Lieve Sheila, Wat jammer dat je er nog niks van merkt dat je klachten verminderen. Ik moet hierbij wel zeggen dat het soms wat langer duurt voordat je het effect ervaart, Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook belangrijk is. Supplementen zijn een waardevolle ondersteuning. Als je geen reactie hebt gehad op je mail, dan is er ergens iets mis gegaan, ik kan je mail ook niet terugvinden. Ik verwijs alle binnenkomende mail zelf door naar de juiste therapeute. Heel graag wil ik je vragen om een mail te sturen naar info@vivhealthy.nl met je klachten en je ervaringen met de Meno Support, dan zoeken we naar een goede oplossing. Dankjewel alvast! Liefs, Karin, Team Vivhealthy
Lieve Marloes, Wat fijn dat je onze producten zo goed vindt! Het is inderdaad jammer van de verzendkosten, sinds kort verkoopt Vitamin Store onze producten ook, misschien is dat een optie. En de producten zijn ongeopend goed houdbaar, dus misschien is het een idee om meerdere tegelijk te bestellen, je hebt bij 2 of 3 potjes van hetzelfde product dan ook nog korting van 1 of 2 euro per potje! De kortingsbon moet gewoon werken, er is ergens iets mis gegaan. Je kunt ons dan altijd gewoon mailen en dan krijg je natuurlijk een nieuwe code of we betalen je het geld terug. Je kunt mailen naar info@vivhealthy.nl We horen graag van je! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline
Succes! ;)
Lieve Barbara, Wat fijn dat je nu minder vervelende pmsklachten hebt. Maar jammer om te horen dat je andere klachten ervaart, zou je een uitgebreid mailtje kunnen sturen over je gezondheid, leeftijd, klachten naar info@vivhealthy.nl. Je krijgt dan advies van een van onze orthomolucelaire experts. We horen graag van je! Lieve groet, Karin, Team Vivonline
Ha Simone, Geef het de tijd, bij sommige vrouwen duurt het 1 tot 3 maanden voordat ze resultaat merken. Het zijn je hormonen in combinatie met kruiden en dit heeft voor iedereen een andere werking. Echt heel veel vrouwen hebben baat bij de supplementen. Fijn dat je het een kans geeft! We horen graag hoe je het na een aantal weken/maanden ervaart! Succes! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline
Ha Leonie, Wat fijn dat de Probiotica zo goed werkt! Ik geef je het advies om vooral de capsules niet te vergeten dagelijks te slikken, vooral in deze tijd nu we op vakantie gaan of zijn geweest en toch onze leefstijl iets anders is dan thuis kun je dit op den duur helaas wel gaan merken aan de klachten in je cyclus. Laat ons weten als je nog vragen hebt en we horen graag hoe het met je gaat! Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@vivhealthy.nl Hartelijke groet, Karin, Team Vivonline
Lieve Joyce, Wat fijn dat je nu al merkt dat je baat hebt bij onze PMS Support. Dank voor je review! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline
Lieve Fleur, Dankjewel voor je mooie review! En wat ontzettend fijn dat je zoveel baat hebt bij onze producten! Lieve groet, karin, Team Vivonline
Viv Healthy begrijpt vrouwen en hormonen als geen ander. Onze Oprichtster Vivian Reijs is dé Hormoonexpert van Nederland, bestseller auteur en veel gevraagd Health spreker. Ze heeft al meer dan 100.000 vrouwen geholpen om in no-time van vreselijke hormonale klachten af te komen. Door haar online coaching programma, boeken, hormoonproof producten en haar eigen support supplementenlijn, zullen vrouwen zich snel energieker, gezonder en blijer voelen. Zodat je weer die leuke en blije vrouw kunt zijn die je wilt zijn. Live Happy & Healthy with Viv