Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de kaarten en de vriendelijke service. Het bestelproces en de ontwerpeditor zijn gebruiksvriendelijk en leveren snelle resultaten. De leveringssnelheid en de ondersteuning worden vaak genoemd als sterk punt. De algemene ervaring komt over als professioneel en betrouwbaar.
Ik heb zeer positieve ervaring met festikaart.nl. De configuratie werkt op je mobiel wat minder vriendelijk. De na controle is zeer goed. Zeer klant vriendlijk
25 January 2025
Kees
Werkendam
Perfect gelopen, prachtig drukwerk, communicatief sterk en snel. Een aanrader
Karen
Westmalle - België
Wij hebben voor onze beide zonen gekozen om de kaartjes, enveloppen, stickers, .. bij festikaart te laten drukken. Ik heb steeds op al mijn mails een snelle en fijne reactie gehad. Ook de kaartjes na geboorte waren snel (België) bij ons thuis geleverd.
Stephanie
Brasschaat
Goede service, kaartjes waren snel onderweg. Jammer van DHL die er wel een tijdje over deed om de kaartjes bij ons te leveren. Heel tevreden over festikaart.nl!
Stephanie
Scherpenheuvel
Heel fijne ervaring met lisanne, snel en vlot contact. Ze dacht ook mee over de lay-out en kleur. Daarnaast ook een heel snelle levering, ondanks de drukte van de feestdagen. Heel erg bedankt voor de extra effort! We zijn heel tevreden over het eindresultaat en waren heel enthousiast en trots om de kaarten te versturen naar familie en vrienden.
26 December 2024
Lynn
Antwerpen
Ik was direct verkocht omdat ik mijn huisdier mee op de geboorte kaartjes kon zetten. En een geheel eigen concept kon uitwerken dat niemand anders heeft. Ik raad iedereen aan om via festi kaart hun geboorte kaartjes helemaal naar hun eigen zin te ontwerpen
26 December 2024
Natalie
Deurne
Kaartjes zijn erg mooi, Meermaals contact gehad met Festikaart over het ontwerp. Er werd goed meegedacht en waren erg behulpzaam.
25 December 2024
Anoek
Heemskerk
Wij hebben de geboortekaartjes van onze zoon bij Festikaart besteld. Er was veel keuze en Lisanne dacht goed mee hoe wij het mooiste kaartje konden ontwerpen. Ze reageert snel op berichten en hield ons goed op de hoogte. De kaartjes zijn uiteindelijk super mooi geworden, we zijn er ontzettend blij mee. Je kunt zien dat deze met liefde en aandacht gemaakt zijn. Mocht er ooit een tweede kindje komen, zullen wij de kaartjes hier weer bestellen. Bedankt voor de goede service!
25 December 2024
Arnhem
11 December 2024
Linda
Zutphen
Wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes voor onze zoon! Ze zijn heel uniek, kwalitatief mooi gedrukt en zowel kleurrijk als stoer. En de spoedservice ging nog sneller dan verwacht! Dankjewel!
7 December 2024
Christi
Sint Jansklooster
Fijne website om zelf de kaart te configuren en een prijs indicatie te zien. Ik had wat vragen en die werden snel beantwoord via WhatsApp. Kaartjes zijn heel mooi!
7 December 2024
Danielle
Rotterdam
Prachtige linnen geboortekaartjes met foliedruk ontvangen van Festikaart. Erg tevreden mee!
2 December 2024
Anniek
Zwolle
Verschillende keren contact opgenomen met Festikaart om een vraag te stellen over het kaartje wat we wilde bestellen. Erg snel en fijn contact gehad. 2 proefdrukjes besteld die erg snel binnen waren. Hieruit een definitieve keuze gemaakt. Veel positieve reacties gehad dat het een super mooi kaartje is.
27 November 2024
Ilse
Bergeijk
Mooie ontwerpen kunnen maken en goede begeleiding/ service
27 November 2024
Kirsten
Brugge
Onze geboortekaartje is echt prachtig geworden en heel origineel! Festikaart heeft veel speciale opties waardoor je geboortekaartje super origineel wordt! Ook heeft Lisanne meegekeken en ons onwijs geholpen om tot een perfect kaartje te komen, ontzettend fijne service!
21 November 2024
Lisa
Schagen
Ik ben echt ontzettend goed geholpen. Ik ontving super snelle antwoorden op mijn vragen via whatsapp, dus ik geef de service een dikke 10. De kaarten moet ik nog ontvangen maar ik heb al het vertrouwen dat die er goed uit gaan zien.
19 November 2024
Renee
Hilversum
Wij zijn bij deze fan van Festikaart! Lisanne is een echte pro, met haar enthousiasme en kundigheid heeft ze ons heel fijn geholpen om op redelijk korte termijn bijzonder mooie kaarten te laten maken. Dankjewel voor al je hulp en advies, dit was van idee tot realisatie een feestje :-)
18 November 2024
Lisa
's-Hertogenbosch
Fijn in het contact, reageert snel en denkt met je mee. Er wordt kwaliteit en vakwerk geleverd. Met name heel blij met preeg- en folie keuze. Krijgen veel complimenten over het kaartje!
16 November 2024
Thamar
Tiel
De geboortekaartjes voor onze zoon bij Festikaart besteld. Alle vragen konden gesteld worden via de mail en we kregen telkens een uitgebreid en snel antwoord. Met alle tips en adviezen hebben we een prachtig kaartje + bijpassende enveloppe uit kunnen kiezen. Het eindresultaat is prachtig. Ook het ontvangen van de kaartjes was een cadeautje! Prachtig verpakt en wat bijzonder dat we ook de 'afdruk' voor het folie toegestuurd hebben gekregen.
3 November 2024
Vivianne
Gouda
Een grote keuze aan voorbeeldkaartjes, die allemaal re personaliseren zijn. Bij vragen of mogelijkheden word je snel en goed geholpen. Dankjewel voor het mogelijk maken van ons geboortekaartje!
1 November 2024
Esther
Pelt
Snelle levering en prachtige kwaliteit kaarten. Heel blij mee!!
14 October 2024
Jolien
Twello
Naast de mooie originele designs ook een super snelle service, prachtige kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding. En vriendelijk contact. Absoluut een aanrader.
13 October 2024
Tess en Jeroen
Amsterdam
Origineel kaartje, aanpasbaar naar eigen wens qua kleur, papier, folie enz Super goeie en snelle service bij vragen. Heel blij met mijn eindresultaat!
10 October 2024
Barbara
Den Haag
Op een hele fijne manier contact gehad en advies ontvangen! Binnen een week prachtige geboortekaartjes ontvangen! Op de website is de tool gemakkelijk te gebruiken om het kaartje naar eigen wens aan te passen. Al met al ontzettend blij mee!
10 October 2024
Naomi
Heukelum
Kleinschalige drukkerij met specialiteit in geboorte- en trouwdrukwerk voor:
- letterpress
- foliedruk