Prijs kwaliteit top!!

De bestelling word altijd snel geleverd en de prijs is ook gunstig

Alles perfect geleverd

Alleen de kortingsbon van vorige keer nam de webwinkel niet aan wat zeer vreemd was

Duidelijk en snel

Een goed opgezette webshop die het eenvoudig maakt om snel een keuze te maken tijdens het zoeken naar heet voer dat je wilt kopen. En dat alles tegen erg leuke prijzen.

Persoonlijk en snel

Snelle betrouwbare bezorging. Goede en snelle klantenservice. Persoonlijk en betaalbaar.

Goed gevulde doos En eet jou hond of lust hij iets niet Stuur een mailtje en het wordt direct op een vriendelijke manier geregeld voor jou hond

Goed geholpen

Goed geholpen Snel gereageerd

Prima webshop

Makkelijke website, snelle levering en redelijke prijzen. Ook dat extraatje bij de hondenbrokken is mooi meegenomen.

Top service!

Joep gesproken over de snackbox gezien onze pup geen kip mag. Blijkt de hele box hypoallergeen, echt top! Dank en wij bestellen zeker weer als hij op is.

Altijd snelle levering met een persoonlijke touch

Regelmatig leuke aanbiedingen en Joep stuurt altijd een kaartje met een persoonlijk woordje

Perfect gedroogde snacks

Onze Berner Sennen pup van 11 weken vindt alles van de snacks heerlijk!

Dik tevreden

De bestelling vlot ontvangen.

Prima bedrijf met goede service

1 artikel was niet op voorraad en dat werd direct kenbaar gemaakt. Als dank voor het wachten een heerlijke beloning voor de honden!

Leuke wijze van aanbieden producten

Originele manier van producten aanbieden, acties, mails. Persoonlijke noot in de doos is leuk en herinnert wanneer je weer voer nodig hebt. Zo ook de mailing, als: ah, laat ik eens kijken of het voer weer aangevuld moet worden :-) Kleine suggestie? Het actiepakket bevat regelmatig een product als pakje longen oid. Deze dierlijke producten vindt onze hond bijvoorbeeld eng (hij loopt er echt voor weg, met staart tussen de benen). Ik geef ze weg; had ik niet iemand om aan weg te geven, zou ik wellicht weggooien. Dat is serieus zonde. Kortom: product te heroverwegen of meer afwisseling per klant oid als oplossing?

Altijd nette levering met zelfs een kleine verassing vaak in de doos. Mijn hond weet het al precies als de doos open gaat. Het is 1 keer gebeurd dat het verkeerde voer geleverd werd. Maar dat werd gelijk opgelost!! Perfecte service en een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Leuke site met goeie producten

Schakelt snel, staat overal voor open en een leuke jonge ondernemer die weet waar hij mee bezig is.

leuke en duidelijke site

leuke site makelijk om je spullen te voinden heb een doos besteld in de sale. mijn honden zijn er superblij mee elke dag iets uit de doos ze staan er smorgens al voor

Mooie prijs voor de brokken en kluifjes. Altijd een handgeschreven bedankje is zeker een pluspunt!

Gewoon goed al is het handiger bij snacks anders verwoorden

Mijn ervaring is super. Alleen ik gi g uit van kleine trainingssnoepjes voor mn pup. Nu heb ik een doos vol met kluiven haha. Wel is alles snel geleverd!

perfect geholpen

Goed en snel geholpen. Ik werd door Joep zelfs teruggebeld met voorstel.

Snelle service en leuke acties.

Altijd snelle bezorging en leuke (korting) acties.

Goede producten en super service!

Ik bestel graag bij Pawty, altijd goede producten voor een uitnodigende prijs. Wij kiezen graag voor de grootverpakkingen van natuurlijke snacks, die niet overal te verkrijgen zijn. Daarnaast een hele fijne service, al regelmatig hebben we een klein extraatje in het pakket gevonden :)

Een hele blije hond!

Ik heb de doos geopend. Daar zaten een aantal zaken in en losse items. Ik heb mijn hond er zelf iets uit laten kiezen. De keuze was lastig maar ze koos uiteindelijk voor het behaarde konijnen oor. Ik ben positief verrast over de hoeveelheid en gevarieerdheid aan hondenlekkers wat er qua inhoud aan de doos zit.

Snelle levering en ziet er goed uit!

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Pakket ziet er goed en Smakelijk (voor de hond dan) uit

Mooi pakket voor weinig

Mooi pakket met veel erin. Mijn hond is er heel blij mee.

Top website en super service

Joep heeft een ontzettend mooi bedrijf. Eerlijke prijs, vlotte verzending, goed verpakt. Altijd een attent briefje en cadeautje bij je bestelling. Je voelt jezelf gewoon een beetje bijzonder bij het opmaken van het pakket. De website is duidelijk en overzichtelijk. Precies wat een site nodig heeft. Het assortiment is groot!

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam