Heel mooi product! Snelle verzending

Ik ga er zeker weer bestellen!! Aanrader!

Mooie producten voor een scherpe prijs

Mooie profielfoto voor een scherpe prijs. Goed verpakt en op tijd geleverd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Bestelling was perfect op tijd. Goed ingepakt. Zeker een aanrader.

• Wat kan beter? N.v.t.

Leuk contact. Beantwoorden van vragen die ik had over pannen ging snel.

Bij een fout in levering was dit goed opgelost en had ik een dag later al mijn pan.

Nette snelle levering

Overzichtelijke website. Breeds assortiment en snelle correcte levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Hele mooi en goeie pannen

Deze pannen zijn enorm goed. Ze branden helemaal niet snel aan. Mijn man had eentje laten aanbranden maar was makkelijk te wassen. De kleine pannen waren iets te klein voor mij maar had beter naar de afmetingen moeten kijken

Hele traject van bestelling t/m bezorgen verliep prima en volgens planning.

Wij zijn zeer tevreden over de wijze, waarop de bestelling is verzorgd en afgehandeld. Goede communicatie en de braadpan was zorgvuldig ingepakt. Last but not least de braadpan voldoet uitstekend!

Geweldige snelle levering

Zondag mijn bestelling geplaatst en ik had niet verwacht dat ik deze voor 5 Dec zou ontvangen. Maar tot mijn verbazing kreeg ik op 4 Dec een mail dat mijn bestelling 5 dec geleverd zou worden Op 5 Dec is deze geleverd en in de avond heb ik iemand heel gelukkig gemaakt met deze geweldige mooie artikelen Een belangrijk puntje wil ik nog even melden braadbaas is ook nog eens goedkoper dan de andere leveranciers van dit merk en dat is altijd mooi meegenomen toch?

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd, mooie pan van goede kwaliteit

De pan is van goede kwaliteit en was snel geleverd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top product, snel geleverd, leuke personal touch door braadbaas

Heb een Peugeot pepermolen aangeschaft. Bestelproces verliep vlot, prijs van het product is prima, levering conform belofte. Erg leuk dat Braadbaas een personal touch toevoegt door een handmatig geschreven bedankje erbij te doen. Klantenbinding is ze ook niet vreemd, bij de volgende aankoop ontvang je extra korting. Verder is er een leuke magazine bijgevoegd, prima leesVOER ;-) Kortom, Braadbaas is een aan(b)rader !! Grtz Freddy

• Wat kan beter? N.v.t.

Ging helemaal prima. Zoals verwacht kwam alles prima op de afgesproken tijd. Werd goed op de hoogte gehouden!

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie producten en goede service

Ik ben fan van de producten die er worden aangeboden! Mooie style en goede meukvrije producten! De volgende bestelling staat alweer klaar!

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijne site om te shoppen, mooie producten om je winkelwagen goed te vullen. Waardoor ik een glimlach op mijn gezicht van kreeg is de bevestigingsmail, super leuk beschreven.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel levering en hele mooie producten :)

Goede en snelle levering. Levering snellere dan verwacht

Mooie aanbieding van fantastische pannen, met vrolijke berichten, geleverd

Had goede rvs bakpannen besteld en was blij dat ze zo snel geleverd werden. Meteen gaan gebruiken maar nu blijkt dat wij daar niet fijn mee kunnen bakken, er zit namelijk geen antiaanbaklaag in dus je moet deze anders gebruiken dan gewend. De klanten service gebeld en ze hebben mij hierover uitleg gegeven en mij verwezen naar een filmpje met uitleg. Alles geprobeerd maar ik kan hier helaas niet mee werken. Dit weer gemeld en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen, pannen retour en nieuwe, met antiaanbaklaag, worden verstuurd. Bedankt, goede service.

Super service!

Snelle en nette levering! Mooi verpakt. Zeker een aanrader om benodigdheden te bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Fantastisch materiaal met top service

Ruim aanbod degelijk keukenmateriaal met een vlotte service. Kortom top!

Top service !

De 1e keer m’n bestelling kapot ontvangen, dit was voor Braadbaas geen probleem ! Het product kwam dezelfde week nog binnen en dan heel :) ! Echt top service !

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima, makkelijk en snel een cadeaubon besteld

Het was heel makkelijk om een cadeaubon te bestellen. Deze heb ik cadeau gegeven aan een goeie vriend die er heel blij mee was

• Wat kan beter? Niks

Prima en leuk.

Staat mooi in mijn keuken en doet zijn werk prima.

• Wat kan beter? Nvt

Wat een prachtige producten

Ik kocht de meater + en kwam daarom in contact met de website van Braadbaas! Wat een prachtige producten voor de kook liefhebber! Alles super overzichtelijk gerangschikt en alleen maar klasse 1 producten! En een website met een glimlach "snacksuele Opvoeding" bijvoorbeeld.

Verkeerd artikel geleverd

Carbon steel pan besteld van 70eur, krijg ik vvgns een Cast Iron pan binnen.

• Wat kan beter? Beter kijken met inpakken

Wij hadden een echt goede deal gevonden bij braadbaas voor downdraft pannen. Ze waren echt goed verpakt, leuk kaartje erbij, voelde echt als een cadeautje. En echt top kwaliteit pannen, heel blij mee!

Vriendelijk en vrolijk

Blij met mijn Peugeot peper- en zoutmolens. Verzending leek traag, maar toen ik vroeg om de levertijd werd mij verteld dat dit bij het product stond. Dat heb ik niet gezien en kon ik ook niet terugvinden want het product wordt niet meer verkocht. Verder vriendelijk contact en snelle reactie op mijn vraag.

• Wat kan beter? Leveringsinformatie op site maar ook in bestelbevestiging.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.