Product niet als omschreven op de website, klantenservice schiet je weinig mee op. Jammer want aanbod was verder prima
De snelheid en service zullen wel ok zijn maar de kwaliteit van het product is bagger.
Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Wij hebben besproken dat de te lage druk waarschijnlijk het probleem is omdat de kwaliteit van de RainBird sproeiers erg goed is. Wij vragen u vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u oplossen of uitzoeken. Met vriendelijk groet, Klantenservice Doe Het Zelf Beregening
Mijn vraag aan de Klantenservice met betrekking tot problemen bij het inloggen is snel en professioneel opgelost. De verder afhandeling van mijn aankoop verliep snel en correct
Wel onhandig dar ze het verzoek om een review sturen voordat het product bezorgd is.
Geachte heer Groener, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. De status van uw pakket is nog steeds "Bezorgtijd nog onbekend". Aangezien wij vandaag merken dat ongeveer 85% van onze orders wel verwerkt zijn, hebben wij samen afgesproken dat wanneer de status morgen nog steeds niet is aangepast u contact met ons opneemt en dat wij navraag gaan doen bij PostNL. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Producten zijn op dinsdag besteld en alles zou op voorraad zijn. De maandag erna zijn de producten nog niet binnen, maar krijg ik wel het verzoek om een beoordeling te schrijven. Volgens de webshop van DHZ beregening zijn de spullen verstuurd, maar volgens PostNL hebben zij ze nog niet ontvangen.
Vorige week dinsdag besteld, en volgens de code heeft postNL het pakket nog niet ontvangen. Personeel naar huis kunnen sturen omdat ze de werkzaamheden niet konden verrichten.
Mooie overzichtelijke website. Maakt het samenstellen eenvoudig.
gewoon goed
Eenvoudige manier om zelf een systeem voor de tuinberegening te voorzien.
Op de site kun je bijna alles vinden van producten en uitleg. Zo niet dan is er snel persoonlijk contact mogelijk waar je vakkundig geholpen wordt.
Top ervaring.
Goed spul geleverd wat ze beloven.
Zeer fijn magazijn/winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik was vergeten iets te bestellen en kon bij het ophalen in het magazijn gewoon ter plekke nog iets bijbestellen om het vervolgens gelijk mee te krijgen! Service!
Snel levering, compleet, werkwijze zoals in de video. Top!
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding
Zoekfunctie website werkt maar beperkt. Niet mogelijk inhoud winkelwagen aan te passen. Inloggen met account beroerd, loop steeds tegen cookieswal aan (ik wil geen cookies, behalve minimaal noodzakelijk - mogelijkheid tot aanpassing???). Eigen gegevens niet benaderbaar. Niet na te gaan of bestelling van uur geleden nog kan worden aangevuld. (Dan niet.) Na foutieve cvc code bij creditcardbetaling geheel opnieuw beginnen, incl. samenstellen winkel wagen. Etc.
Snelle service en goede kwaliteit materiaal
Producten zien er goed uit. Netjes optijd geleverd
Er wordt een bestel ID gevraagd voor retourneren. Deze benamimng is niet op de afleverbon te vinden, alleen maar Pakbon/ Bestelling /datum /referentie. Wat ik ook probeer ,geeft aan : Bestelling niet gevonden. Helemaal bagger dus........
Geachte heer Zuidgeest, Naar aanleiding van uw review hebben wij per e-mail en telefonisch contact gehad. Wij verkopen één diameter druppelslang, namelijk 16 mm. Dat staat wel op de webshop bij het artikel vermeld, niet in de omschrijving van het artikel op de pakbon. U gaf aan dat wanneer u de retourmelding wilde invullen het niet geheel duidelijk was. Er staat ID maar daar zou Ordernummer moeten staan. Dit gaat wij aanpassen. Bedankt voor de tip! Wanneer u een account zou aanmaken op onze webshop kunt u wel makkelijker uw orders en retourmeldingen inzien. U bent uiteraard niet verplicht om een account aan te maken maar het heeft wel wat voordelen. Vertrouwende erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Klantenservice Doe Het Zelf Beregening
Goede uitleg en tips om zelf beregeningsysteem samen te stellen.
2 keer besteld, beide keren lag de bestelling binnen het uur klaar om opgehaald te worden in Waalwijk. Alles compleet en werkend.
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering. Zeer tevreden.
Goed advies, Snelle levertijd, na levering krijg je netjes je vragen nog beantwoord
Besteld op woensdag 26Apr en ondanks de beloftes op de site van snelle levering, is het pakket nog steeds niet geleverd. Update: Het pakket werd geleverd op maandag 08Mei. Niet binnen de geafficheerde tijd, maar uiteindelijk wel geleverd.
Geachte heer Haegens, Bedankt voor uw review. N.a.v. uw review hebben wij vorige week en vandaag contact gehad. Uw pakket is vandaag geleverd door PostNL. Het is voor ons onduidelijk waarom het wat langer bij PostNL heeft geduurd heeft maar u heeft uw pakket gelukkig ontvangen. Wij hebben u zojuist nog geprobeerd te bellen maar u nam niet op. Onze excuses voor de vertraging van de levering van het pakket. Wij hadden uw pakket wel netjes op tijd afgegeven aan de transporteur. Wij vragen u vriendelijk om eerst contact op te nemen met de klantenservice. Wij gaan het altijd uitzoeken en oplossen voor de klant. Met vriendelijke groet, Klantenservice Doe Het Zelf Beregening
Originele beoordeling
Cartografenweg 30