Blije honden!
Een hele gevarieerde doos met gezonde kauwsnacks. Omgerekend stuk voordeliger dan wanneer je het in dierenwinkel koopt.
Barbara
Den Haag
Laden reviews...
331 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 794 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle levering en persoonlijke benadering. Het assortiment en de betrouwbaarheid komen terug in de recensies. Verder is er sprake van attente gebaren, zoals kaartjes en extra lekkernijen, die de klantervaring versterken.
Barbara
Den Haag
Verrassende inhoud, alleen maar fatsoenlijke snacks voor mijn trouwe viervoeter!! Volgende maand volgt er weer een bestelling! Zou zo een abonnement afsluiten voor maandelijks een snackdoos!
Carmen
Maastricht
Veel variatie dus veel keuze. Ik ga 1 x per dag met mijn 3 hondjes bij de doos zitten en laat ze zelf kiezen. Af en toe even helpen en dan gaan ze lekker kauwen. Fijn dat er rekening wordt gehouden met van te voren doorgegeven wensen
Loes
Zoetermeer
Keuzestress! Abby weet niet wat ze moet kiezen, uit deze ramvolle doos met lekkers! Ziet er goed uit! We overwegen er nu een hond bij te nemen om Abby een h(t)andje te helpen met deze hoeveelheid kluiven. ;) Wordt vervolgd als ze uitgekluifd is.
Kristel
Etten-Leur
Mijn ervaring is geweldig, volle doos met allemaal lekkere dingen, snelle levering maar het allerbelangrijkste zijn mijn honden natuurlijk! En die smullen ervan dus die zijn super tevreden!
Trudy
Nieuwegein
Ik geloofde eerst niet dat er zoveel kauwsnacks in de box zouden zitten voor dat geld, maar niks bleek minder waar….. wat een box vol zeg, super!!
Michel
Venray
Ik ben al een heel tijdje vaste klant, alles wordt altijd snel verstuurd en goed ingepakt. Enorm klantvriendelijk en reageert snel bij vragen. Dankjewel!
Linne
Sint-Truiden
Goede producten
Kim Bosschaert
Sint Jansteen
Een hel doos vol lekkers en de keus is heel veel de ene dag dit de andere dag iets anders om 19.00 uur staat ze al bjj de kast te wachten ……. He he eindelijk komt mijn baasje eraan !
J.G Doornenbal
NUenen
Mijn 9 maand jonge Amerikaanse Akita Taro Vindt de box met 100 snacks tot nu toe helemaal geweldig!!! Deze gaan we zeker vaker bestellen.
michel
Nijverdal
Goede prijs kwaliteit. Snel verzonden en een extraatje erbij, top!
Michelle
Geertruidenberg
Zoë
Losser
Mijn hond (Cane Corso) is heel heel blij. Al haar favoriete snacks zitten erin. Super snel bezorgd
Marjella
Renkum
Wat waren onze 4 honden enthousiast toen de grote doos snacks bezorgd werd. Jeetje wat een keuze. En wat een nette snacks. Fijn formaat voor zowel onze boerenfoxen als de border collie. Kortom, wij bestellen zeker nog eens.
Lisa
Wanroij
Een grote doos met heeeel veel kleinere kluiven. Er zaten een paar varkensoren bij, de rest kleinere stukken. Voor onze hond die een echte kluiver is zouden grotere kluiven handiger zijn. Misschien een keuze uit grote of kleinere kluiven? Dan zou ik zeker weer bestellen!!
Wendy
Oirschot
Had 2 boxen besteld 1 voor onze chowchow en 1 voor de deense dog van de schoonouders en beide zijn er heel erg zot van! Echt vlot verzonden en het is echt kwaliteit. Wij bestellen zeker nog!
Kimberly
Heyns
Al lange tijd bestel ik boxen via een andere aanbieder, echter vind ik de prijs/hoeveelheid producten steeds minder worden. Per toeval kwam ik Pawty tegen via de social media. Las goede recensies en toch maar een bestelling geplaatst. Snelle levering en echt wat een box vol. Van alles wat en goede kwaliteit. Hondjes zijn erg blij. Ik ben blij verrast en zal zeker vaker bestellen, met deze hoeveelheid zal het wel wat langer duren;)). Een echte aanrader.
Tamara
Purmerend
Heel mooie gevulde box met veel variatie, zeker een aanrader om nog bij te bestellen.
Tina Beernaert
Heule
Bestelling geplaatst met hondensnacks, alles netjes op tijd gekregen.
Hans
Willebroek
De bestelling was er snel en er zat een persoonlijk kaartje bij. De verpakking was ook erg goed.
Seline
Arnhem
Je kunt zien dat er aandacht is besteed aan de bestelling. Er zit altijd een traktatie bij. Enig minpuntje is de levertijd wat lang duurt.
7 September 2026
L.
Altijd super snelle verzending met een leuk handgeschreven kaartje en wat lekkers erbij. Ik ben enorm blij met de overstap naar de Pawty brokken. Ook alle snacks vallen goed in de smaak bij de honden!
3 September 2026
Inge
Waddinxveen
Sinds ik mijn pup heb bestel ik al zijn snacks bij Pawty en de kwaliteit is echt geweldig. Er zitten verschillende snacks in en mijn pup vindt ze allemaal heerlijk en mocht je hond iets niets zo lekker vinden of wat de reden ook is, 1 berichtje en je krijgt heel snel antwoord en wordt er meteen rekening mee gehouden met je wensen, echt een top service. Dus doe je hond en jezelf een plezier (voor uren kauw plezier) en laat ook jou hond net als mijn pup lekker genieten van al dat lekkers. Groetjes Petra en Moos
26 August 2026
Petra
Almere
Pawty levert goed voer (graanvrij, de hond vind het lekker) voor een goede prijs. Ook heeft de site leuke pakketten te koop voor de hond. Joep is betrokken en levert meestal een aardigheidje mee. Doet zeker niet onder wat betreft A merken.
25 August 2026
Patjo
Noordwolde
Snelle verzending, goed verpakt Advies via chat en snel antwoord Vaak een extraatje bij de bestelling en een handgeschreven kaartje! Super Joep! Dank je wel.
24 August 2026
Marianne