geleverd product wijkt af van de foto

Ik zocht een condensator van 45 microfarad. Bij Tuin en Water vond ik exact dezelfde als degene die bij mij was doorgebrand. Omdat het dus exact dezelfde was heb ik deze besteld, hoewel iets duurder dan op een andere site. Bij aflevering bleek dat ik toch een ander merk had geleverd gekregen. Jammer. Wel snel geleverd!!

Goede producten en snelle levering.

Geleverd wat besteld is

Alles goed geregeld

Zeer snel

Snelle levering. Zeer duidelijk.

De bestelling ging vlot

prijs gunstig en snelle levering

Volgens afspraak

Prima voor elkaar

Correcte en snelle levering

Slechte dienstverlening

Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.

Het onderdeel was van een ander merk.

Dpd maakte er een potje van, ik had het adres goed ingevuld, maar ze dachten dat het niet goed was dus heeft de bezorger het weer meegenomen naar het sorteercentrum. Ik moest er zelf achteraan bellen. Er was haast bij, maar zo duurde het 3 dagen langer.

Top, netjes telefonisch geholpen en snel geleverd

Gebeld voor informatie over het product, wachttijd was wel even maar de persoon aan de telefoon is zeer deskundig. Product wordt snel geleverd en werk top. Ik zou hier zeker weer bestellen.

prachtig

snelle levering en correct

Condensator 16uF besteld.

Verzorgde levering na 2 dagen. Prima!!

Product nog altijd niet ontvangen

Bestellen via de site gaat prima. Echter de levering via de bezorgdienst wordt blijkbaar niet gevolgd door de leverancier. Jammer, want hoe moet ik tevreden kunnen zijn over een niet geleverd product.

Ga zeker weer bestellen

Snelle levering helemaal top

Heldere website, snelle levering

Op zoek naar een Pedrollo beregeningspomp kwam ik Tuin en Water tegen. Pomp was op voorraad en na bestelling en betaling werd er snel geleverd. Goede communicatie en informatie over de levering.

best oke

Goed produkt, snelle levering, goede opvolging voor verzending. Leveringskosten vallen duur uit voor een envelopzending.

Snel en goed geleverd.

Goed product

Goed product en binnen 24 uur geleverd

Het vertrouwen waard.

Zeer tevreden, snel en in orde.

Makkelijk te bestellen onderdelen

Na plaatsing van bestelling was deze razend snel geleverd

snel leveren en goede prijs

snel leveren en goede prijs top

Snel geleverd voor goede prijs

Sproeiers netjes geleverd met een speciale schroevendraaier erbij om ze af te stellen

Eenvoudig bestellen, snel leveren

Overzichtelijke site met goede informatie. Eenvoudig bestelproces en levering zoals beloofd (snel).

s

Cartografenweg 30