fantastische spullen, goede prijs en fijne klantenservice

Voelt als een hele persoonlijke en toegankelijke winkel ondanks dat het online is.

• Wat kan beter? N.v.t.

De service en communicatie is echt super

Ik heb op een zeer fijne manier zaken gedaan, en toen was t nog net voor kerst ook. Braadbaas, jullie zijn BAAS!

• Wat kan beter? Dat ze ook me auto nog wassen hahaha

• Wat kan beter? N.v.t.

Alles is helemaal top. Zowel de spullen als de levering

Ik zou zeker weer iets bestellen.

Snel en netjes! Top!!

Snelle levering, mooie producten en goede communicatie zoals het hoort.

Goed en persoonlijk geregeld

Er is een ruime keus en zeer goede producten Via de site een mooie grillpan gekocht. Een snelle levering inclusief een leuk persoonlijk kaartje

• Wat kan beter? Niets

Erg goed

Leuke actie,s persoonlijk berichtje bij je bestelling. Prima leveringstijd leuk bedrijf .

• Wat kan beter? Nvt

hele fijne pan en ovenschaal

De ovenschaal is heel fijn . niet te zwar en goed formaat. De hapjes pan is ook fijn formaat. Hij bakt nog wel beetje aan. t gerecht.maar geweldig dat hij in de oven kan.

• Wat kan beter? De kitschen aid hapjes pan bakt beetje aan met aardappeltjes en kip

Snelle levering en gratis item

Correcte prijs betaald voor een mes en er zat zelf een bijpassende hoes bij. Levering ook tijdig ontvangen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Schitterende vlijmscherpe messen, supersnel geleverd

Door de uitstekende omschrijving op de webshop heb ik de juiste keuze voor een serie schitterende vlijmscherpe messen van Forged gekocht. Een sieraad in de keuken en onmisbaar gereedschap voor de chef.

• Wat kan beter? Niets

Gewoon goed!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Persoonlijk & Snel

De bestelling was snel binnen en er zat een leuke persoonlijke twist aan door een doorwie en voorwie kaartje

Attent en uitstekende service

Ik trof een kaartje met mijn naam erop aan in de doos: erg attent Jeroen! Verder was de bezorging zeer snel en goed verzorgd!

Makkelijk website, snelle levering. Keurig verpakt

• Wat kan beter? Er zou leesvoer en een voucher toegevoegd worden zat er niet bij, na contact kreeg ik te horen doen we bij de volgende bestelling . Ze hadden het ook na kunnen sturen. Beetje jammer

Leuke persoonlijke touch

Snelle verzending, vriendelijke benadering en kwalitatief goede producten

Topkwaliteit braadpan Signature ‘Azure’

Pannenset uitgebreid met deze schitterende kleur. Superblij mee. Nadat ik bij Amazon meerdere pannen terug heb gestuurd (of slecht verpakt of met een kleine beschadiging), heb ik tegen mijn vrouw gezegd om het bij jullie te gaan bestellen. Top ingepakt in een stevige doos en snel geleverd. Topservice en topkwaliteit!

• Wat kan beter? N.v.t.

mooie spullen en snelle levering

dit was onze 1e bestelling bij en ervaring met Braadbaas. we komen zeker terug. mooie spullen én snelle levering

Tumbler werkt.

De tumbler slijpt mijn messen goed. Je kan zelfs andere schijven erop schroeven.

Beetje veel papier meegestuurd

Waarom wil iedereen toch een eigen "magazine" maken? Inkoop een pepermolen, maar krijg er een hoop bij voor de papierbak. Zonde. Ik wil minder papier en folder toestanden, niet meer.

• Wat kan beter? Minder folders meesturen

Was een cadeau.

De ontvanger van het mes was er super blij mee.

• Wat kan beter? N.v.t.

makkers staakt uw wild geraas koop alleen bij de Braadbaas!

Super snelle en correcte levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Top pannen van een topwinkel!

Een Le Creuset braadpan gekocht bij deze toppers: wat is hij mooi! Erg tevreden met de aankoop

Superpan, een feest in het gebruik

ik had al een kleinere maat koekenpan van Demeyere, dus wist ik wat ik kon verwachten. Tweede koekenpan was dus een zeer bewuste aankoop en de extra glazen deksel is de kers op de taart!

• Wat kan beter? N.v.t.

Kwaliteit en afhandeling bestelling , terecht de volle 5 sterren.

Mes en messenblok op vrijdag besteld, zaterdagmorgen reeds geleverd. Mes vlijmscherp. Messenblok (GRATIS) is een eyecatcher in onze keuken. Wij zullen zeer zeker vaker een bestelling bij Braadbaas doen.

• Wat kan beter? Wat ons betreft geen verbeterpunten

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.