Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en vriendelijke service. De informatie op de site is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. De algehele ervaring is positief met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.
omdat het artikel stuk was bij levering, is dit prima op gelost.
26 June 2026
Wim
Gemonde
Reeds vele jaren klant; aanbod, levering, prijs/kwaliteit van de producten en service zijn uitstekend.
14 June 2026
Leo
Bloemendaal
Snel geleverd, uitstekende service, goede prijs.
8 June 2026
Wim
DOETINCHEM
Had een specifieke PVC koppeling nodig vanwege lekkage. 's Avonds om 9 uur besteld, en kon het de volgende dag al gelijk afhalen. De afhaal locatie was een paar kilometer verder wat voor mij helemaal perfect is.
6 June 2026
4 June 2026
Reginald
Maren-Kessel
Geachte heer Van Sonsbeek,
Zowel PostNL, DPD als DHL hadden afgelopen tijd een achterstand met het verwerken van de pakketten. Dit komt mede doordat mensen het vakantiegeld hadden ontvangen.
Wij hadden uw pakket netjes de eerstvolgende werkdag afgeleverd bij de transporteur. Onze excuses voor de vertraging van uw pakket. U heeft uw pakket een dag na uw review ontvangen gelukkig.
Wij vragen u vriendelijk om in de toekomst eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen het altijd uitzoeken en oplossen voor de klant.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Tuin en Water
Op locatie pas besteld maar direct geholpen super
3 June 2026
Frank
Schaijk
24 May 2026
Toon
SCHIJNDEL
snelle levering grote bestelling zonder fouten prima materiaal klein technisch defect, nadien netjes en snel opgelost, zonder discussie en gedoe
18 May 2026
Kris
Poppel
Onze eerste kennismaking met tuin en water? Wij kunnen alleen maar zeggen "TOP" snel geleverd en wat teveel was besteld omdat wij wat over het hoofd hadden gezien, kon zonder problemen retour.
17 May 2026
PLG
Sevenum
Alle aangevraagde producten lagen netjes klaar zoals afgesproken. Enkel jammer dat het prijsverschil zo groot is tussen in de winkel afhalen en online bestellen.
16 May 2026
Peter
Ataija de Baixo,Portugal
Bestelling geplaatst op do 07/05 Op de website vermelding levering 1 tot 3 werkdagen Op vrijdag 08/05 melding order shipped Ondertussen geen nieuws meer : geen track en trace, bestelling niet beschikbaar in mijn account Bij telefonische contactname op di 12/05 melding dat levering vandaag zal plaatsvinden. Indien toch niet terug contact opnemen op woe 13/05 Vandaag terug contact opgenomen. Men gaat het nakijken en me binnen het uur terugbellen. Aangezien dit niet is gebeurd zelf terug contact opgenomen.... Voicemail dat helpdesk gesloten is Morgen is een officiële feestdag dus ik verwacht deze week geen antwoord meer Ik kan de gereserveerde graafmachine en materiaal levering voor vrijdag dus nu gaan annuleren zonder enige indicatie waar mijn bestelling is en of/wanneer ze gaat geleverd worden
Beveelt niet aan
Ospel
7 May 2026
Theo
Waalwijk
Duidelijke site, snel antwoord en snelle levering van een mooi product.
Hans
Tilburg
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen deze al kunnen ophalen in Waalwijk. De medewerker bood direct aan om de doos naar de auto te dragen omdat die zwaar was. Goede service!
Monique
Riel
Goede kwaliteit producten en ruime voorraad de pakketten kwamen van verschillende locaties ze zijn beide tegelijk klaargemaakt maar de post nl leverde de volgende dag al en de dpd duurde een aantal dagen en had slechte tracking informatie
Erik
Zuilichem
De verf gebruiken we al jaren
Marry
Kasterlee
Levering is snel en correct gebeurd. De tuinproducten ( rainbird sproeiers ) werken prima en tegen een heel voordelige prijs.
5 May 2026
Guy
Wuustwezel
Mijn bestelde artikel werd snel geleverd en werd goed verpakt. Ook communicatie verliep zeer vlot.
5 May 2026
Davy
Tongeren
Fijne webshop waar ik vaker bestel. Levering is zeer snel
WTJ
Veldhoven
Geen zin in
Frank
Ztm
De site was goed gestuctureerd, product eenvoudig te vinden en snel geleverd. Wel vind ik 6.95 bezorgkosten voor een klein zakje van een paar gram erg hoog, zeker ook in verhoudig tot de kosten van het product..
Lennard
Wassenaar