Altijd snelle en correcte levering van kwaliteitsspullen!

Ik word altijd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling, er wordt altijd op tijd geleverd én, er zit altijd een persoonlijke noot bij wat ik zelf heel fijn en belangrijk vind.

Super goed

Goede service en vaak leuke extra’s!

Mijn hond Oscar helpt graag de doos te openen, waarom? Er zit altijd een leuk bedank kaartje/briefje in en natuurlijk gaat hij op zoek naar z'n koekje/botje.

Goede service, vriendelijk en snel

Snel en vriendelijk

Goede producten en super snelle levering met een heerlijk snackpakket voor je huisdier bij je bestelling. Top service!

Keurige en snelle levering

Altijd een snelle en nette levering. Maar wat het 5 sterren maakt zijn de kleine extra’s, het bedankje en snackje voor de hondjes!

Fijne en betrouwbare winkel!

Ik bestel hier nu regelmatig en het bevalt mij zeer goed. Ze hebben een uitgebreid assortiment en ze zijn altijd op tijd met leveren en wij krijgen ook regelmatig een cadeautje als wij hondenvoer bestellen. De honden (en wij ook natuurlijk), waarderen dit zeer. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, je betaalt hier zeker niet teveel. Sinds ik jullie heb ontdekt, bestel ik nergens anders meer mijn hondenvoer. Kortom fijne betrouwbare shop!

Heel tevreden

Het voer is altijd net wat goedkoper met gratis lekkere snackjes erbij :) Eind de maand is er meestal een fijne code om nog wat goedkoper te kunnen bestellen. Alle beetjes helpen :) De service is ook prima en komen echt hun beloftes na.

geweldig

bestelling is snel verzonden, leuk handgeschreven briefje erbij. zal zeker mijn hondenvoer en snacks hier nogmaals bestellen erg tevreden.

Fijne webshop leuke korting en altijd iets gratis voor mijn hond

Fijne webshop voor hondenvoeding altijd goedkoper dab ergens anders

Snelle levering, en bij evt vragen snel antwoord.En gelijk een appje gestuurd, zodra een artikel weer op voorraad was. En onze Joep is ook erg blij met het gratis snackpakket bij Farmfood

Bestelling

De bestelling is super goed. Snelle levering en altijd juist met leuke acties zoals gratis snacks. Alleen de bezorging is niet heel netjes, dat is gewoon voor de deur gezet. Ik was niet thuis normaal wordt het dan of een andere keer bezorgd of even bij de buren afgeleverd. Maar nee Stond gewoon een doos voor de voordeur iedereen had het mee kunnen nemen.

Top snelle levering

Mijn honden krijgen altijd iets extra lekkers geleverd

snelle reactie, goed advies

Ik had een vraag over de maat mand die ik nodig had voor mijn pup. Ik kreeg een supersnel en deskundig antwoord. De bestelling werd snel verstuurd en ik kreeg korting én een zak hondenkoekjes erbij!

Altijd een verrassing wat er aan cadeautje bij zit

Voor een schappelijke prijs goede producten met een leuke verrassing. Snel en correct geleverd, met een leuk bedankje van Pawty

Alrijd snelle levering en persoonlijk geschreven bedankje

Geweldig!

Kwalitatief zeer goede producten, snelle levering en een heel erg klantvriendelijke benadering. Altijd een persoonlijk berichtje. Ook leuke site met tips en leuke weetjes. We bestellen met flinke regelmaat tot grote tevredenheid.

Fijne webshop

Bestelling snel geleverd, Wij bestellen altijd farmfood, hier het goedkoopste met altijd gratis snackjes voor de hond erbij! En altijd een leuk kaartje van Joep erbij!

Altijd super goede service

Super fijne webwinkel, altijd leuke cadeautjes,

Superfijne shop voor hondenvoer

Vaak de voordeligste, gratis verzending bij een 10 kilo zak en altijd wat lekkers er bij voor de hond. Gewoon altijd goed en supervriendelijk!

Super snelle verzending !

Ik bestel mijn hondenbrokjes graag bij pawty Snelle verzending vriendelijke service en duidelijke website. Producten zijn altijd netjes verpakt . En er zat een verassing bij waar de hondjes heel erg blij mee zijn!

Super goed

Na besteld te hebben in 2 dagen in huis. En wat zo ontzettend leuk is dat er een snackje bij zit

Snelle en correcte service en afhandeling

super!

Altijd keurige levering met een persoonlijke noot. Ook bij vragen krijg je netjes antwoord en bij levering blijkt dit ook correct te zijn! Een absolute aanrader!

Snelle levering goede service

Bestel hondenvoer is goedkoper en altijd iets extra bijgeleverd zo leuk. Met een persoonlijk kaartje erbij erg attent.

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam