Snel in huis en goed verpakt!

Alles netjes ingepakt en goede verpakking, uitermate snel in huis bedankt.

Goed advies over pannen correct en snel bezorgd

Ik kreeg per telefoon goed advies over twee Demeyere gelijkwaardige koekenpannen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Met goede kwaliteit wordt ons eten bereid!

Goede website, aantrekkelijk om de producten te bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle bezorging, behulpzaam, vriendelijk.

Mijn kookpan was beschadigd aan de bovenzijde door het deksel. Na 1 mailtje met foto en een telefoontje van Braadbaas, had ik binnen 2 dagen een nieuwe pan. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Topbedrijf.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie zware pannen,toch bakken producten aan in de pannen dat is jammer

Op verschillende temperaturen uitgeprobeerd producten bakken aan

• Wat kan beter? Anti aanbaklaag

Positief

Tijdige en persoonlijke melding dat de levertijd wat langer is dan op de website staat. Goed verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie aanbieding en snel bezorgd

Mooie aanbiedingen en vlotte verwerking van de bestelling

Goede service!

Nadat mijn fondue pan kapot was aangekomen werd mij direct kosteloos een nieuwe toegestuurd. Ook de korte lijntjes en de persoonlijke benadering heb ik als heel prettig ervaren!

Van A tot Z helemaal top

Ben blij dat ik Braadbaas gevonden heb. Goede cub, topservice, fijne producten. Klantreis is helemaal verzorgd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle bevestiging en levering!

overzichtelijke site en leveringssnelheid van iemand met peper in zijn r##t!

mooie duidelijk site en goede communicatie

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie koekenpannen set en doen het goed op inductie. Even goed warm laten worden en bakken maar.

Helemaal top!

Van bestelling tot levering is alles vlot verlopen. Ze communiceren op een leuke manier en houden je goed op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Het product is ook helemaal naar verwachting.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs en bezorging!

Artikel is t.o.v. andere aanbieders lager geprijsd, ook geen verzendkosten, keurig verpakt, met een persoonlijke noot in de vorm van een kaartje. Dit is onze tweede bestelling bij Braadbaas, en gaan zeker terugkomen!

Prachtige pannen en een snelle levering

Er Zijn mooie producten snel thuis geleverd, duidelijk contact. Ik ben er tevreden.

• Wat kan beter? N.v.t.

Het bestellen verliep makkelijk en kreeg een duidelijke info aangaande leveringstermijn.

De prijs en het merk was doorslaggevend, nu ik het hele proces ken zal ik in de toekomst sneller de site van Braadbaas bezoeken. Groetjes, Marc

• Wat kan beter? Informeren om in de spams te gaan kijken…

Topkwaliteit pan snel in huis.

Superfijne pan, gebruik hem dagelijks met heel veel plezier. Heel snel in huis, netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.

Goed op tijd gekomen

Goed Service

Snelle levering. Pannen zien er prachtig uit. Ik heb ze nog niet gebruikt omdat mijn inductie plaat nog niet binnen is.

Uiteindelijk kwam Het goed

Pannen besteld, duurde 2-5 werkdagen. Helaas in mijn geval duurde het een stuk langer. Wat jammer is fat je dan zelf in actie moet komen ipv het bedrijf van de bestelling die ook actief contact met mij had kunnen opnemen. Uiteindelijk gelukkig wel de set ontvangen, ter compensatie hadden ze er 2 kleine chocolade eitjes bij gedaan. Toen was ik klaar met braadbaas

• Wat kan beter? Contact met de klant

Goede prijzen voor kwaliteitsspul

Nergens zulke goede deals gevonden voor echte Demeyer pannen. Snel geleverd en keurig ingepakt. Ik zal zeker terugkomen bij Braadbaas.

• Wat kan beter? N.v.t.

Braadbaas heeft keurig gepresteerd en bij de verpakking iets extra gedaan Twee paaseitjes en een pannenlikker met hun logo zodat je ze niet vergeet Het zijn deze kleine extras die het hem doen Bovendien is de pannenset van Demeyre van excellente kwaliteit Ik ben zeer tevreden Groet Frans Lenssinck

Zeer goed service! Zonder gedoe.

Een gekocht product was vrij snel kapot. Kon Braadbaas niets aan doen, maar een snelle reactie werd geleverd: er kwam per omgaande een nieuw product! Superservice. Daar word ik blij van. Pieter Nijmegen

• Wat kan beter? niets

Top kwaliteit voor een nette prijs

Kwaliteit producten voor een nette prijs en netjes verstuurd via post Nl... "Dus aanraden en braden maar"

• Wat kan beter? N.v.t.

We hebben uitstekende pannen gekocht en ook hier geld alle waarde naar zijn geld.

We zochten nu eindelijk een paar koekenpannen waar je goed in kan bakken en koken. We waren die goedkope pannen wel zat aan het worden. Ieder jaar weer nieuwe pannen kopen dus hebben we nu behoorlijk wat meer betaald voor wat we hopen, pannen die lang meegaan en waar we met plezier in kunnen bakken.

• Wat kan beter? Geen idee

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.