Braadbaas is een leuke club enthousiaste mensen !

Prima website, goed gedocumenteerd en hele behulpzame mensen ! Product snel geleverd - ik ben super tevreden.

Alles bakt aan.

Zowel in vloeibare boter, braadboter en olie bakt alles aan. Vlees, vis, eieren en roerbakgroenten zijn niet op een normale manier klaar te maken.

• Wat kan beter? Aanbakken en schoonmaken.

Braadbaas top, snel, uitstekende service!!

Als je belt voor info duidelijk antwoord. Super mooie spullen tegen scherpe prijzen! Zelfs als je bij eerste bestelling de 5,00 euro mis was gelopen maken ze het meteen in orde. Ze proberen overal snel een oplossing voor te vinden gewoon een zaak met hart voor de klant erg vriendelijk.

correct, snel, goed verpakt

Snel geleverd, alles was correct en een hele mooie cadeau verpakking ! Ik koop hier zo weer :)

• Wat kan beter? N.v.t.

Heldere website, Scherp geprijsd, snel geleverd

Vriendelijke service.

Snelle levering.

Bestelling is snel geleverd en voldoet aan de verwachting, een aanrader.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top service en snelle levering

Top service, goede levering van top grillen

• Wat kan beter? N.v.t.

We zijn heel blij met onze mooie blauwe le Creuset braadpan

Ik ken al het koken met le Creuset braadpannen, hebben er nu een kleinere aangeschaft die precies groot genoeg is voor twee personen. Deze pan is weer net zo fijn om te gebruiken als de grotere rode pan

goede service, mooie producten

Goede website, uitgebreide keuze en hele snelle levering; top!

Aanwinst

Mooie producten, snelle levering en juiste pricing. Tevreden dus hier!

• Wat kan beter? Geen idee :-)

Snel en correct

Mijn bestelling was snel gedaan, de levering was prima op tijd en de messen zijn super. Top

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs en snel bezorgd

Een paar keukenmessen extra bij mijn huidige set besteld. Voor een goede prijs waren ze snel geleverd

Goede service en klantvriendelijk

Bestelling goed verpakt met nog een vriendelijk briefje erbij. Kreeg ook nog € 5,00 korting omdat ik hier de eerste bestelling deed. Hoe leuk is dat! Ik ben heel blij met mijn Demeyere koekenpan! Deze ga ik eerst goed uittesten en als die goed bevalt koop ik ook de kleinere koekenpan.

Mijn ervaring was geweldig

Super levering op tijd zoals afgesproken, en dan ook nog met een persoonlijke bedankje van jullie. Hellemaal top van jullie

• Wat kan beter? voor ons niets

Wat een verademing

Wat is Braadbaas een topwinkel. Van A-Z alles geregeld en tot in de detail verzorgd, de hele klantreis, overal is over nagedacht.

Goede service!

Ik was op zoek naar een gietijzeren pan en kwam uit bij Braadbaas, die een uitgebreide keuze aan pannen en andere keukenbenodigdheden heeft. Ik had de pan de volgende dag al in huis en heb 'm gelijk in gebruik genomen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle persoonlijke service uitstekend product.

Mooie pan besteld als kado, gebruik gemaakt van de inpakservice. Zag er prima uit. Leuk met een handgeschreven boodschap erbij. Bedankt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik heb voor mijn man een elektrische pepermolen gekocht. Het was heel feestelijk ingepakt ( kadootje) en de molen werkt fantastisch. Alles verliep heel soepel en door alles wat er bij gedaan wordt voelt het heel persoonlijk. Thnx

Helemaal top!

Hi, dit is mijn tweede aankoop via Braadbaas en dit was twee keer een erg aangename ervaring. Bij Braadbaas heb je een uitgebreide keuze, een stevige voorraad, verhelderend advies en correcte prijzen. Verder verliep het bestelproces en de levering vlotjes. Tevens waren mijn aankopen netjes, veilig en stevig verpakt, Kortom perfect! Wij zijn fan en komen hier zeker nog terug! All credits to the Braadbaas team! You rock!

• Wat kan beter? N.v.t.

Pannen gekocht bij Braadbaas geweldig!

Fantastische pannen zou niet anders meer willen. Snelle levering. Top mannen

• Wat kan beter? N.v.t.

Super snel geleverd super product

Slijper is snel geleverd en goed verpakt. Door de track en trace precies te volgen. Alle messen in no time weer heerlijk superscherp! Wel wat prijzig, maar meer dan waard.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en super kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een dag had ik mijn pan in huis. Heel blij mee, goede kwaliteit, doet wat wordt beloofd.

• Wat kan beter? De pan is iets te zwaar

Persoonlijke klantenservice

Ook al was het artikel dat ik kocht uiteindelijk uitverkocht, ze namen meteen contact met me op om me verschillende opties als oplossing te geven. Het was geen probleem om te wachten en ik ontving het artikel toch eerder. De informatie op de website is duidelijk en uitgebreid, wat het makkelijker maakt om een weloverwogen beslissing te nemen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Het product was mij bekend, maar de snelheid van de zending was top, netjes verpakt, de volgende dag geleverd, zelfs naar België

• Wat kan beter? Niets

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.