nvt

Een aanrader

Hier een mooie beschermhoes voor de inductie plaat laten maken, was in 2 dagen binnen, heel mooi geworden.

Gewoon prima

Snelle levering, voldoet aan mijn verwachtingen.

Er word mee gedacht over de ingeleverde afbeelding. Snelle communicatie en levering

mooi en precies op maat

een eigen verouderde fot0 op inductiebeschermer laten printen .Het is heel mooi geworden .

Ik ben blij met de inductiebeschermer. Staat mooi, is handig en beschermt de kookplaat. Gemaakt van goed materiaal.

Kwaliteit afdruk minder dan verwacht

Het product is leuk, levering prima, maar de kwaliteit van de afdruk kon beter. De kleuren vrij donker.

Precies wat we zochten

Precies wat we zochten. In middels 2 verschillende besteld.

goede ervaring

fijne ervaring met de levering.

Zuper goed

Kan niet beter aan rader zuper

Snelle levering en topkwaliteit. Aanrader

Goede kwaliteit, prachtige afbeelding

Heel mooie afbeelding, zoals op de website, goede, sterkte maar wel flexibel materiaal!! Echt een aanrader!

Slechte communicatie & eind product

Er is geen communicatie geweest over de levering van het product. De website stelt dat dit binnen 2 werkdagen gebeurd, ik moest nagenoeg een week wachten. Daarbij werd dit niet gecommuniceerd. 1 van de foto's op het product is compleet mis geschaald. De preview tijdens het bestellen zag er niet zo uit als het eindresultaat.

Zeer slecht

Zeer slecht. Foute levering. Maten niet kloppend. Slechte kwaliteit materiaal. Slechte foto kwaliteit. Echt bagger

slecht resultaat teleurstelling

stuur een goede foto krijg een onscherpe afbeelding terug

Zeer mooie bescherming kwaliteit top

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Erg mooie en handige beschermer

De bescherming is van goede kwaliteit. De afbeelding is prachtig. Ik koos voor een bloemstilleven. De beschermer is erg eenvoudig in gebruik. Als je deze niet nodig hebt kan je de beschermer eenvoudig oprollen en even uit de weg plaatsen. Een erg goed product dus.

Super service.

Mijn bestelde inductie beschermer voldeed niet aan de verwachting, er zaten strepen op. Zonder problemen hebben ze een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service!!

Mooi plaat

Het is een stevige bescherming met een prachtige afbeelding. We zijn er blij mee

Mooie print!

Het past precies op mijn kookplaat, fleurige en kleurige bloemenprint en snel geleverd. Hartelijk dank!

Nazorg uitstekend

Tevreden met levering en nazorg

Ik benber heel blij mee. bescherming op ons fornuis

De verzending was vaag en niet goed te volgen.

Noordersingel 102

8917BD Leeuwarden