Beste Niels, Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw feedback. We hechten veel waarde aan de meningen en ervaringen van onze klanten, omdat dit ons helpt om onze dienstverlening te verbeteren. We hebben uw beoordeling gezien waarin u aangeeft ontevreden te zijn over het feit dat de shaver foil niet onder de garantie valt. Zoals een van onze collega's eerder al aangaf, valt de shaver foil inderdaad niet onder de garantie. De reden hiervoor is dat de foil zeer gevoelig is en snel kan worden aangetast, afhankelijk van gebruik en onderhoud. Om deze reden, en om ervoor te zorgen dat onze klanten een goede ervaring hebben met het product, worden de shavers altijd met een extra foil geleverd. Dit stelt u in staat om de shaver langer en met een optimale prestatie te gebruiken. We begrijpen uw teleurstelling en het spijt ons dat de garantievoorwaarden niet aan uw verwachtingen voldeden. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, of als u ondersteuning nodig heeft met betrekking tot het gebruik van de shaver, dan staan we natuurlijk klaar om u te assisteren. Met vriendelijke groet, Team Vakkappers
Beste Lubbert, Allereerst hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Vakkappers te beoordelen. Bij het bestelling is er een onjuist huisnummer opgegeven, waardoor je pakketje wellicht is vermist of vertragingen heeft gelopen. Tevens heb je contact gehad met onze klantenservice en die hebben de zaak uitgezet naar PostNL om er toch achter te komen wat er met je pakketje is gebeurd. Mocht je daar meer vragen over hebben, aarzel dan niet onze klantenservice te contacteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Vakappers
Originele beoordeling
Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.