Een positieve ervaring.

Zeer snelle levering . Puntje van aandacht is de juiste te naam stelling ........ik heet Veger en géén Vergeet !!

Goede prijs en snelle levering

Zeer snelle levering van de bestelde spullen. Uitstekende kwaliteit!

Goed optijd

Supper mooi

Bons services

Rapide et correct

correct en snel

bestelling wordt goed opgevolgd en snel afgehandeld. track and trace OK

great!

thank you!

puike service ook telefonisch

moeilijke website om te bedienen maar na een telefonisch contact een fijne mail teruggekregen mét uitleg zodat we alsnog een bestelling geplaatst hebben zonder enig probleem

Beste prijs!

Zwenksproeier van Gardena gekocht tegen de allerlaagste prijs op internet. Bij mijn zoektocht ontdekte ik dat het aanbod erg uitgebreid is.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen!

Duidelijk webshop, scherpe prijzen

Duidelijk webshop, scherpe prijzen en zeer snelle levering, tevreden klant

Ruime keus en snel geleverd

Ruime keus en snel geleverd

Heel tevreden, vrijdag besteld en zaterdag ontvangen, super

fijne ervaring

werkt goed en een correcte levering

Zeer klantgericht

Ik constareerde een defect aan een Rainbird onderdeel en vroeg om advies. Werd snel op gereageerd en meegedacht wat de oorzaak zou kunnen zijn. In de winkel kreeg ik direct een nieuw onderdeel mee zonder discussie over garantie termijn o.i.d.

Correcte levering top

Snelle levering van product en de retour van een eerder foutief besteld product ging ook soepel

Perfect!!!

Werkt goed en eenvoudig te monteren.

Overzichtelijke site en snelle levering

Mooie site, veel informatie en redelijke prijzen

Prima en een overzichtelijke site

Kennis (en service) is alles.

De geduldige uitleg zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen zelf aan de slag gaat.

Heel behulpzaam, goede uitleg, scherpe prijs

Deze webschop is aan te bevelen,van bestelling tot levering ging alles vlot.Toppie

Goede prijzen, handige site, super-helpdesk

Naast de goede website en de alleszins redelijke prijzen, meteen een dame aan de lijn die goede informatie gaf toen ik vermoedde iets verkeerds (twee van de ca. 10 artikelen, 140 exemplaren… )besteld te hebben. Meteen eenretournr ontvangen, en de juiste artikelen besteld. Aanrader!!!

goede en snelle levering

goede en snelle levering