Een bedrijf waar mee wordt gedacht naar de juiste oplossing

Ik ben heel positief over Laser-op-Maat. Men denkt mee en corrigeert daar waar nodig. En dat alles tegen een heel gunstig tarief.

Erg makkelijk om iets te laten maken.

De laser stopt een millimeter voor zijn startpunt wat een braam achterlaat. Nou heb ik een vijl, wat over het algemeen duur stukje gereedschap is, tot mijn beschikking. Dus dat was geen probleem voor mij. Ik raad aan om de laser zijn cyclus een millimeter voorbij zijn startpunt te laten eindigen. De communicatie stopte na een paar mailtjes, dus heb ik gebeld en het toch voor elkaar gekregen dat mijn onderdelen gemaakt zijn. En ik ben er erg blij mee.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Snelle en correcte levering

Ik werd heel goed geholpen

Het bestand werd aangepast omdat sommige delen te smal waren

Prima service.

Vakkundig en snel.

Plaat perfect op maat

Ik had mijn STEP bestand geupload en kon makkelijk de offerte maken, alles ging perfect en toen ik mijn platen aankreeg was de kwaliteit perfect!

ondanks dat jullie het zeer druk hebben toch supersnel geholpen

voor mijn opdracht om vier borden te laseren van corten staal werd meegedacht en kon dingen ook makkelijk aan laten passen klant was dan ook zeer tevreden ( net als ik)

Gewoon heel goed!

Snelle reactie en goed afwikkeling van de opdracht.

Geheel volgens afspraak

Goede service en snelle levering

Had mijn bestelling al voor de afgesproken datum binnen. Wel bleken de verstekken niet helemaal op hun plaats te zitten, waardoor ik nieuwe frame,s moest bestellen. Kan ook een onduidelijk heid van mijn zijde zijn. Groeten Nico.

Top geregeld

Niks te klagen, kreeg wat ik vroeg

doen wat ze zeggen

doen wat ze zeggen

Geweldige service!!!

RVS afdekplaatjes op maat laten maken voor 2 kranen. Ik twijfelde over de afmetingen. Even 1 telefoontje als dubbelcheck naar Nico. Aardige service al telefonisch. Binnen 1 week werden de plaatjes geleverd. Ze waren echt precies op maat! Ik ben er zooo blij mee. Aanrader dit bedrijf!

Keurig werk, uitgebreide diensten, geweldig resultaat!

Het team bij Laser op Maat zorgde voor een naadloze overgang van model naar verfijnd eindproduct, inclusief levering van materialen en nabewerking. Zeker aan te bevelen.

Had een lastig figuur op karton aangelevert, laser op maat geeft dit perfect digitaal nagetekend en op 4 mm staal uitgesneden. Erg tevreden!

Reageren snel en leveren kwaliteit volgens afspraak! :)

Speciaal verzoek met haast voor laser gesneden messing bordjes. Allemaal geen probleem en op tijd geleverd. Erg blij mee! :)

de communicatie bij de offerte of bevestiging zou beter kunnen

goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, bedankt voor uw reactie. Wij hebben uw vragen zo snel en duidelijk mogelijk beantwoord. Een vraag van onze kant, wat kan er volgens u beter in de communicatie? met vriendelijke groet, Laser op maat

Top kwaliteit en dienst verlening

=

Goed, snel en goedgeprijst

Wanneer ik de offerte op de website wou aanmaken lukte iets niet goed. na enkele minuten was ik verder geholpen. Topservice.

Super service

Het bestelproces is werkt goed. Duidelijk en eenvoudig. Je ziet direct wat de kosten zijn. Vanuit Laser op maat een fijne communicatie. Dat wat ik had besteld, was eerder klaar dan verwacht. Al met al een super service en perfecte levering.

Boven mijn verwachtingen

Vlijmscherpe prachtige uitwerking van mijn ontwerp. In 4mm dik metaal, scifi dat dit uberhaubt kan. Ook nog eens snel en goeie prijs..

heel goed

snel accuraat en zonder enig gedoe

Dat ging makkelijk!

Ik heb een adapter plaat laten maken voor op m’n motorfiets van geanodiseerd aluminium. Ik kon via de website de niet al mijn wensen kwijt maar was met één telefoontje geregeld. Erg net resultaat gekregen!

goede en snelle service

prima service, vriendelijke en behulpzaam.

Over Laser op Maat

Iets laten lasersnijden was nog nooit zo eenvoudig! In slechts 4 stappen (en omgerekend 4 minuten) berekent u online exact wat de kosten zijn. Dit gemak maakt Laser op Maat uniek in Nederland én België!