Laden reviews...
129 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit reviews blijkt dat klanten tevreden zijn over het brede assortiment en de vlotte afhandeling van bestellingen. Leveringen worden over het algemeen snel uitgevoerd en betrouwbaar gemanaged. De website wordt als duidelijk en informatief ervaren, met goede prijs-kwaliteitsverhouding. De algehele ervaring blijft positief en het vertrouwen in de service is hoog.
Wederom perfect geregeld.
8 June 2026
Douwe
Haskerdijken
Na een perfecte levering moest ik een paar artikels omruilen, en dit gebeurde zonder problemen. Ik werd al geholpen voor de winkel officieel open was.
8 June 2026
Koen
Deinze
Snel geleverd en bij het uitpakken zag ik dat er hier en daar krassen zitten. Hierop een reactie gestuurd naar klantenservice. Wat heen en weer gemaild en ipv heen en weer te sturen hebben we een korting afgesproken. Beide partijen hiermee tevreden en geen extra kosten maken.
Ap
Gorredijk
Zeer prettige online koopervaring! Alles correct geleverd. Ook een kleine nalevering verliep probleemloos. Zeer goede website ook met nuttige informatie.
Paul
Geudens
Sproeiers besteld, en gekregen zoals besteld.
Thei
America
Vorig jaar heb ik een grote installatie gedaan, en daarbij hebben zij mij ontzettend goed geholpen met advies en ook een tekening hoe ik het beste de sprinklers kon plaatsen. Nu moest ik een kleine uitbreiding doen voor de groentetuin en de bomen, dus daar heb ik wat extra onderdelen voor gehaald en nog een aparte groep, zodat ik de kas in de groentetuin apart van elkaar kan aansturen. Dat heb ik allemaal binnen twee dagen ontvangen, dus ik kan weer lekker aan de gang. Top ervaring!
Kester
Rijsenhout
Mooi product
Louis
Bladel
1 dag orderverwerving 8 dagen onderweg waarvan 7 in het ongewisse!
Jan
Beegden
Alles zoals beloofd top team dank je
hermans
Weelde
Supersnel geleverd!
Peter
Drenthe
Door externe bezorging aanvankelijk verkeerd bezorgd. Zeer betrokken medewerking bij snel herstel. Heel fijn.
Arno
Asten
Geachte heer Oomen,
Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en het voor u uitgezocht. Uw pakket is gelukkig inmiddels toch terecht gekomen. Fijn om te horen!
Wij vragen u vriendelijk om in het vervolg eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen het altijd uitzoeken en oplossen voor de klant.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Doe Het Zelf Beregening
goede service en snel geleverd (●'◡'●)
anca
Rheden
Snelle levering voor scherpe prijs
Henri van der Kamp
Kampen
Bij die het zelf beregening hebben ze geweldig uitgebreid assortiment. Je vind altijd wat je nodig hebt.
Hugo
Kuitaart
Voldoet aan mijn verwachtingen
Rob
Bloemendaal
Prima website, goede materialen, prima advies als je het nodig hebt en snelle brzorging!
Rfpma
Vlaardingen
Levering door DPD is niet fijn verlopen. Onbekende leveringsdatum, weinig communicatie. Echter de kwaliteit van de spullen stelt tot nu toe niet teleur (druppelslangen met bijbehorende connectoren).
Erik
Wintelre
Geachte heer Donkers,
Bedankt voor uw review. Wij hebben uw order netjes de eerstvolgende dag gepickt en afgegeven aan de transporteur. Zowel DPD, PostNL als DHL hebben momenteel een achterstand met het verwerken van de pakketten. Dit heeft mede te maken met dat iedereen vakantiegeld heeft ontvangen en gaat bestellen. We hebben helaas meerdere meldingen van klanten ontvangen. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Onze excuses voor de vertraging van de zending. Wij vragen u vriendelijk voor uw geduld.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Doe Het Zelf Beregening
Alles snel en vlot geleverd tegen een prima prijs.
Jos
Lommel
Duidelijke afspraken
Noëlla
Retie
Makkelijk bestellen en snelle levering. Zeer tevreden
12 May 2026
At
Nijkerk
Uitgebreid aanbod, goed materiaal en snel geleverd!
9 May 2026
Siep
huizen
Goede service en kwaliteit
8 May 2026
Ben
De lier
Tevreden en alles goed afgeleverd
7 May 2026
Piet
horst
de bestelling was eenvoudig en snel geleverd aan zeer goede prijzen
6 May 2026
Philippe
nazareth-de pinte
De kwaliteit van het geleverde materiaal is heel goed. De picklijst was niet compleet, dat werd wel heel vlot nagestuurd. Veel materiaal over, dus dat is zonde. Een rol tyleen 25 mm van 50 meter is helemaal niet gebruikt!!! Ook is veel te veel elektrische kabel gerekend, ook allemaal over… De gebruiksaanwijzing voor het zelf aanleggen kan echt stukken beter. Uiteindelijk zelf filmpjes op internet gevonden, maar voor de doe-het-zelf promotie kan DVC betere filmpjes/ instructies leveren vinden wij. Er mag nog een opmerking bij dat je veel kracht nodig hebt voor alle koppelingen en dat dat voor een vrouw lastiger is. Wij boffen met een buurman die een passende sleutel kon uitlenen…
5 May 2026
Cootje