Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een overwegend positieve indruk met snelle levertijden, scherpe prijzen en betrouwbare kwaliteit. Klanten prijzen de vriendelijke en snelle service en de snelle oplossing van problemen. Enkele opmerkingen geven aan dat de communicatie beter kan, maar de oplossingen komen doorgaans vlot. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening gewaardeerd om efficiëntie en waarde.
kijk alleen even je mailbox na, laatste levering te weinig inhoud. van der Reek51433 Hoek van Holland. 11 te weinig geleverd.
26 July 2026
ben
hoek van holland
22 July 2026
Gert
Welsum
Had graag vantevoren verwittigd willen worden maar alles oke.
21 July 2026
Ernst
Amsterdam
een makkelijke bestelling en een adequate levering. erg fijn
21 July 2026
Marko
Ngein
Na telefonisch contact het product snel geleverd gekregen.
17 July 2026
JD
Anna Paulowna
eindelijk de juiste producten gevonden, die in ander (web)shops ook aangeboden worden, maar als verkeerde combinatie. Shop is overzichtelijk en duidelijk, goed te doen.
16 July 2026
Casper
Amersfoort
Gebeld voor materiaal en volgende dag geleverd. Goed meedenkende mensen.
16 July 2026
Herman
Oud-Beijerland
Netjes gebeld , en supersnel geleverd
15 July 2026
Hans
Meerlo
Na contact om iets erbij te bestellen een super service ondervonden.
15 July 2026
Daniela
VELDEN
fabian
Zaandam
ik heb geen antwoord gekregen op de vragen die ik stelde via email.Alleen een bevestiging van de email
H.
Etten Leur
Erg goede prijzen en ik had het de volgende dag in huis.
Michel
Zeist
en ook nog eens een prettige communicatie
7 July 2026
Ed
LEIDSCHENDAM
nette overzichtelijk site. Correcte snelle levering tegen hele scherpe prijzen.
6 July 2026
Wilnis
4 July 2026
Luc
Apeldoorn
Bij bestelling geven ze aan volgende dag bezorgd, na 3 dagen mail gestuurd, dan hoor je post nl is het vergeten
Beveelt niet aan
4 July 2026
Rinus
Brielle
Bestelling geplaatst. Duurde even voordat het geleverd werd ookal zou alles op voorraad zijn. prima. bestelling helaas incompleet geleverd, 2x mail gestuurd en tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen. Gaat toch over best wat geld.
Beveelt niet aan
martijn
Sas van Gent
Leuke prijzen. Alles netjes en correct verzonden. Helemaal goed. Ik mis nog 1 ding in de webshop. Jullie verkopen wel spouwankers maar dan niet de rozetten om de isolatie vast te maken. Die horen er dan wel bij. Succes!
Niels
LAGE ZWALUWE
Snelle leverong
Herman
Assen
Super blij met mijn bestelling goede prijs en snelle levering goed product.
28 June 2026
Khaldoun
Purmerend
klantvriendelijk
22 June 2026
Reinout
Den Hoorn
Bestelling één dag later geleverd maar dat maakte voor ons totaal niet uit. Vriendelijke chauffeur die zelfs onze 4 boeiplaten van ruim 3 meter netjes achtert het huis in de tuin neerlegde. Vind zulke mensen tegenwoordig nog maar eens. Voor herhaling vatbaar bij een volgende bestelling.
19 June 2026
Albert Veijer
Staphorst
Kom hier al jaren , bijzonder fijn om daar te kopen, zeer vriendelijk en leggen zelf even de spullen in de auto. Echt super bedrijfje
19 June 2026
ido
Leusden
Staan je goed te woord. Helpen je snel. denken mee!
12 June 2026
Leo Miezenbeek
Zandvoort
Bouwcheap.nl is een bouw webshop. Ook produceren wij zelf veel producten waardoor de prijs en de kwaliteit altijd goed zijn. Alle producten gaan dezelfde werkdag de deur uit. Normaal gesproken sneller dan 2-3 dagen levertijd.
Hanzeweg 2
3771 NG Barneveld