Perfect tevreden!

We hebben een grote Staub koekenpan/paellapan (34 cm) besteld bij Braadbaas voor ons nieuwe inductie fornuis. We kunnen niet meer blij zijn, wat een prachtige pan. We bedenken nu gerechten die erbij passen, zodat we hem elke dag kunnen gebruiken :) Bij Braadbaas vonden we een goede prijs, ze bezorgden de pan snel, netjes en duurzaam verpakt, we waren heel erg tevreden! De bevestiging mailtjes vond ik erg leuk qua inhoud!

Correcte en snelle levering

Ik zeker nog bij braadbaas bestellen. Superfijne webshop en heel snel geleverd!

Fantastische service en scherp geprijst!

Braadbaas gaat voor een persoonlijke benadering en daar zijn ze erg in geslaagd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Nog geen pan gezien dankzij Post.nl

Ik ga er van uit dat het artikel is wat ik er van mag verwachten. Helaas gooit Post.nl weer roet in het eten (en ze geven Piet de schuld) want ik heb na 1.5 week nog geen pakket ontvangen. Het ligt nu bij het verkeerde afhaalpunt en het lukt - online - niet om dat op het juiste afhaalpunt te laten bezorgen. Misschien moeten jullie voor de toekomst een andere transporteur overwegen.

• Wat kan beter? Bezorging, al is dst niet jullie fout

top

leuke "persoonlijke" communicatie, was een extra gezellig cadeautje.

• Wat kan beter? Korting op volgende bestellen is maar een maandje geldig, dat is jammer en voelt als "mosterd na de maaltijd"

Correcte communicatie en levering

Correcte communicatie en levering, bestelde product heel snel geleverd, ik ben heel tevreden over deze firma.

Top, correct !

Mooie service, persoonlijke benadering ! alles dik in orde !

Baas boven baas!

Zeer snelle bestelling en hele duidelijke website.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima product en snelke levering!

Super fijne pannen gekocht

De Greenpannen besteld en ik ben verrast dat er zoveel verschil is met de vorige goedkope pannen ,de bodem van deze is zeer prettig in gebruik,er koekt niets aan en het eten smaakt ook nog eens lekkerder!en de chat die ik had met een medewerker verliep ook erg prettig.alsof je in een winkel met een verkoper praat..

• Wat kan beter? Niets

Zeer tevreden en goede service

Zeer mooie braadpan en werkt ook prima. Zijn er zeer tevreden over .

• Wat kan beter? N.v.t.

Online maar met een persoonlijke touch

Ik bestelde online een pepermolen van Peugeot en kreeg 'm snel thuisbezorgd (op Terschelling!) met een persoonlijke noot en magazine. Topservice, tot de volgende bestelling!

Snelle goede service!

Hopelijk vandaag weer goeie service.

toppie

Keurig is de bestelling en levering uitgevoerd.

Mooi product

Goede en leuke communicatie en de rasp is netjes en volgens afspraak geleverd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en fijne levering!

Snelle en fijne levering. Er is met zorg aan gewerkt!

• Wat kan beter? Niets

Prettige ervaring

Mijn eerste ervaring is verrassend: sympathiek bedrijf, hartelijk naar de klant met een fantastische website en gemakkelijke bestelprocedure. Van harte aanbevolen!

Goede service & persoonlijke touch

Twee pannen besteld. Snel geleverd in goede doos met een leuk kaartje met een handgeschreven naam! Super leuke persoonlijke touch waardoor ik de volgende keer zeker weer bij ze ga bestellen als ik iets nodig heb voor in de keuken of voor de BBQ!

• Wat kan beter? N.v.t.

Kwaliteit producten en zeer goede service

Bij braadbaas worden vooral kwalitatieve producten verkocht ver onder de adviesprijs. Zelf een Demeyere wokpan besteld en deze was snel binnen en de pan doet precies wat ik ervan verwacht had. Ik heb nog nooit zo goed kunnen wokken. Na de levering heb ik wel nog contact gehad met Braadbaas, omtrent de staat van levering. Hier hadden ze een snelle en passende oplossing voor, waardoor ik gelijk merkte dat dit een winkel is met goede service en die doen waar ze voor staan.

100% tevreden!

Uitgebreid assortiment, vlotte afhandeling van de bestelling en nog een €10,00 voucher op de koop toe, kortom: zo tevreden!

Mooie pannen,goede service

Ik heb de pannen besteld voor in onze nieuwe keuken,kan ze helaas nog niet gebruiken want verbouwing is pas in Maart klaar Hopelijk heb ik er veel plezier van

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed product, levering duurde langer dan verwacht

Ik hadd verwacht dat het product iets sneller geleverd zou worden. Dus omdat het later kwam fan verwacht, moest ik het adres van waar het pakketje heen moest veranderen. Nu heb ik daarvoor gebeld, en was de man heel vriendelijk en was het zo opgelost. Heel erg bedankt. Groetjes luna

• Wat kan beter? Levering

Netjes op tijd, leuke teksten en zeker niet duur

Spullen besteld en correct afgehandeld. Mooie Black Friday korting nog meegepakt...

Ontvangen wat is beloofd

Super mooie plank ontvangen! Stoer uiterlijk, staat mooi op het aanrecht. Goede service!

• Wat kan beter? N.v.t.

Bestelling geplaatst voor een messenset, echter was deze niet meer op voorraad. Hierover een mail ontvangen met de verwachte levertijd. Kortom dit is de service die je mag verwachten. Op dit moment geniet ik van mijn nieuwe messen.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.