Pomp was kapot geleverd. Mariska heeft t adequaat geregeld mijn dank is groot. Frans Nowak

zeer goed

betaalbaar en snelle levering.

Snel, goede service

Snel, goede service

goede en snelle levering

goede service

Snelle levering.

Mooie spullen

Rapidité

Facilité du site, facilité pour la commande, rapidité pour la livraison

esperienza alquanto complessa

punto 1: impossibilità di contatto telefonico punto 2: ordine n. 25134644 del 11/06/2025 non inserito in anagrafica, che fine ha fatto?

• Ci consiglieresti? Si

Service en kwaliteit

Ik wou alvorens te bestellen wat inlichtingen en die hebben ze direct opgezocht en het juiste onderdeel werd xnrl bezorgd

Het gevraagde product in een korte termijn

Tevrede´

Geen communicatie en geen levering

Ik bestel 2 dezelfde Gardena slang haspels. 1 wordt er geleverd en de 2 niet. Ik mail daarover en krijg niet eens een antwoord. Nog steeds wacht ik op de 2de levering. Heel irritant en klantonvriendelijk David 0654606020

Correct en op tijd

Ben tevreden.

Goede producten, goede communicatie, scherpe prijzen, snel geleverd

Ik had een Condor Drukschakelaar MDR 5-8 2-8 bar besteld voor mijn grondwaterpomp na een ander merk gebruikt te hebben, maar deze is zoveel fijner om in te stellen en stukken robuuster, superkwaliteit. De afhandeling van de order was erg goed, gelijk een BTW-factuur, snel verzonden en berichten via e-mail met mooie en duidelijke layout. Professionaliteit straalt er van af.

Vlug en correct geleverd

Prima website

Duidelijke webside Snelle levering

supersnel geholpen

op tijd geleverd , bedankt

Bestelde tuinsproeiers werden snel geleverd.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

DIT BEDRIJF IS NIET CORECT

RETOUR BELEID IS NIET FAIR

Snelle verzending en goede service.

Ze zijn érg snel met verzamelen en verzenden. Ben je iets vergeten te bestellen moet je heel snel zijn om dat nog toe te voegen ;-) Op vragen komt meteen een goed antwoord; ze wéten wat ze verkopen.

Foto’s zijn anders

Ik wilde graag dezelfde condensator voor onze DAB grondwaterpomp. Dus de opgezocht, de foto vergeleken met het originele onderdeel, besteld, krijg je een andere opgestuurd. Doet het, maar niet origineel. Slecht dus..

Duidelijke site

Alle onderdelen waren op voorraad

Snel en goed geregeld

Kwam met oplossingen, duidelijk en verklaarbaar

Cartografenweg 30

5141 MT Waalwijk