Snelle bezorging!

Ik krijg altijd extraatjes als ik hier mijn hondenvoer bestel! Dat vind ik en vooral mijn honden erg leuk!

Snel besteld? Snel geleverd.

Pawty brokken vallen in de smaak

Na proefzakje over gegaan op pawty brokken… energieke hond en geen “ darm “ problemen. Dat tegen een lager kostprijs… dogvhappy , owner happy.

Super service!

Snelle levering, goede service en een persoonlijke touch – ik kan deze website absoluut aanraden aan iedereen die het beste wil voor zijn dier. bovendien telkens gratis natuurlijke snacks bij je bestelling krijgt. Bedankt Joep!

Alles corect op tijd bezorgd en alles te koop wat ik nodig ben voor mijn hond. Lekkere verassingen ook leuk

Hele goede service

Mijn pakket werdt niet afgeleverd en ik kreeg ook geen e-mail met dat het pakket verzonden was. Na een aantal dagen contact opgenomen met de klantenservice. Ze hebben mij meteen een nieuwe zak hondenvoer toegestuurd. Ze hadden het wel verzonden maar er lag waarschijnlijk een fout bij postnl. Heel tevreden en een hele goede service! Top!

Prima partij om je dierenspul te kopen!

Duidelijk bestelproces én snelle levering! Goede prijs en altijd leuk dat er gratis iets lekker meegestuurd wordt! Ga zo door.

Vriendelijk en behulpzaam

Altijd heel behulpzaam bij vragen, heel vriendelijk en met persoonlijke aandacht. Goede producten en snelle verzending.

Snelle levering prima service

Ik bestel al twee jaar bij Pawty misschien zelfs langer , alles word zeer snel geleverd prima verpakt . Sinds enige tijd voor ik de pers brokken van eigen merk dit is een prima brok voor een mooie prijs

Prima webshop

Bij je bestelling ontvangen je snacks voor je huisdier, superleuk! Fijne klantenservice.

Een snelle levering en er zit altijd wel iets lekkers bij voor de hondjes. En een bedankje voor je bestelling.

Goede kwaliteit

Ben tevreden met de dingen die ik elke maand besteld... en de lieve cadeautjes

Altijd goede service en goede kwaliteit prijs ook goed

Fijne site goede service

Gemakkelijk te bestellen en met een persoonlijke twist.

Kan in een woord :, TOP

Duidelijke site en snelle levering en top kwaliteit van het voer is top

Geweldig!!

Prima voer en uitstekende service!!!!!

Vriendelijk, professioneel, snelle service.

Joep luistert naar je vraag en geeft advies waar nodig. Altijd een vlotte service met een vriendelijk woord.

geweldig ♥️

Goeie webshop, aardige en betrokken eigenaar ,en altijd n leuke verrassing in de bestelling voor de honden

Echt super!

Krijg altijd lekkere snackjes voor onze hondjes bij een bestelling, en super snelle verzending! super service.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede prijs en zeer snelle verzending, ook het extra snack pakket wordt zeer gewaardeerd

Hoi hoi Geweldige service(o.a.snelle levering) en goede voeding voor mijn hond. En altijd een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling en soms iets lekkers voor je huisdier De geperste brokken van het huismerk voor mijn hondje zijn ook zeer in trek bij de hond.super!

Afspraak is afspraak

Ik kan geen negatieve dingen neer schrijven . Snel meedenkend en netjes.

Puppy lust de brokken graag

Mijn puppy lust de brokken graag, ze is er bij de fokker aan gewend geraakt. Haar ontlasting is mooi stevig. Ik mis wel een duidelijk voedingsschema voor puppy's op de 15 kg zak. Het schema dat hierop staat, gaat uit van een schatting van het uiteindelijke volwassen gewicht, daar kan ik helaas niks mee, dus gok ik nu de hoeveelheid n.a.v. haar gedrag na de eetmomenten. De levering was, zoals in het bestelproces beloofd, snel.

Ik heb een super goede, fijne ervaring gehad met Pawty! Super vriendelijk en heel lief dat ik er een mok bij kreeg!

Zeer tevreden. Al jaren n vaste klant

Mijn ervaring bij Pawty is erg positief. Onze hondjes genieten dagelijks van de brokken en als je nieuwe besteld, is er altijd iets extra bij voor de hondjes!! Blijf vaste klant bij Joep❤️

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam