Chapeau

Chapeau !Van mijn besteld artikel was venster kadodoos gescheurd. Omdat dit artikel als kado gegeven werd binnen 2 dagen nieuwe ontvangen, zéér goed ingepakt. Jarige ontvanger (sterren kok in op leiding )was zeer verrast met een mooi aanzetstaal.

• Wat kan beter? N.v.t.

Braadbaas doet wat ze beloofd.

Goede webshop met fijne uitleg. Besteld produkt geleverd via Post nl. Zeer tevreden dus.

pan goede kwalietijd

braadpan is goede kwalietijd

• Wat kan beter? N.v.t.

keurig netjes verpakt en verzonden

Duidelijke website, mooie prijzen en goede service

• Wat kan beter? N.v.t.

Schitterende communicatie en opvolging.

Schitterende communicatie en opvolging, zeker een aanrader!

Top levering!

Prima service en op tijd, klantvriendelijke betalingsmogelijkheid.

• Wat kan beter? Geen idee

Top, persoonlijke aanpak

Ik ben heel tevreden over de mensen achter de schermen, vaak is iets online kopen onpersoonlijk. Dat heb ik bij Braadbaas totaal anders ervaren ! Mijn vragen werden vriendelijk en professioneel behandeld en bij mijn bestelling zat een persoonlijk aan mij gerichte boodschap ! Héél leuk om zaken te doen met deze mensen.

• Wat kan beter? niets

Prima service en alles in orde!

Cadeau gekocht via braadbaas en laten bezorgen. Het cadeau was, zoals afgesproken, leuk ingepakt en kwam keurig op tijd bij de jarige aan, top!

Giede service en snelle levering

Mooie winkel

Via de webshop een Skottsberg gietijzeren braadpan besteld. Deze bevalt prima en was snel in huis. Eerste gerecht hachee gemaakt prima gelukt zonder aanbakken.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede service, snelle levering!

Mooie Staub pannen besteld en de volgende dag staan ze al op de kookplaat te pruttelen. Goede en snelle service!

Mooie spullen

Snelle duidelijke levering

Mooie leuke site

Ik was op zoek naar een Skottsberg RVS wok en kwam deze ook op deze site tegen. De site sprak mij erg aan en de informatie over de producten is erg uitgebreid en hier was de wok ook nog eens goedkoper. Dus heb ik hem hier besteld, de levering was snel en gewoon goed.

Nog geen ervaring

Het is een cadeau, zelf niet gebruikt. Service was goed en snel.

Snel, correct en persoonlijk

De prijs is aantrekkelijk en het assortiment interessant. Fijn als alles bij een online bestelling vlekkeloos verloopt. Snel en correct mag je misschien verwachten, maar Braadbaas weet er ook een leuk persoonlijk tintje aan te geven. Doen ze goed!

• Wat kan beter? N.v.t.

Voor de eerste keer ben ik tevreden

Ben tevreden, maar zou graag zien als een bestelling langer gaat duren dat de klant hier wat meer duidelijkheid over krijgt.

• Wat kan beter? Zie opmerking

We vonden het spannend om over te stappen op deze pannen. Maar ze hebben ons met alle vragen geholpen. We zijn nog aan het ontdekken met de pan. We gaan er zeker meer bestellen. Er was iets mis gegaan met de 2e bestelling na een mail is dit direct opgelost.

Michelin ster(ren) waardig..!!!

Hele goede ervaring. Leuke, snelle en duidelijke communicatie en hele snelle bezorging. Ook nog eens het scherpste aanbod na wat vergelijken!! Heb vorige week een mooie grillplaat van Le Creuset gekocht maar nog niet gebruikt…. Staat hier inderdaad nog ‘in volle glorie te shinen’ ….. maar ben er wel heel blij mee!!

Precies naar onze wensen

• Wat kan beter? Niets

Snel en goed

Mailcontact was superleuk! Snelle reactie en prachtige pan. Top!!

Niks op aan te merken!

Vlot geleverd, goed verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Vriendelijk en enthousiaste terugkoppelingen bij het bestel en bezorgproces

Vriendelijk en enthousiaste terugkoppelingen bij het bestel en bezorgproces die werden nagekomen.

Goede ervaring !

Liep op rolletjes!! Ik kan geen enkel minpunt bedenken , alleen maar lof. Kan,naar mijn mening, niks verbeterd worden , en dan is het goed!

• Wat kan beter? N.v.t.

Aanrader om bij te kopen

Had een pannenset gekocht voor mijn nieuwe inductieplaat Maar alle oude pannen werken gewoon Terug sturen geen pribleem Geld terugstorten in 1 dag stond het op de rekening. Kom hier zeker terug

Mooie pan voor paella

Op tijd geleverd en mooi product

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.