10 met een griffel.

Prachtige pannen ontvangen. Geheel volgens afspraak ontvangen. Erg tevreden over Braadbaas.

• Wat kan beter? N.v.t.

Online bestellen met een persoonlijke teint.

Ik heb 2 pannen besteld waarvan er nu eentje staat te shinen ✨ bij mij. De pannen werden bezorgd in 2 pakketten, zodat ze veilig aankwamen. Leuke en duidelijke website met leuke communicatie (bestelbevestiging, antwoorden van vragen….) En bij het pakket zat leuk leesvoer van- en over hunzelf. Dat maakt het nog wat persoonlijker. Als ik een keer in Maasluis kom breng ik een bezoekje aan de ‘live’ winkel ☺️

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie producten, duidelijke communicatie en snelle levering

Blij met de nieuwe Demeyere wokpan. Waardevolle toevoeging aan onze Atlantis-serie kookpotten. Eenvoudig te bestellen met heldere uitleg over gebruik en onderhoud. Niet onbelangrijk, goed verpakt in stevige doos en geleverd volgens de aangegeven planning!

Gewéldig!

2 keer eerder iets gekocht bij De Braadbaas, dus het was niet moeilijk te bedenken waar ik mijn nieuwe messenset zou bestellen. De Braadbaas is een aanrader voor elke (thuis)kok!

• Wat kan beter? N.v.t.

Perfecte Demeyere pannen voor een uitstekende prijs.

Perfecte Demeyere pannen voor een uitstekende prijs. En supersnelle levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Geen nonsens en wel kwaliteit

Goede producten en snel geleverd

Snel en professioneel

Binnen 2 dagen de prachtige slagroomspuiten geleverd

• Wat kan beter? Nvt

Snel geleverd en van hele goede kwaliteit

Goede kwaliteit van keukengerei voor de goedkoopste prijs die ik kon vinden

• Wat kan beter? N.v.t.

Goeie spullen in één zaak voor je thuis gemaakte pizza,s

Het was snel geleverd en goeie kwaliteit. En nu lekker aan de gang om pizza,s te maken. Zeer te vreden.

Snelle correcte verzending.

Het product is nog niet in gebruik omdat het een cadeau is. Maar de ervaring van verzenden en contact is heel goed. De andere dag had ik het product al in huis. Erg netjes en stevig verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie producten, snelle en degelijke levering. De grappige mails zorgen ervoor dat je elke dag wel iets wilt bestellen.

Doen wat ze beloofd hebben

Zie boven! Ben heel tevreden ga zeker meer besteden bij Braadhaas!

• Wat kan beter? Zou niet weten

Snel en goed!

We kregen een prachtige pannenaanbieding snel en zeer zorgvuldig ingepakt thuis gebracht. Heeeeeel blij mee!

• Wat kan beter? ?

makkelijk te vinden en goed product

De navigatie op de site was eenvoudig en snel gedaan. Het juiste horl 2 artikel was met zorg ingepakt en bevalt ons uitstekend. Wij kunnen de messenslijper nu keurig in het blok plaatsen en het geheel heeft een mooie plek in onze keuken gekregen zodat het altijd bij de hand is en ook omdat het een mooi artikel is.

Mooie pannenset!

Snel geleverd, hele mooie pannen. Blij mee!

Geweldig panneke & sublieme service

Chapeau chapeau chapeau

Goed verpakt en snelle levering. Ook snel en service gericht contact met het bedrijf. Helemaal top!

• Wat kan beter? N.v.t.

Prachtig en super snel geleverd

Kan niet beter.

Fijne service, goede producten

Erg klantvriendelijk personeel, fijne overzichtelijke website en goede producten. Blij mee.

• Wat kan beter? Geen idee

Super kwaliteit voor prettige prijzen

De producten van Braadbaas zijn origineel en dus van hoge kwaliteit met een goede prijs. De verzending is snel en bij vragen kan je terecht bij mensen die je persoonlijk helpen. De persoonlijke benadering gaat nog verder met het hand geschreven briefje in de doos.

Zeer goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Toppers

Het enthousiasme spat van alles af: de website en de manier van communiceren. Producten zijn uitstekend en snel en goed geleverd. De klantenservice is geweldig. Toppers, aanrader.

• Wat kan beter? Heb het niet kunnen bedenken

Was mooi en origineel ingepakt

Goede ervaring

klantvriendelijk en snel

Snelle en vrolijke, vriendelijke reactie op mijn emails en een foutje in de levering werd in mijn voordeel, heel coulant, opgelost.

50 euro shoptegoed

Een prachtige ovenschaal en heerlijke azijn uitgezocht met de 50 euro shop tegoed die ik gekregen heb. Erg blij mee! En wederom verbaasd hoe ontzettend snel ze verzenden.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.