Prachtige kaartjes en super communicatie!

Prachtige linnen geboortekaartjes met foliedruk ontvangen van Festikaart. Erg tevreden mee!

Super mooi kaartje met goede service.

Verschillende keren contact opgenomen met Festikaart om een vraag te stellen over het kaartje wat we wilde bestellen. Erg snel en fijn contact gehad. 2 proefdrukjes besteld die erg snel binnen waren. Hieruit een definitieve keuze gemaakt. Veel positieve reacties gehad dat het een super mooi kaartje is.

Heel goed geholpen

Mooie ontwerpen kunnen maken en goede begeleiding/ service

De meest prachtige en originele kaarten!

Onze geboortekaartje is echt prachtig geworden en heel origineel! Festikaart heeft veel speciale opties waardoor je geboortekaartje super origineel wordt! Ook heeft Lisanne meegekeken en ons onwijs geholpen om tot een perfect kaartje te komen, ontzettend fijne service!

Waanzinnig geholpen via Whatsapp

Ik ben echt ontzettend goed geholpen. Ik ontving super snelle antwoorden op mijn vragen via whatsapp, dus ik geef de service een dikke 10. De kaarten moet ik nog ontvangen maar ik heb al het vertrouwen dat die er goed uit gaan zien.

Super snelle persoonlijke service, en prachtige kaarten!

Wij zijn bij deze fan van Festikaart! Lisanne is een echte pro, met haar enthousiasme en kundigheid heeft ze ons heel fijn geholpen om op redelijk korte termijn bijzonder mooie kaarten te laten maken. Dankjewel voor al je hulp en advies, dit was van idee tot realisatie een feestje :-)

Echte prachtige kaartjes van kwaliteit op maat!

Fijn in het contact, reageert snel en denkt met je mee. Er wordt kwaliteit en vakwerk geleverd. Met name heel blij met preeg- en folie keuze. Krijgen veel complimenten over het kaartje!

Prachtig resultaat!

De geboortekaartjes voor onze zoon bij Festikaart besteld. Alle vragen konden gesteld worden via de mail en we kregen telkens een uitgebreid en snel antwoord. Met alle tips en adviezen hebben we een prachtig kaartje + bijpassende enveloppe uit kunnen kiezen. Het eindresultaat is prachtig. Ook het ontvangen van de kaartjes was een cadeautje! Prachtig verpakt en wat bijzonder dat we ook de 'afdruk' voor het folie toegestuurd hebben gekregen.

Prachtig geboortekaartje

Een grote keuze aan voorbeeldkaartjes, die allemaal re personaliseren zijn. Bij vragen of mogelijkheden word je snel en goed geholpen. Dankjewel voor het mogelijk maken van ons geboortekaartje!

Prachtige kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit kaarten. Heel blij mee!!

Nog mooier dan verwacht

Naast de mooie originele designs ook een super snelle service, prachtige kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding. En vriendelijk contact. Absoluut een aanrader.

Super goeie service

Origineel kaartje, aanpasbaar naar eigen wens qua kleur, papier, folie enz Super goeie en snelle service bij vragen. Heel blij met mijn eindresultaat!

Fantastische service en prachtig kaartje!

Op een hele fijne manier contact gehad en advies ontvangen! Binnen een week prachtige geboortekaartjes ontvangen! Op de website is de tool gemakkelijk te gebruiken om het kaartje naar eigen wens aan te passen. Al met al ontzettend blij mee!

Super tevreden!

Wij bestelden geboortekaartjes voor onze dochter. We konden de kaartjes zelf samenstellen/aanpassen op de website, heel handig! Toen we bestelden, bleek ik een foutje gemaakt te hebben in de opmaak ... Ik kreeg heel snel een berichtje van Lisanne om te melden dat ze de fout opgemerkt had, fijn! Tenslotte doet Lisanne er alles aan om de kaartjes zo snel mogelijk te produceren en te bezorgen. Kortom waren we heel tevreden en we zouden Festikaart.nl zeker aanraden!!!

Perfect!

Snel, mooi, vriendelijk en behulpzaam. Kortom perfect!

Erg tevreden

Leuk kaartje besteld voor de geboorte van onze dochter. Had het kaartje een paar keer op Instagram voorbij zien komen en was er meteen helemaal weg van. Zelf wat aanpassingen kunnen doen om het kaartje wat persoonlijker te maken. We hebben veel positieve reacties gekregen van de mensen om ons heen en we zijn zelf ook erg blij met het eindresultaat :)

Mooie kaartjes

Prachtige geboortekaartjes! Veel ideeën voor kaartjes al op de site en ook gemakkelijk om zelf een kaartje te ontwerpen. Mooie kwaliteit van het drukwerk en goede service met proefkaartjes en samples!

We zijn zo blij met de kaartjes, precies zoals we bedacht hadden. De hulp en ideeën tijdens de uitwerking waren top. Dankbaar! Want voor ons is het meer dan alleen een geboortekaartje. Heel veel succes met je mooie bedrijfje!!

Topkwaliteit, origineel en meedenkend

Super originele kaarten en veel mogelijkheden tot zelf aanpassen. Daarbij zijn ze super behulpzaam en staan voor hun kwaliteit. Echt een aanrader! Bij de volgende festiviteit komt de kaart zeker weer hier vandaan.

Team Festikaart: origineel, uniek en creatief vakvrouwschap met een fantastische service!

Wij hadden een bijzondere vraag; een originele kleurrijke trouwkaart met een knipoog naar de 90s! Dat kun je wel aan Lisanne en Silke overlaten. Het werd een fantastische kaart met een discobal als bijzonder detail! En wat een service! Van bijpassende disco-sluitsticker tot QR code, geen vraag was te veel. Echt vakvrouwen met persoonlijke aandacht!

Mooi design en snelle service

Nu voor ons tweede kindje geboortekaartjes besteld. Mooie kaartjes voor een goede prijs. Sneller geleverd dan aangegeven. Super service!

Dikke aanrader!

Prachtige kaartjes, luxe materiaal, vele bijzondere manieren van drukken mogelijk, communicatie verloopt snel en goed, op maat mogelijk, denken mee. Ontzettend blij met de prachtige kaartjes!!

Prachtige geboortekaartjes

Bij Festikaart konden we prachtige geboortekaartjes maken voor de geboorte van onze dochter. Ze heeft ons zelfs nog geholpen met het ontwerp voor het geboortebord, dat we elders moesten bestellen. Wat een service!

Prachtig en snel geleverd

Prachtige kaartjes, prettige communicatie en snel geleverd.

Wauw, heel blij met de mooie kaart!

Lisanne en Silke hebben veel meegedacht met het ontwerp, na de 2e proefdruk waren wij helemaal tevreden. We zijn super blij met de mooie kaart! Lisanne en Silke zijn beide heel erg aardig en fijn om mee te communiceren. Ik zou festikaart zeker aanraden!

Spanjelaan 21A

9403DN Assen

+31651725973

Over Festikaart

Kleinschalige drukkerij met specialiteit in geboorte- en trouwdrukwerk voor: - letterpress - foliedruk - velvet & linnen kaarten - ontwerp service