Het product is meer dan naar verwachting. Met een handgeschreven persoonlijke groet en heel snel geleverd! Een woord: FANTASTISCH!

Uitstekend!

Alles zo als het hoort. Goeie producten die snel geleverd worden. Zeker een aanrader

• Wat kan beter? N.v.t.

Vriendelijk snel en scherpe prijzen

Braadbaas reageert snel en vriendelijk op vragen en verstuurt de bestelling razendsnel. Prima adres, ik kom nog eens terug.

• Wat kan beter? Niets dat ik kan bedenken

Snelle service! En attent belde omdat ze twijfelde aan het adres wat ik zelf verkeerd had ingevuld!

Geweldig en snel geleverd

Xx

Mooi product supersnel geleverd

Prettige website met goede omschrijving en passende prijs.

Persoonlijke aandacht

Groot assortiment, concurrerende prijsstelling, snelle levering en persoonlijke aandacht…..braadbaas heeft het allemaal!

Geweldig!

Overvloed aan keuze in bakspullen. Handgeschreven kaartje wat het persoonlijk maakt. Snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik had een verkeerde pan (te zwaar) besteld zonder problemen terug gestuurd Binnen 24 uur credit nota Bediening erg vriendelijk! Wij hebben op advies van de verkoper nu de juiste pan besteld! Zeer tevreden mee

• Wat kan beter? Niks

Super snelle levering!

Heb 2 pannen besteld en had ze zo snel in huis. Verder zat er nog een handgeschreven kaart bij dat zie je niet zo heel veel meer. Dat maakt dat ik hier zeker nog een keer ga bestellen.

Prima prijs, supersnelle levering

Omschrijving van het product was duidelijk en product voldoet uitstekend. Prijs prima. Bestelproces is eenvoudig. Levering was volgens voorspelling. Goed verpakt aangekomen. Persoonlijke noot bij de bestelling. Geeft aan dat er aandacht aan de bestelling is besteed. Hier ook al eerder besteld.

• Wat kan beter? Ga zo door mannen

Prima service, snelle handelingen

Prima service, snelle handelingen

• Wat kan beter? Nvt

Snelle levering van mooi product

Besteld en supersnel in huis.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle accurate levering met persoonlijk tintje

Horl 2 slijpset gekocht. Binnen 2 dagen binnen. Goed verpakt en met een handgeschreven bedankje voor de order. Braadbaas heeft als enige verkoper de Horl 2 set met de gratis loop in de verkoop. Daarna los de Grove slijpschijf nog gekocht. Top slijpsysteem.

perfecte pan

deze pan is perfect voor het bakken van een goed ei,maar ook voor een goed stuk vlees is hij geweldig,kan ook niet anders van dit merk

Super goed

Voor het eerst de site bezocht, ga vaker shoppen , mooie artikelen voor mij als hobby kok.

Mooie pan, snelle levering

Betaalbaar, mooi product, snelle service.

• Wat kan beter? N.v.t.

De bestelde pan was snel geleverd

De pan bestelde ik 's avonds en was de volgende dag al in huis. De pan zat goed verpakt.

Snel en goed

Top product, leuk briefje erbij. Snel !!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goeie service, snelle levering!

Mooie pannenset van Demeyere, Multiline7. Super kwaliteit!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, leuke communicatie en verpakking.

Product (Horl messenslijper) is topkwaliteit en werkt ook zoals beloofd. Communicatie van Braadbaas is duidelijk, maar ook informeel/leuk! Meegeleverde brochure maakt hebberig…

• Wat kan beter? N.v.t.

Vakkundig geholpen en goede website

Aan de telefoon zeer vakkundig en servicegericht geholpen door Bo. Product was er binnen 2 dagen met persoonlijke boodschap en kortingskaart boor evt volgend bestelling

• Wat kan beter? Nvt

Mooie snijplank en heel fijn contact

Wij hadden een snijplank gekocht die heel snel stuk ging. Snel en heel fijn contact en alles snel geregeld. Nu ligt er een prachtige snijplank in onze keuken!

• Wat kan beter? N.v.t.

hele fijne pan gewoon even op internet kijken hoe je hem moet gebruiken

Dikke prima

Mooie slagroomspuit ziet er mooi uit. En erg leuk persoonlijke kaart erbij!

• Wat kan beter? Niks

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.