Zeer tevreden!

Reageert snel op mails en lost eventuele misverstanden snel op. Bestellingen ontvang je snel. Super fijn!

Nog niet voldoende resultaat

Ik ben even gestopt (2 weken) en ga vanaf vandaag weer beginnen, kijken of ik verschil merk!!!

Snelle bezorging

Fijne producten om te gebruiken.

Heel blij met het suplement Relax Support

Mijn eerste potje nu, neem dit s avonds voor ik na bed ga samen met magnesium en slaap echt beter

Heb de Belly support en pms support. Bevalt prima!

Bijna einde pot maar nog geen effect gemerkt

Daarnaast ook advies gevraagd via de mogelijkheid op de site maar hier is helaas niet op gereageerd.

Reactie van het bedrijf

Lieve Sheila, Wat jammer dat je er nog niks van merkt dat je klachten verminderen. Ik moet hierbij wel zeggen dat het soms wat langer duurt voordat je het effect ervaart, Dit verschilt echt per persoon. De ene vrouw voelt al verschil na 1 maand slikken, bij de andere vrouw duurt het 2-3 maanden. Vergeet daarnaast ook niet dat naast het slikken van een supplement voeding, stress en leefstijl ook belangrijk is. Supplementen zijn een waardevolle ondersteuning. Als je geen reactie hebt gehad op je mail, dan is er ergens iets mis gegaan, ik kan je mail ook niet terugvinden. Ik verwijs alle binnenkomende mail zelf door naar de juiste therapeute. Heel graag wil ik je vragen om een mail te sturen naar info@vivhealthy.nl met je klachten en je ervaringen met de Meno Support, dan zoeken we naar een goede oplossing. Dankjewel alvast! Liefs, Karin, Team Vivhealthy

Fijne producten en super kookboek

Het koekboek is makkelijk & gezond. Echt een aanrader. Proteïne poeder lekker & de pillen weet ik nog niet of ze werken maar ze lijken me ook goed! Thanks

afwachten

Ik heb de Meno support, Belly support en ik moet zeggen - ik begin het effect te voelen. Het duurde even, vooral bij de Meno support. Veel en vaak zweten, en soms zo erg dat er een wolk over mij heen kwam. En dit is gelukkig niet meer zo aanwezig. Ik slik deze bijna 2 maanden, en nu voel ik het verschil gelukkig. De belly support slik ik om mijn metabolisme een boost te geven en ook weight support. Die extra kilootjes voor mij zijn net een paar te veel, en dit gaat langzaam aan ook wat af. Ik moet wel bekennen, ik doe elke dag pilates en kracht oefeningen. Dit om me beter, energieker te voelen En die combinatie is super !!

Levering

Levering van producten is binnen 4 werkdagen ongeveer.

alles goed gegaan.

Wordt er blij van

Goede produkten en snelle levering.

Na eerst een leuk contact gehad te hebben met Karin van de klantenservice besloten om het te gaan proberen. Ik gebruik Meno Support nu 3 weken, 4 weken geleden spiraal laten verwijderen ivm klachten en was erg huiverig wat er zou gaan gebeuren. Ik heb nog geen klachten, af en toe een opvlieger lijkt wel maar geen stemmingswisselingen en voel me vrolijk & happy.

Goede producten, maar jammer van verzendkosten

De producten zijn van goede en toegevoegde kwaliteit. Alleen jammer dat in deze dure tijden de verzendkosten pas vervallen bij een aanzienlijk bedrag. Ook jammer dat als je het bedrag wel in je mandje toevoegt en je een kortingsbon toevoegt daarna de verzendkosten gewoon weer in rekening worden gebracht.

Reactie van het bedrijf

Lieve Marloes, Wat fijn dat je onze producten zo goed vindt! Het is inderdaad jammer van de verzendkosten, sinds kort verkoopt Vitamin Store onze producten ook, misschien is dat een optie. En de producten zijn ongeopend goed houdbaar, dus misschien is het een idee om meerdere tegelijk te bestellen, je hebt bij 2 of 3 potjes van hetzelfde product dan ook nog korting van 1 of 2 euro per potje! De kortingsbon moet gewoon werken, er is ergens iets mis gegaan. Je kunt ons dan altijd gewoon mailen en dan krijg je natuurlijk een nieuwe code of we betalen je het geld terug. Je kunt mailen naar info@vivhealthy.nl We horen graag van je! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline

Even zoeken

Ik neem nu een aantal suplementen onder ander deze twee per dag. Ik weet nog niet of het effect heeft dat zie ik nog niet aan mijn kilos maar ik hoor altijd volhouden dus ik hou nog even vol :)

Succes! ;)

ONTZETTEND DANKBAAR

Al vele jaren is mijn lichaam hard aan het werk om de pre-menopauze zo goed mogelijk te doorstaan. Het geheugen van een goudvis, continue pijnlijke borsten, vapeurs, een paar kilo's erbij in een paar weken tijd (wat???), weg taille... Ik was trots op mijn lijf dat zo sterk was. Mentaal kon ik het ook een plaatsje geven. Het was ok, it is wat it is, choose your battles. Ik gaf me over aan de wetten van de natuur, bleef steeds bewegen, gezonde voeding, intermittend fasting... Maar de laatste maanden ging het mis. Elke nacht minstens een uur klaarwakker, badend in het zweet, ronddolen als een spook... Een patroon dat ik niet kon doorbreken, het putte me in een mum van tijd uit. Na al die jaren flink zijn en ondergaan, moest ik mezelf helpen. Met heel veel argwaan ben ik meno-support gaan gebruiken. Ik kon het niet geloven, vanaf dag twee sliep ik door en ik heb zelfs geen random allesoverheersende vapeurs meer. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb gezet, ik voel me opnieuw op krachten komen, en dit na een tweetal weken...

Gemak dient de mens en de gezondheid

Helaas krijg ik soort ontstekingen /galbultjes van de pms mix. Ook blijft m'n menstruatie langer weg en duurt m'n cyclus langer. Ook houdt ik langer bloedverlies. Wel heb ik geen klachten meer zoals krampjes voor de menstruatie start en tijdens

Reactie van het bedrijf

Lieve Barbara, Wat fijn dat je nu minder vervelende pmsklachten hebt. Maar jammer om te horen dat je andere klachten ervaart, zou je een uitgebreid mailtje kunnen sturen over je gezondheid, leeftijd, klachten naar info@vivhealthy.nl. Je krijgt dan advies van een van onze orthomolucelaire experts. We horen graag van je! Lieve groet, Karin, Team Vivonline

Afwachten

Ik gebruik de Meno support en weight support nog te kort (+2 weken) om een (goede) beoordeling te kunnen plaatsen. Heb nog steeds mega veel opvliegers, wat heel lastig is en je eigenlijk zou willen overstappen naar iets anders. Maar omdat het even duurt eer het werkt, ga ik door. Op goede hoop!

Reactie van het bedrijf

Ha Simone, Geef het de tijd, bij sommige vrouwen duurt het 1 tot 3 maanden voordat ze resultaat merken. Het zijn je hormonen in combinatie met kruiden en dit heeft voor iedereen een andere werking. Echt heel veel vrouwen hebben baat bij de supplementen. Fijn dat je het een kans geeft! We horen graag hoe je het na een aantal weken/maanden ervaart! Succes! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline

Service is prima verlopen

Bij mij moet het nog opgang komen na lange stressperiode

Ik merk van de probiotica het meest, deze helpt me echt goed de vakantie door. De magnesium slaat minder aan nu met vakantie toch veel hoofdpijn waardoor ik merk dat de magnesium mij nog niet voldoende ondersteunt. Maar dit ligt zeker niet aan het product, ik zit al lang vast, deze zal ik toch wat meer moeten doorzetten net als de pmssupport voor ik meer resultaat zal hebben. En ik eet toch echt anders als thuis tijdens de vakantie. Ik ben benieuwd naar het resultaat over 2mnd

Reactie van het bedrijf

Ha Leonie, Wat fijn dat de Probiotica zo goed werkt! Ik geef je het advies om vooral de capsules niet te vergeten dagelijks te slikken, vooral in deze tijd nu we op vakantie gaan of zijn geweest en toch onze leefstijl iets anders is dan thuis kun je dit op den duur helaas wel gaan merken aan de klachten in je cyclus. Laat ons weten als je nog vragen hebt en we horen graag hoe het met je gaat! Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@vivhealthy.nl Hartelijke groet, Karin, Team Vivonline

Erg fijne shampoo en helemaal natuurlijk.

De shampoo is heel goed voor mijn gevoelige hoofdhuid. De geur is heerlijk wat het tot een heerlijk verwen moment maakt om je haar te wassen. Het enige puntje: de substantie zou voor mij wat dikker mogen zijn. Nu glijd het op nat haar soms snel naar beneden. Verder een topproduct.

Superrr goed

Voor mijn gevoel werkt de PMS support goed. Ik ben de maand nog niet voorbij dus daar ben ik dan wel heel nieuwsgierig nog naar.

Reactie van het bedrijf

Lieve Joyce, Wat fijn dat je nu al merkt dat je baat hebt bij onze PMS Support. Dank voor je review! Vrolijke groet, Karin, Team Vivonline

Top ervaring!

Emotioneel weer een stuk stabieler! Emoties komen niet meer zo pijnlijk binnen, waardoor je je een stuk beter gaat voelen. Daarnaast top service en fijn dat ze je graag helpen als je vragen hebt.

Reactie van het bedrijf

Lieve Fleur, Dankjewel voor je mooie review! En wat ontzettend fijn dat je zoveel baat hebt bij onze producten! Lieve groet, karin, Team Vivonline

Geweldig!

Ik ben heel blij met de producten van Vivian!

Wat je leest van Viv is ook echt zo. Dat je bewuster wordt van jezelf en dat je eet patroon heel erg hormoon bepalend is. Leuke tips en weetjes in haar boek over hormonen!

Super product en super service

Over Viv Healthy

Viv Healthy begrijpt vrouwen en hormonen als geen ander. Onze Oprichtster Vivian Reijs is dé Hormoonexpert van Nederland, bestseller auteur en veel gevraagd Health spreker. Ze heeft al meer dan 100.000 vrouwen geholpen om in no-time van vreselijke hormonale klachten af te komen. Door haar online coaching programma, boeken, hormoonproof producten en haar eigen support supplementenlijn, zullen vrouwen zich snel energieker, gezonder en blijer voelen. Zodat je weer die leuke en blije vrouw kunt zijn die je wilt zijn. Live Happy & Healthy with Viv