Heb nu 2x een doos met kluiven besteld. Wat een verschillende soorten. Luuk en Tony zijn er geknop
26 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 795 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en persoonlijke benadering. Het assortiment en de betrouwbaarheid komen terug in de recensies. Verder is er sprake van attente gebaren, zoals kaartjes en extra lekkernijen, die de klantervaring versterken.
26 September 2026
Sandra
Spijkenisse
Wat een doos vol en variatie. Geweldig. Zeker de moeite waard om deze te kopen. Nu 2 snacks gegeven en met smaak opgegeten.
22 September 2026
Derrie Heuvelink Fukkink
ZUTPHEN
Super mooie box! Ik heb de afgelopen jaren voor mijn Duitse Herder meerdere boxen/sites geprobeerd. Allemaal erg prijzig..tot ik Pawty tegen kwam, ik dacht eerst nog zou dat wel wat zijn voor die prijs...maar wauw! Wat een mooie grote box! Mooie grote producten met veel variatie en helemaal natuurlijk. Wij en helemaal onze Jack is groot fan! Voor ons geen andere box meer dan de PAWTY BOX!
22 September 2026
Marscha Doddema
MUNTENDAM
Een persoonlijke benadering waar geluisterd wordt naar de wensen van de klant is iets wat je tegenwoordig niet veel meer tegen komt. In combinatie met een goed gevuld pakket en een hele blije hond,die de snacks letterlijk steelt nu ... kunnen wij niets anders dan super tevreden zijn! Heel erg bedankt Joep ! Wij komen zeker bij je terug :)
16 September 2026
Zoe
Haarlem
Echt veel snacks in de doos. Onze hond eet er goed van, sommige snacks lust ze niet, maar het meeste gaat er goed in!
Robin
Wijchen
Het is veel wat je krijgt alleen zou ik het wat meer gesorteerd hebben dat ik weet wat ik geef.Maar heel veel waar voor je geld.
Denise
Den Haag
Fijne site waar je makkelijk vindt wat je zoekt, snelle levering, altijd een attent extraatje in het pakket en een lief bedankkaartje.
Astrid
ouderkerk aan de amstel
Een doos met veel verschillende lekkernijen. Wel zeer kortdurend kauwplezier. Ik zou er ook wat grotere dingen indoen voor doorbijters.
Beveelt niet aan
HE van Noort
Breda
Was een goed gevulde doos.
Brenda
Almere
Website is overzichtelijk en de bestelling ging prima en was snel in huis. De doos met meer dan 100 natuurlijke snacks was groter dan ik had verwacht, ik was aangenaam verrast. Zeker voor herhaling vatbaar!
Jessica
Vaals
Hele goede service. Veel soorten botten en keurig verpakt. Zeker een aanrader.
Hennie van Leeuwen
Rotterdam
Snackpakket besteld, groot pakket gekregen en veel variatie qua hondensnacks. Hond is er dol op!
Rosa
Ees
Fijne snack boks met veel variatie. Zelf kunnen aangeven wat er niet in mag door allergie en een leuk zelf geschreven briefje van de verkoper in de boks bij aankomst. Aanrader!
Dimara
Ridderkerk
Onze hond is allergisch voor een aantal dingen, dit via de mail doorgegeven, snelle reactie gehad en op het bijgevoegde kaartje stond ook no is extra aangegeven dat hetgeen waar onze hond allergisch voor is, er niet in zat! Super service en super snelle levering! Erg tevreden!
R.
L.
Wat een fijne webshop is Pawty. Het begon al met het goede advies dat ik kreeg bij het kiezen van het juiste voer. Vervolgens werd de bestelling supersnel geleverd. Het uitpakken was echt een feestje: er zat een ontzettend lief, handgeschreven kaartje bij en mijn hond werd extra verwend met lekkere snoepjes en botjes. Dit laat zien dat ze écht hart voor hun klanten (en viervoeters) hebben. Dikke 5 sterren!
Danielle
Nijmege
Super snackdoos met veel keuze ontvangen tegen een betaalbare prijs
Margreet
Arnhem
Ik had een vraag over een artikel. Onze honden zijn allergisch en mogen daardoor maar een paar bepaalde eiwitten. Joep dacht meteen mee en ging ermee aan de slag!
12 September 2026
Regine
Purmerend
Wat een heerlijk gul gevulde doos! Echt waar voor het geld; onze Nine ( en Co honden makar en Storm) kunnen hier geruime tijd van B.V. smullen. Vooral heel mooi dat je rekening houd met type hond en kauwbehoefte; maakt het heel persoonlijk en afgestemd; daar hou ik van!
Sylvia
Lelystad
Ik ben zeker om nu! Het is echt een doos vol hondenlekkers. Meer dan ik had verwacht, veel meer.
Mariska
Friesland
Onze hond eet het voer met smaak op en groeit goed, zit mooi in haar vacht. De bestelde goederen worden vlot verzonden en als er vragen zijn dan worden die goed en vlot beantwoord. De hond waardeert de meegezonden (niet bestelde) kauwstaafjes of oor heel erg, wij vinden dat ook heel attent. Alles bij elkaar, zeer tevreden!
Rink
Jutrijp
Dit is een geweldige doos als je een kleine tot middelgrote hondjes hebt. Ze hebben deze snacks ook snel op. Voor grote honden. Niets aan Zouden jullie niet iets kunnen maken voor grote honden? Maar dan 50 stuks?
Beveelt niet aan
Karin
Alkmaar
Joepie neemt je wensen ,of eigenlijk die van je hond, serieus.
Martine van Doorn
Utrecht
Prima doos met 100 stuks voor onze hondjes om lekker te kluiven.
Antoinette Dekker-Ten Holter
Delfstrahuizen
Ik heb de snackbox besteld en ik ben verrast door de kwaliteit van de snacks. Naast dat het een enorme doos vol is, is er ook rekening gehouden met allergieën en voorkeuren dus kan het zeker aanraden! Ik weet in ieder geval waar ik voortaan z’n snacks bestel ;)
Elaina
Rotterdam
Zoveel lekkers voor onze lieverd !
conny desmedt
Diksmuide