Laden reviews...
107 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis sont majoritairement positifs: livraison rapide et qualité du produit satisfaisante. Les clients apprécient le choix et le service. Quelques témoignages évoquent des retours ou des problèmes de couleur. Dans l'ensemble, l'expérience est favorable et perçue comme fiable.
nvt
2 June 2026
Fons
Haps
Hier een mooie beschermhoes voor de inductie plaat laten maken, was in 2 dagen binnen, heel mooi geworden.
Johan
Zwolle
Snelle levering, voldoet aan mijn verwachtingen.
Martijn
Enschede
Er word mee gedacht over de ingeleverde afbeelding. Snelle communicatie en levering
Mandy
Geerling
een eigen verouderde fot0 op inductiebeschermer laten printen .Het is heel mooi geworden .
Jacobien
Haarlem
Ik ben blij met de inductiebeschermer. Staat mooi, is handig en beschermt de kookplaat. Gemaakt van goed materiaal.
M
Vianen
Het product is leuk, levering prima, maar de kwaliteit van de afdruk kon beter. De kleuren vrij donker.
31 May 2026
Han
Heemstede
Precies wat we zochten. In middels 2 verschillende besteld.
30 May 2026
Yolanda
Dinteloord
fijne ervaring met de levering.
29 May 2026
sjoukje
Laren
Kan niet beter aan rader zuper
S Feringa
Emmer-Compascuum
Marie-louise
Geldrop
Snelle levering en topkwaliteit. Aanrader
Freddy
Koksijde
Heel mooie afbeelding, zoals op de website, goede, sterkte maar wel flexibel materiaal!! Echt een aanrader!
Aga
Someren
Er is geen communicatie geweest over de levering van het product. De website stelt dat dit binnen 2 werkdagen gebeurd, ik moest nagenoeg een week wachten. Daarbij werd dit niet gecommuniceerd. 1 van de foto's op het product is compleet mis geschaald. De preview tijdens het bestellen zag er niet zo uit als het eindresultaat.
J
onnodig gegeven
Zeer slecht. Foute levering. Maten niet kloppend. Slechte kwaliteit materiaal. Slechte foto kwaliteit. Echt bagger
D
D
stuur een goede foto krijg een onscherpe afbeelding terug
Hans-Peter
Exloo
Zeer mooie bescherming kwaliteit top
18 March 2026
Sabine
Lier
G
W
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Renate
Bennebroek
De bescherming is van goede kwaliteit. De afbeelding is prachtig. Ik koos voor een bloemstilleven. De beschermer is erg eenvoudig in gebruik. Als je deze niet nodig hebt kan je de beschermer eenvoudig oprollen en even uit de weg plaatsen. Een erg goed product dus.
Kristel
Gent
Mijn bestelde inductie beschermer voldeed niet aan de verwachting, er zaten strepen op. Zonder problemen hebben ze een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service!!
Aat
Hellevoetsluis
Het is een stevige bescherming met een prachtige afbeelding. We zijn er blij mee
J. Van den Berg
Haaften
Het past precies op mijn kookplaat, fleurige en kleurige bloemenprint en snel geleverd. Hartelijk dank!
Lena Molle
Groningen-stad
Tevreden met levering en nazorg
C.
Huizen
De verzending was vaag en niet goed te volgen.
11 March 2026
Marian