Prima koekenpannen

Voordat ik deze geweldige pannen van jullie gebruikte werden de eieren die ik erin bakte halfgaar of halfverbrand en nu.....helemaal goed! Ik ben er blij mee!

Prachtige messen gekocht!

Op advies van een familielid messen besteld, hij heeft deze ook en bevallen zeer goed en ze zijn ook snel geleverd, ze zien er prachtig uit en ze snijden goed en liggen goed in de hand!!

Goud waard!

Het geld echt waard.

Goede ervaring!

De creuset mini pannetjes die ik kocht cadeau gegeven aan mijn schoonzoon en hij was er heel blij mee!

• Wat kan beter? Niks, zo blijven , goed is goed!!

Mijn bestelling werd zeer snel en netjes volgens afspraak bezorgd.

De quenelle-lepels heb ik naar volle tevredenheid ingezet met een prima resultaat! Veel mooier dan met “gewone” lepels het geval was. Zeer tevreden met mijn aankoop bij Braadbaas

• Wat kan beter? Kan niets noemen.

Goede pan en snelle verzending

Na een vervelende ervaring met een andere webshop zag ik op een insta post van een kennis, die ooit zelf een kookwinkel had in Delft , een positieve review. Ik dacht; 'dan maar evt. wat meer betalen'. Bleken ze zelfs goedkoper! We zijn zeer blij met deze keramische uitvoering van de demeyere pan. Zeer snel in huis!

Erg verassend resultaat!

Erg fijn product! Gaart alles precies goed de app is ook erg leuk. Jammer dat het niet duidelijk is wat je er wel mee kan en wat niet. Graag zou ik de thermometer ook in kip willen doen die in de soep zit, maar volgens mij mag hij niet nat worden. Buiten dat echt een super thermometer. I am in love met de perfecte garing!

• Wat kan beter? Dat hij nat mag worden

Pan had productiefout, supersnel hersteld!!

Prachtige demeyere pannen besteld, helaas had 1 van de pannen een productiefout in de bodem. Maar Jeroen van Braadbaas heeft het top en snel opgelost!

• Wat kan beter? N.v.t.

Levering was snel en compleet, maar product was duidelijk al eens geopend, doos was beschadigd.

De levering van de bestelling was snel en compleet. Echter was het product duidelijk al eens geopend: de doos was beschadigd, de stickers waren al geopend, etc. Vind het jammer als je een luxe product koopt, dat het voelt alsof je een tweedehands artikel koopt.

Niks op aan te merken

Ik heb een goede ervaring gehad. Het bestellen verliep soepel en de levering was snel en zoals aangegeven stond. De producten die binnen zijn gekomen is wat ik had verwacht. Al met al heb ik er niets op aan te merken.

• Wat kan beter? Niets

Erg goede website met veel overzicht en daarnaast persoonlijke aandacht bij bestelling.

Zeer positief en persoonlijk

• Wat kan beter? Vooralsnog niets

Very easy, fast order with a personalized note

The deliver came very shortly after placing the order ! With a thank you note hand written in the box

fijne site, snelle levering

Fijne website, snelle levering

Super gaaf

Super mooie koksmes ,we zijn er heel erg blij mee.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooi produkt, snel verzonden & persoonlijke note

Heel blij met de pan en super leuk persoonlijk kaartje! Net even die persoonlijke touch, word je als klant toch blij van! :-)

Tevreden!

Ik heb een mes besteld en deze was snel verzonden en goed ingepakt. Ik moest het alleen wel zelf nog even schoonmaken (er zat wat stof op), maar dat was voor mij geen probleem. Ik kreeg er ook een gratis leren hoesje bij wat perfect om het mes past! Ook kreeg ik een editie van leesvoer bij, een blad wat heel lekker weg leest!

• Wat kan beter? Schoner verzenden

prima communicatie

braadbaas reageert op telefoon en via de mail op moment dat ik vragen had. ik heb dat als een niet eerder vertoonde luxe ervaren. braadbaas komt op mij over als een enthousiast en betrouwbaar bedrijf.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima service en snelle levering

Ik ben heel tevreden over Braadbaas. Ze zijn heel attent; bij het bestelde artikel zat een persoonlijk bedankje. Ook hun teksten in de mails/nieuwsbrief zijn heel leuk en toepasselijk, grappig om te lezen. Ik ga hun site zeker vaker bezoeken.

Dynamisch jong bedrijf

Brandbaas straalt dynamiek uit, leuk “magazine” bij de bestelling waar de jonge oprichters in staan. De bestelde Peugeot molens kwamen netjes aan en werken goed, ook het persoonlijke bedankje was leuk, heren groei zo door

Mooie poffertjes pan

Ik heb hem als cadeau gekocht voor mijn schoonzoon. Die is er super blij mee kan hij zijn dochters verwennen met poffertjes. Iedereen blij

Top producten

Fijne website, goede uitleg op de site. Product zoals omschreven voldoen zeer zeker aan verwachtingen. Alle probleem goed verpakt. Ook levering ondanks drukte feestdagen snel geleverd. Beste kook vrienden, ga zo door

• Wat kan beter? Niets maar dan niets

Alles verliep top!!

Alles verliep soepel. Van de bestelling tot levering. De website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling en betaling verliep vlekkenloos en de levering exact op schema(ondanks de drukke decemberdagen). In een woord: perfect!

Mooie, gastvrije winkel

Ik kon heel gemakkelijk ruilen. Braadbaas heeft de juiste spullen voor in de keuken. Heel goede kwaliteit

Snel!

Snelle levering, goede updates vanaf moment van bestellen tot aan levering. Goed verpakt.

• Wat kan beter? Niets

Dit zijn top pannen.

De pannen zijn niet te zwaar. Je kan er goed in koken zonder dat er iets in aankoekt. Fijne producten en zeker een aanrader

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.