Snel & veel
Diverse vriendinnen hebben ook al besteld, na dat ze gezien hadden wat ik kreeg voor dat geld….. En zó snel in huis!!!
Elsbeth
Laden reviews...
319 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 808 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en persoonlijke benadering. Het assortiment en de betrouwbaarheid komen terug in de recensies. Verder is er sprake van attente gebaren, zoals kaartjes en extra lekkernijen, die de klantervaring versterken.
Elsbeth
Rotterdam
Toen wij een pup kregen bestelde ik het puppy pakket. Een feestje om van alles uit te proberen! Toen deze box leeg was wilden we nog wel een box, maar dan zonder de dingen die hij niet lekker vond. Ik heb toen een berichtje gestuurd naar Joep met het verzoek iets er uit te laten en misschien iets anders voor in de plaats te doen, de boxen worden toch door Joep samengesteld en ingepakt. Ik kreeg snel bericht terug en het bleek nog mogelijk ook! Wij genieten nu van de pup die nieuwe dingen aan het proberen is en daar genieten wij weer van! Er zat een persoonlijke tekst bij van Joep, heel attent. Het is erg fijn dat dit zo kon, wanneer deze box weer leeg is bestellen we nogmaals. Wat een feestje.
Linda
Alle vragen worden serieus beantwoord, Joep denkt met je mee en de producten worden zorgvuldig verpakt en vlot geleverd.
Kim
Nijmegen
Super!!
Carla van Gestel
Leersum
Goede producten tegen een goede prijs. Per ommegaand geleverd
Alexander
Maarn
Waarvoor je geld, veel snacks mag ssg mij betreft wel wat .edr kauwsnacks die vind mij. Cane Corso het lekkerst
San
Emmeloord
Altijd tevreden en van alles mogelijk in overleg.
Richard Sip
Steenwijk
Ik heb 2x een doos met kauwbotten besteld bij Pawty. De eerste voor mijn eigen hond en de tweede doos voor de hond van mijn zoon. Allebei de honden zijn er dol op. Een aanrader!
Ingrid in 't Hout
Baarlo
Mij. Hond is blij als het pakket binnen komt. Veel verschillende kauw dingen .
Yvonne
Midwoud
Geweldig pakket ontvangen, onze honden, een golden retriever en labrador keken hun ogen uit bij het openen van de doos. Er moest natuurlijk ff geproefd worden en dat beviel enorm
1 October 2026
Brenda en Annemiek Otten
Bleskensgraaf. ca
Mijn hond Buddy is een flatcoad-retriever en heeft een allergie voor Kip,rund en varkensvlees. Heb de box met 100 verschillende hypoallergeen kauwbotten geprobeerd waar deze diersoorten niet in zit. Geweldig mijn hond vind het heel lekker en heeft nergens last van. Dus net de tweede besteld. Dank je Joep heel blij mee en Buddy nog meer.
1 October 2026
Tjitske Goeree
Emmen
Veel kauw plezier in de box. Mijn Amerikaanse bully’s zijn er gek op! Veel variatie aan kluiven en lekkernijen. Zeker een aanrader om deze te bestellen!
29 September 2026
Lin
Waardenburg
De snackbox besteld. Snel geleverd. Doos vol lekkere gedroogde snacks voor mijn hond.
27 September 2026
Yvonne
Den Hoorn.
Heb nu 2x een doos met kluiven besteld. Wat een verschillende soorten. Luuk en Tony zijn er geknop
26 September 2026
Sandra
Spijkenisse
Wat een doos vol en variatie. Geweldig. Zeker de moeite waard om deze te kopen. Nu 2 snacks gegeven en met smaak opgegeten.
22 September 2026
Derrie Heuvelink Fukkink
ZUTPHEN
Super mooie box! Ik heb de afgelopen jaren voor mijn Duitse Herder meerdere boxen/sites geprobeerd. Allemaal erg prijzig..tot ik Pawty tegen kwam, ik dacht eerst nog zou dat wel wat zijn voor die prijs...maar wauw! Wat een mooie grote box! Mooie grote producten met veel variatie en helemaal natuurlijk. Wij en helemaal onze Jack is groot fan! Voor ons geen andere box meer dan de PAWTY BOX!
22 September 2026
Marscha Doddema
MUNTENDAM
Een persoonlijke benadering waar geluisterd wordt naar de wensen van de klant is iets wat je tegenwoordig niet veel meer tegen komt. In combinatie met een goed gevuld pakket en een hele blije hond,die de snacks letterlijk steelt nu ... kunnen wij niets anders dan super tevreden zijn! Heel erg bedankt Joep ! Wij komen zeker bij je terug :)
16 September 2026
Zoe
Haarlem
Echt veel snacks in de doos. Onze hond eet er goed van, sommige snacks lust ze niet, maar het meeste gaat er goed in!
Robin
Wijchen
Het is veel wat je krijgt alleen zou ik het wat meer gesorteerd hebben dat ik weet wat ik geef.Maar heel veel waar voor je geld.
Denise
Den Haag
Fijne site waar je makkelijk vindt wat je zoekt, snelle levering, altijd een attent extraatje in het pakket en een lief bedankkaartje.
Astrid
ouderkerk aan de amstel
Een doos met veel verschillende lekkernijen. Wel zeer kortdurend kauwplezier. Ik zou er ook wat grotere dingen indoen voor doorbijters.
Beveelt niet aan
HE van Noort
Breda
Was een goed gevulde doos.
Brenda
Almere
Website is overzichtelijk en de bestelling ging prima en was snel in huis. De doos met meer dan 100 natuurlijke snacks was groter dan ik had verwacht, ik was aangenaam verrast. Zeker voor herhaling vatbaar!
Jessica
Vaals
Hele goede service. Veel soorten botten en keurig verpakt. Zeker een aanrader.
Hennie van Leeuwen
Rotterdam
Snackpakket besteld, groot pakket gekregen en veel variatie qua hondensnacks. Hond is er dol op!
Rosa
Ees