Heeft een totaal van 138 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment100%
Klanten prijzen de kwaliteit van de kaarten en de vriendelijke service. Het bestelproces en de ontwerpeditor zijn gebruiksvriendelijk en leveren snelle resultaten. De leveringssnelheid en de ondersteuning worden vaak genoemd als sterk punt. De algemene ervaring komt over als professioneel en betrouwbaar.
Sterke punten
Uitstekende kaartkwaliteit
Snelle levering en service
Makkelijk online ontwerpprogramma
Gebaseerd op 8 reviews
Super tevreden!
Wij bestelden geboortekaartjes voor onze dochter.
We konden de kaartjes zelf samenstellen/aanpassen op de website, heel handig!
Toen we bestelden, bleek ik een foutje gemaakt te hebben in de opmaak ... Ik kreeg heel snel een berichtje van Lisanne om te melden dat ze de fout opgemerkt had, fijn!
Tenslotte doet Lisanne er alles aan om de kaartjes zo snel mogelijk te produceren en te bezorgen.
Kortom waren we heel tevreden en we zouden Festikaart.nl zeker aanraden!!!
9 October 2024
Justine
Ekeren (Antwerpen)
Perfect!
Snel, mooi, vriendelijk en behulpzaam. Kortom perfect!
17 September 2024
Thomas
Sint-Niklaas
Erg tevreden
Leuk kaartje besteld voor de geboorte van onze dochter. Had het kaartje een paar keer op Instagram voorbij zien komen en was er meteen helemaal weg van. Zelf wat aanpassingen kunnen doen om het kaartje wat persoonlijker te maken. We hebben veel positieve reacties gekregen van de mensen om ons heen en we zijn zelf ook erg blij met het eindresultaat :)
14 September 2024
Rosa Lynn
Texel
Mooie kaartjes
Prachtige geboortekaartjes! Veel ideeën voor kaartjes al op de site en ook gemakkelijk om zelf een kaartje te ontwerpen. Mooie kwaliteit van het drukwerk en goede service met proefkaartjes en samples!
10 September 2024
Maaike
Deventer
We zijn zo blij met de kaartjes, precies zoals we bedacht hadden.
De hulp en ideeën tijdens de uitwerking waren top.
Dankbaar! Want voor ons is het meer dan alleen een geboortekaartje.
Heel veel succes met je mooie bedrijfje!!
10 September 2024
Valerie
Riethoven
Topkwaliteit, origineel en meedenkend
Super originele kaarten en veel mogelijkheden tot zelf aanpassen. Daarbij zijn ze super behulpzaam en staan voor hun kwaliteit. Echt een aanrader! Bij de volgende festiviteit komt de kaart zeker weer hier vandaan.
4 September 2024
Jesse en Saskia
Utrecht
Team Festikaart: origineel, uniek en creatief vakvrouwschap met een fantastische service!
Wij hadden een bijzondere vraag; een originele kleurrijke trouwkaart met een knipoog naar de 90s! Dat kun je wel aan Lisanne en Silke overlaten. Het werd een fantastische kaart met een discobal als bijzonder detail!
En wat een service! Van bijpassende disco-sluitsticker tot QR code, geen vraag was te veel.
Echt vakvrouwen met persoonlijke aandacht!
26 August 2024
Greetje
Bergen Op Zoom
Mooi design en snelle service
Nu voor ons tweede kindje geboortekaartjes besteld. Mooie kaartjes voor een goede prijs. Sneller geleverd dan aangegeven. Super service!
Pascalle
Maastricht
Dikke aanrader!
Prachtige kaartjes, luxe materiaal, vele bijzondere manieren van drukken mogelijk, communicatie verloopt snel en goed, op maat mogelijk, denken mee. Ontzettend blij met de prachtige kaartjes!!
Linda
Zeeland
Prachtige geboortekaartjes
Bij Festikaart konden we prachtige geboortekaartjes maken voor de geboorte van onze dochter. Ze heeft ons zelfs nog geholpen met het ontwerp voor het geboortebord, dat we elders moesten bestellen. Wat een service!
Pauline
Almelo
Prachtig en snel geleverd
Prachtige kaartjes, prettige communicatie en snel geleverd.
14 August 2024
Isabelle
Utrechts
Wauw, heel blij met de mooie kaart!
Lisanne en Silke hebben veel meegedacht met het ontwerp, na de 2e proefdruk waren wij helemaal tevreden. We zijn super blij met de mooie kaart! Lisanne en Silke zijn beide heel erg aardig en fijn om mee te communiceren. Ik zou festikaart zeker aanraden!
14 August 2024
Bianca
Heemskerk
Zeer persoonlijke en professionele drukkerij
Fijne website om je kaartje te ontwerpen. Mooi resultaat!
Ook persoonlijke begeleiding bij het controleren van de kaart. We hadden ons geboortekaartje binnen 5 dagen in huis. En mooi als cadeautje, goed verzorgd verpakt.
6 August 2024
Kyra
Lieren
Erg mooi kaartje
Mooi kaartje, gemakkelijk aan te passen qua ontwerp. Goede service.
6 August 2024
Marlous
Limburg
Prachtig resultaat met vlotte communicatie.
Héél blij dat we voor Festikaart kozen voor het geboortekaartje van onze zoon. We konden steeds terecht voor vragen om de beste keuzes te kunnen maken om zo een prachtig resultaat te bekomen.
Steeds een vlotte en correcte communicatie.
5 August 2024
Britt
Izegem
Goede communicatie
Een bedrijf wat met je meedenkt! De communicatie is makkelijk en ze denken goed met je mee bij het ontwerpen en bestellen van de kaartjes!
Ontzettend bedankt!
4 August 2024
Melissa
Den Ham
Ik ben onwijs blij met het kaartje!
Het kaartje is echt fantastisch geworden en helemaal naar onze wens!
We hadden ook enveloppen erbij gekocht met sluitstickers, we hadden gekozen voor de gerecyclede enveloppen. Alleen kwamen we erachter dat hier slecht stickers opblijven plakken, dus daar ging mijn voorwerk met alle geschreven adressen op stickers. Het is allemaal goed gekomen en opzich ook niet erg maar had het wel graag geweten.
31 July 2024
Eline
Hornhuizen
Prachtige unieke kaartjes
Ons tweede geboortekaartje bij Festikaart mogen bestellen en aldoor complimenten over het originele kaartje en de geweldig mooie kwaliteit. Ook deze krijgt een ere plekje in de woonkamer naast het kaartje van zijn grote broer!
Marly
Boxtel
Ruime keuze en variatie, makkelijke website!
Veel verschillende keuzes en de online tool makkelijk in gebruik.
Sanne
Tjuchem
Hele mooie kaartjes en fijne service!
We hebben fantastisch mooie geboortekaartjes besteld met een blinddruk. Resultaat is top! Vragen over opmaak, bestelling en planning werden super snel en behulpzaam beantwoord via Whatsapp.
Leonie
Best
Prima opvolging en kwaliteit.
Doe zo voort!
Julie
Waregem
Goede service en kwaliteit
Olaf
Nijmegen
Mooi kaartje, goede kwaliteit, lange levertijd proefdruk
We zijn blij met ons geboortekaartje.
Het is een goede kwaliteit.
We hadden een proefdruk besteld waar we een week op hebben moeten wachten. Dat vonden we vrij lang.
Levering bij geboorte was een paar dagen.
Tess
Eindhoven
Super mooie kaartjes!
Wij hebben bij Festikaart onze geboortekaartjes en babyborrelkaartjes besteld, en hebben van iedereen complimenten gekregen.
Daarnaast krijg je ook snel en goede feedback bij vragen.
29 July 2024
Lore
Diepenbeek
Makkelijk zelf te ontwerpen en aan te passen
We waren op zoek naar 'echte' velvet kaartjes en vonden deze hier in de perfecte kleur. Met de tool kan je deze online gemakkelijk zelf ontwerpen en aanpassen naar keuze. Ook leuk dat je een proefdruk kan bestellen, in het echt zie je altijd meer dan op een scherm.
Zoals op de website aangegeven wel rekening houden met een langere levertermijn als je in België laat leveren.
26 July 2024
Salima