Laden reviews...
270 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en persoonlijke benadering. Het assortiment en de betrouwbaarheid komen terug in de recensies. Verder is er sprake van attente gebaren, zoals kaartjes en extra lekkernijen, die de klantervaring versterken.
Joep van Pawty, geeft altijd leuke/lekkere cadeautjes en hele goede service.
Joke Burik
'S-GRAVENHAGE
Voor het eerst besteld, keurig een mail dat ik mijn huisnummer vergeten was te vermelden. De bestelling was er snel en oh wat waren die twee er blij mee. Ze zouden wel even mee helpen uitpakken. Ga zeker weer bestellen.
Erica
Culemborg
Bij mijn bestelling zaten ook hondensnoepjes en een gedroogd oor. Mijn pup is helemaal weg van het oor. Geweldig van Pawty (Joep). Bedankt
Hannie
Zuidhorn
Super en makkelijke website. Alles wordt netjes verstuurd
Grietje Kalfsbeek
Tolbert
Ik koop er altijd hondenbrokken. Vaak met een kortingscode en er zit vaak wat extra’s lekkers bij voor de hond! Snel en goed bezorgd.
Michelle
Geertruidenberg
Joep communiceert snel, duidelijk en vriendelijk, spullen goed en goed verpakt met een goede prijs. Aanrader!
Henry
Weiteveen
Ik had een bestelling geplaatst, hier hadden ze vragen over. Pawty nam zelf contact met mij op. Houden rekening met allergieën.
Tessa
Lekkerkerk
Super snel verzonden en suoer prijs-kwaliteit verhouding! Een zeer goed gevulde doos met allerlei verschillende kwaliteit botten. Ik ga zeker weer bestellen.
Alexis
Zwolle
Ik ben zeer tevreden. De webshop is makkelijk in gebruik, producten hebben goede prijzen en vaak krijg je een extraatje (of door product of door bedrag wat je besteed) Snelle levering aan huis met altijd een vriendelijk persoonlijk kaartje!
Michella
Delfzijl
Wat ik erg fijn vind aan deze site is dat er een persoonlijke benadering is, altijd een extraatje in het pakket zit èn een handgeschreven berichtje van Joep. Heel leuk! Uiteraard is de prijs ook prettig.
Esther
Lelystad
Leverancier verstuurd de producten binnen een kort termijn. Als er eventuele leveringsproblemen zijn (waar de leverancier niks aan kan doen) wordt er goed gecommuniceerd met de klant. Zeker tevreden.
Wendy
Groningen
Al een hele tijd bestel ik hondenvoer bij Joep. De bestellingen worden altijd snel en super netjes verzonden, met altijd een extraatje en persoonlijke boodschap erbij. Bedankt topper!
NJ
Leerdam
Goede prijs voor Farm Food brokken, leuke korting en ook attent dat er een snackpakketje voor de hond bij zit. Joep heeft ook andere brokken gestuurd, van Pawty, om te testen. Frankie vindt het lekker!
Nona
Eindhoven
super service! hele fijne communicatie. erg fijne webshop!
GT
Meijel
Een poosje geleden kwam ik de aanbieding van Pawty tegen. Mooi initialief van een kleine onderneming: geen dure marketing: 'geen opgeblazen prijzen, gewoon super goede voeding voor een eerlijke prijs'. En dat is het ook: een hele doos bomvol snacks voor de honden voor een redelijk bedrag! Hier kunnen de honden wel even mee vooruit. ps: Het handgeschreven kaartje bij de bestelling was een leuke verrassing.
Ester
Valkenswaard
Keurig verzorgd en mooie combinatie van verschillende kluiven, onze labradoodle kan haar geluk niet op en kluift er op los.
27 June 2026
Francisca
Rijswijk
De zak voer werd binnen 24 uur bezorgd en Joep had er een gezellig kaartje en allemaal lekkers voor onze hond in gedaan. Voortaan bestellen wij bij Pawty voer voor onze hond
24 June 2026
Bianca
Berkel en Rodenrijs
Goede en snelle levering! Brokken zijn prima voor onze pup.
24 June 2026
Yvette
Emmen
Doos van 100 verschillende kauwkluiven besteld voor mijn 2 wolfjes! En of ze het lekker vinden! We hebben het nog niet zo lang binnen, maar wat ze nu toe hebben gehad, vinden ze heerlijk! Voorlopig nog even genoeg, maar voor herhaling vatbaar! Het is ook belangrijk dat ons wolfje met o.a. graanallergie hier ook lekker van genieten! Dank Joep, ook voor je leuke persoonlijke briefje erbij! Alles heel goed en netjes en op tijd bezorgd!
Anke
Valkenburg LB
Veel keuze. Bestelling is makkelijk te plaatsen en snel verzonden. Zat nog een leuk extraatje bij. Ik bestel er zeker weer.
Claudia Visser
ROOSENDAAL
Snelle bezorging, leuke persoonlijke kaartjes en lieve extra’s voor je huisdier! Joep, ik vind het top!
Marloes
Austerlitz
Ik werd vrolijk van de mailtjes omtrent de bestelling en we kregen ook nog eens veel extra's.
17 June 2026
Anneke
GRONINGEN
Snelle levering, zelfs nog de vraag of we voer willen uitproberen. Daar wachten we nog op. Enige minpuntje is dat alles los in de doos is gestopt en er nogal een luchtje aan zit... Hond is er dolblij mee!
8 June 2026
Lana
Dordrecht
Mijn puppy van bijna een half jaar geniet elke dag van haar puppy brokken vindt ze heerlijk. De service van pawty is goed en daarnaast krijg je altijd wat extra erbij zeer attent. Dus mijn ervaring met pawty is goed en bevalt goed.
6 June 2026
Jessica Kleveringa
Steenwijk
Ik had de doos met 100 kluiven, mijn Berner Sennen Charlie is dolgelukkig, we hebben overal potten en bakjes met kluiven, hij mag zelf kiezen. Supersnelle verzending en persoonlijk kaartje maken het voor mij af!
6 June 2026
Christa Trommel