Snel verzonden & Goed verpakt

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima info vanuit Braadbaas betr. tijd en bezorging

• Wat kan beter? Lokatie van afhalen in het station is beroerd

Zeer goede eerste ervaring

Na enige vertraging bij post.nl pakket in goede staat aangekomen. Bij navraag bij Braadbaas een keurige uitleg in de mail van hun ontvangen, en terwijl Braadbaas niets aan de vertraging kon doen een kortingcode ontvangen voor een volgende aankoop. Ik heb mijn aankoop afgelopen zaterdag uit geprobeerd en is mij prima bevallen. Groeten Ronald

• Wat kan beter? N.v.t.

Duidelijke site, snelle levering. Super koekenpannen

Prachtige vormgeving

Een prachtige pan. Alle vertrouwen erin dat hij dertig jaar meegaat.

Door de persoonlijke service van Jeroen, Michael en Bo bestel graag weer

Mijn bestelling liep wat vertraging op, maar wat ik ontzettend waardeerde was de persoonlijke mail van Jeroen, Michael en Bo met een duidelijke uitleg over wat er aan de hand was. In plaats van het simpelweg op de vervoerder af te schuiven, namen ze zelf de moeite om alles netjes toe te lichten. Dat voelde oprecht en betrokken. Als extra gebaar gaven ze ook nog eens een kortingscode van €10 voor het ongemak – heel attent, en zeker niet iets wat ze hadden hoeven doen. De pan werd uiteindelijk keurig geleverd en ik zou zonder aarzeling opnieuw bij Braadbaas bestellen!

Mooie en duurzame producten

Ik heb al meerdere producten besteld en ben er zeer tevreden over. Mooie en duurzame materialen. De snijplanken zijn top producten in de keuken.

• Wat kan beter? geen opmerkingen

Ondanks vertraging toch nog optijd voor de moederdag

Heb al eerder wat besteld en tot nu toe goed bevallen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Originele producten, fijne shopervaring en oog voor detail

Braadbaas heeft me positief verrast. De website ziet er top uit, alles is duidelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. De spullen zijn superleuk en worden aangeboden voor hele scherpe prijzen. Wat me vooral opviel: het pakketje was netjes verpakt en bevatte zelfs een persoonlijke noot – dat soort details maken het echt af. Mijn bestelling was voor Moederdag, dus timing was belangrijk. Helaas was er vertraging bij PostNL. Begrijpelijk, dat ligt buiten Braadbaas’ controle. Toch had een proactieve update of berichtje over de mogelijke vertraging het helemaal afgemaakt. Dan was dit een dikke vijf sterren geweest. Al met al: aanrader. Ik bestel hier zeker nog eens.

• Wat kan beter? Proactief communiceren als post nl vertraging heeft.

Helaas niet op tijd

Na het plaatsen van mijn bestelling zoals beloofd voor 2200u besteld de volgende dag in huis is dit helaas niet waar gemaakt. Na het opnemen van contact netje een bericht terug gekregen met de reden en daarna nog een uitgebreide mail met reden en een ter compensatie 10 euro tegoed. Dit had natuurlijk niet gehoeven maar toch blij mee voor de volgende bestelling. Nu natuurlijk nog hopen op de 50euro Al met al verwacht ik mijn pakket morgen dus dan eens zien of de pan het waar kan maken

• Wat kan beter? Misschien iets eerder op de hoogte houden van bezorg problemen of andere problemen waardoor pakketten niet op tijd komen

Klantgerichte service met goede communicatie. Top!

Goede communicatie. Het pakket was iets vertraagd. Er werd keurig uitgelegd waardoor dit kwam, en werd keurig op de hoogte gehouden. Fijn bedrijf. Bestel er zeker weer als ik iets nodig ben.

Geweldige scherpe messen!

Ze snijden als een malle door het vlees en groenten heen! Ook mooie messen om te zien!

Super klantenservice

Super klantenservice, foto’s gestuurd en het werd gelijk opgelost.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ruim assortiment kwaliteitsproducten en een persoonlijke noot in de levering

Braadbaas heeft een grote keuze uit oa Demeyere pannen en wokken, levert snel en goed en wat me verraste: een persoonlijke noot in de verpakking. Een aanrader dus als je kwaliteit in keukentools zoekt!

Snel en zorgvuldig het bestelde geleverd.

• Wat kan beter? x

Perfect bakplezier

Met minder boter prima bakresultaten

Heel goed bevallen

Snelle levering Persoonlijke kaartje bij de bestelling!

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima product, fijn om mee te werken

Overzichtelijk website met duidelijke omschrijvingen en snelle levering

GEWELDIG!

Mijn kook-hulp is razend enthousiast sinds ze mijn nieuwe koekenpan gebruikt!!! Zo fijn dat er niks meer aanbakt en alles wat je er in klaarmaakt zo soepel uitkomt! Ze is er heel tevreden mee en ik ook, want ze maakt er de heerlijkste gerechten in klaar!!! In één woord : we zijn super tevreden!

• Wat kan beter? NETS!

Goed advies en snelle levering!

Ik heb een mooie pan besteld. Eerst even gebeld voor advies en daarna een besluit genomen en besteld. Alles keurig netjes geregeld.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed advies en snelle levering

Een fijne (online) winkel met goed advies. Ik heb zowel in de fysieke winkel gekocht als online. Heel leuk om ook naar de winkel te gaan en handig ( met snelle levering) online.

• Wat kan beter? N.v.t.

Voldoet prima aan de verwachtingen

Voldoende keuze mogelijkheid van kwalitatief goede producten. Verwerking van de order snel en correct

Opmerkelijk bijzonder goed!

Met online bestellingen (elders) de laatste tijd veel problemen. - Al reeds gebruikte/teruggestuurde producten - Slecht verpakt (geen buitendoos) - Komt beschadigd binnen - Geen controle op mankementen product Bij Braadbaas alles Top. De spanningen van hoe komt het bestelde binnen, vallen als een zware deken van je af als je bij Braadbaas besteld! Ga zo door Braadbaas, jullie zijn een verademing. In één woord CHAPEAU Hartegroet, Hinne

Perfecte hapjespan.

Hapjespan in de juiste maat gevonden. Voldoet tot nu toe aan alle verwachtingen. Goed verpakt en snel verzonden. Werd uitstekend op de hoogte gehouden.

Snelle en vlotte levering

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.