Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben dol op mijn rode en groene bamboo sokken. De kleur geeft net wat smaak blijft zelfs na meerdere jaren mooi. Kwaliteit is een van de beste die ik ken.
7 July 2024
Ramon
Deventer
veel keus en makkelijke site voor de bestelling
9 April 2024
Cora
Wormerveer
Top.. hele fijne stof
30 March 2024
Marcel
Leidersorp
Prima en snel geleverd en heerlijke sokken.
24 March 2024
Ruben
Zuidlaren
Zie hierboven. Uiterst tevreden en voor herhaling vatbaar
6 March 2024
Maria
Sittard
Alles top, zowel bezorging als artikel
26 February 2024
Irene
Sittard
ordered an XXL, normally I am an L or XL. T shirt arrived and it is smaller than t shirts I have from other companies that are L
22 February 2024
Ralph Cumbers
Den Haag
Mooie kwaliteit en snelle levering
18 January 2024
Bart
Sittard
Wat jammer de de bestelde kleuren van sokken niet goed geleverd zijn van de ene kleur te weinig en de andere te veel jammer
16 January 2024
Truus Dahmen
Huizen
Van mijn bestelling klopt zeker de helft niet. Ik kreeg 3x2 paar sneaker sokken ipv normale, hier heb niets aan. Via de chat geen reactie. Via de mail geen reactie. Het contact formulier werkt niet.
28 December 2023
Sonja
Moerkapelle
Fijne website, ik kon bij jullie die sokken kopen, waar ik zo tevreden over ben.
25 December 2023
Truus
Amstelveen
De producten van Boru Bamboo zijn prima. De levering helaas niet. In plaats van 12 beige en 3 zwarte sokken ontving ik 15 beige sokken. Slordig. En teveel gedoe om terug te sturen (retour aanvragen, pakje maken, wegbrengen, etc) dus laat ik het maar zo. Maar géén voldoende.
16 December 2023
Hans Bernink
UTRECHT
Ik heb het net besteld . Vol verwachting , ben ik .
11 December 2023
Mario
Amsterdam
Heerlijke bamboe kleding en een snelle levering Ik kon echter niet kiezen om dit item ophalen in een ophaalpunt, groeipuntje ..
8 December 2023
Michael
Antwerpen
Na contact direct actie
6 December 2023
Mark
Veldhoven
Altijd blij met m’n bestellingen.
24 November 2023
hilde
Groningen
Mijn man zweert bij deze hemden, als voor het 3e jaar weer een bestelling gedaan om de voorraad aan te vullen. Goede prijs, goede kwaliteit
13 November 2023
Geri Savenije
Helmond
Ik kreeg 2 paar sokken te weinig geleverd, na een telefoontje werd het direct gecorrigeerd en ontving ik de sokken de volgende dag alsnog, mooie snelle actie.
29 October 2023
Siebe
Gouda
Zeer fijne sokken voel niet dat ik za aan heb.
15 September 2023
Ingrid
Rotterdam
Mijn zijn vindt sokken verschrikkelijk. Met naad is sowieso geen optie. Ik bestel altijd de sokken met badstof voetbed. Hij klaagt nu nooit meer over de sokken en absoluut geen zweetvoeten. Een echte aanrader!
19 August 2023
Astrid
Emmen
Het enige aandachtspuntje is dat bij mijn adresgegevens, de straatnaam licht zichtbaar was en de rest van mijn gegevens duidelijk zwart. Daarom dacht ik even dat mijn straatnaam niet overgenomen zou worden. Maar dit bleek wel het geval.
14 August 2023
Ria
Zelhem
Eerste keer bij Boru Bamboo besteld, snelle levering. 1 item bleek net te klein en na een telefoontje meteen een andere maat toegestuurd gekregen en een retourlabel om de andere terug te sturen. Zeer goede service en erg vriendelijk! Ik ben een blije klant :-)
11 August 2023
July
oegstgeest
Zondagavond besteld en dinsdagochtend bezorgd. Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
8 August 2023
W
Putten
Blij met de shirts, ze dragen prettig en zitten als gegoten. Zou leuk zijn als er wat meer kleuren beschikbaar zouden komen. Navy en bordeaux rood zou ik graag kopen.
31 July 2023
Erik
Laag Soeren
Snelle levering, fijne kwaliteits sokken
23 July 2023
Jean
Orvelte
Bamboo is HET nieuwe katoen.
Bamboo kom je tegenwoordig op veel plekken tegen, maar wist jij dat er ook kleding en textiel van gemaakt kan worden? Bamboo is erg duurzaam en heeft erg veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Ze noemen Bamboo ook wel HET katoen van de toekomst. We zullen je uitleggen waarom!
Bamboo is een zeer sterke stof die heerlijk zacht aanvoelt. Het draagcomfort is daarom ook heel erg fijn. Doordat Bamboo perfect isoleert voelt de stof warm aan in de winter en geeft het koelte in de zomer. Door deze eigenschappen blijven Bamboo producten langer fris. Bamboo is hypoallergeen omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt.
Als je eenmaal Bamboo hebt gevoeld en aan hebt gehad dan wil je niet meer anders. Dus wacht niet te lang en bestel jouw Boru Bamboo.
Heulbank 54
5684 KB Best