Mijn bestelling kwam snel en werd netjes afgeleverd. Heel blij mee!
precies afgeleverd wat we besteld hadden en ook keurig op tijd
Tevreden maar ik heb nog steeds mijn pakje niet
Geachte mevrouw Cools, Naar aanleiding van uw review hebben wij u geprobeerd te bellen maar u neemt helaas niet op. Wij wilden u uitleggen dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Als het goed is ontvangt u vanmiddag eindelijk uw bestelling. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Duurt wel een week voordat het wordt bezorgd nog steeds niets ontvangen
Geachte mevrouw Van Ginkel, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. De status van uw pakket is nog steeds "Bezorgtijd nog onbekend". Aangezien wij vandaag merken dat ongeveer 85% van onze orders wel verwerkt zijn, hebben wij samen afgesproken dat wanneer de status morgen nog steeds niet is aangepast u contact met ons opneemt en dat wij navraag gaan doen bij PostNL. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Voor mijn oude pomp had ik een nieuwe pakking nodig. Op naam en typenummer snel het juiste onderdeel gevonden. Goed betaalbaar en mijn pomp doet het weer. Enig minpunt zijn wel de verzendkosten. 6,95 voor een pakking van 3 euro. En dan komt het gewoon in een enveloppe!? Maar oke een nieuwe pomp is veel duurder denk ik dan maar.
Goede prijs voor goede producten...
Geachte heer Roygens, Naar aanleiding van uw review hebben wij u geprobeerd te bellen maar u neemt helaas niet op. Wij wilden u uitleggen dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Na twee weken nog niks ontvangen
Kan nog geen beoordeling geven daar ik nog steeds niets ontvangen heb.
Geachte mevrouw Gommeren, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Zeer positieve ervaring
Op de website makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, en alles is op tijd geleverd. En de spullen zijn al gemonteerd en voldoet zeer goed
Goede winkel, Levering door postnl duurde lang
Geachte heer Van Rijn, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Duur zeer lang voordat iets geleverd word.
Top. Volgende keer zeker weer
Bezorgen conform afspraak, ik had 2 bestellingen geplaatst en die werden netjes in 1 verzending verstuurd, waardoor ik ook maar 1 x verzend kosten hoefde te betalen. Dat vind ik een goede zaak.
Ga zo door
Goed geregeld
Snel en juist geleverd en een goede prijs
Mijn bestelling met retour door mijn fout is vlot verlopen
Vriendelijk telwoord staan, snel handelen en adviseerden wat ik nodig had. Tiptent
heb heel mijn tuin en andere percelen met het systeem voor beregening voorzien.
Dik in orde.!!
Overzichtelijke site. Veel op voorraad. Leverd kwaliteit en een snelle bezorging. Toppy
Alvorens direct een nieuw onderdeel te verkopen, vroeg de verkoper eerst het e.e.a. te controleren. Wellicht zou het niet nodig zijn een nieuw onderdeel te kopen. Dat is nou echt meedenken met de klant!
Ik weet dat levering de volgende dag een soort van standaard is, maar deze webshop maakt het elke keer waar en dat doet niet iedereen ze na. Verder goed spul voor de prijs, nadeel met deze prijs is dat je een hoop reserve spul gaat bestellen :-)
Diverse druppelaars van Gardena gekocht. Elders een paar cent goedkoper gevonden, maar de productomschrijving is nergens helemaal compleet, en hier wel. Voor mij een belangrijke reden om hier te bestellen, omdat ik weet wat ik koop, en er met zorg is gewerkt aan de omschrijving. En waar gewerkt moet, zijn kosten gemaakt en dat moet betaald worden. don't get me wrong, het verschil was echt een paar cent, dus niks mis met deze firma qua scherpe prijs!
Maatvoering “in” en “uitstroom” niet terug te vinden in de beschrijving. Prima geholpen tijdens een telefoon gesprekje.
Cartografenweg 30
5141 MT Waalwijk