service!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Telefonisch goed geholpen en bestelling snel binnen. een hele positieve ervaring.

• Wat kan beter? N.v.t.

Keurige producten en goed verpakt

Prachtige Peugeot ovenschalen besteld bij Braadbaas. Goed verpakt, snel in huis. Helemaal top

Fantastisch!

Heel erg blij mee

• Wat kan beter? N.v.t.

Super pan, netje op tijd geleverd

Ik heb de pan besteld tijds black Friday, mooie korting en netjes op tijd geleverd. Het is een cadeau voor mijn schoondochter zij is er super blij mee.

Prima webshop

Snel en accuraat. Levering binnen 24 uur. En een mooie kwaliteit.

• Wat kan beter? N.v.t.

Duidelijke en overzichtelijke webshop.

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Snelle levering van de bestelling.

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlotte levering van mooi product

Een mooi koksmes van Skottsberg besteld. De volgende dag al geleverd. Fijne website met mooie artikelen. Dat ik met dat loeischerpe mes in de haast in mijn vinger sneed is voor eigen rekening. Haha

Fantastizc

Besteld en geleverd

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed assortiment met zeer concurrerende prijs

Supersnelle kevering , perfect verpakt

Vlotte levering, duidelijke communicatie

• Wat kan beter? N.v.t.

Heb mijn pan nog niet binnen

X

Top producten en service !

Alles verliep perfect - Top prestatie !

• Wat kan beter? N.v.t.

Perfecte snelle en goede service aan mooie prijs!!

Perfecte snelle service, bestelling is heel vlotjes verlopen. De prijs onevenaarbaar!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en super service

Een aantal skottsberg pannen besteld. super snel geleverd en een goede service. Werk gebeld door braadbaas da ik mijn huisnummer was vergeten. top actie. Spullen van goede kwaliteit .

Heel erg goed

Prima geregeld !! Mooi mes gekocht. Snel geleverd Je wordt vanaf de bestelling goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de levering. En ook niet onbelangrijk de prijs was okee ik zal hier zeker weer bestellen. Fijne braaddagen allemaal.☆☆

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie website, hele gave cadeautjes en leuke aanbiedingen. Wat wil je nog meer? Super blij mee!

• Wat kan beter? X

Super snelle levering.

Snelle levering en een leuk nieuwsblad erbij.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.