perfecte artikelen correct en snel geleverd

Mijn artikelen werden snel en correct geleverd en de artikelen waren perfect.

Jammer dat ik de BaByliss Pro Rotating 800 niet kon omruilen voor iets anders.

Ik heb bij jullie een BaByliss Titanium Tourmaline 32 mm en een BaByliss Pro Rotaling 800 met 40 en 50 mm borstels besteld. De Babyliss Titatnium Tourmaline 32 mm gebruik ik al heel lang. Ik ging er dan ook vanuit dat de 40 mm van de Pro Rotating 800 een klein beetje groter zou zijn dan de 32 mm borstel van de Titanium Tourmaline. Toen ik de doos opende was dat niet het geval. De borstel is veel groter en kan ik niet gebruiken. Ik heb gelijk gebeld om te vragen of retourneren of omruiling mogelijk was. Helaas niet omdat ik het plakbandje van de verpakking had gehaald. Er zou een brief bij de verpakking waarin dat vermeld staat. Helaas zat deze brief er niet bij. Dus erg JAMMER. Ik kan de Babyliss Pro Rotating 800 niet gebruiken en heb het ook niet geprobeerd. Deze is dus helemaal nieuw.

Ik heb mijn aankoop NOG STEEDS NIET ONTVANGEN.

Op 07/07 bestelde ik een Wahl Hi-Viz Trimmer. Die zou normaal op 08/07 geleverd worden. Toen ik op 10/07 nog niks had ontvangen en de track an trace niet werkte, heb ik gebeld met vakkappers en kreeg deze mail : "Beste Bart, Hartelijk dank voor uw telefoontje eerder vandaag. Wat enorm vervelend om te horen dat u uw pakket niet hebt ontvangen van Post NL. Uw pakket is op 7 juli verzonden en had in principe de volgende dag geleverd moeten worden. Op basis van uw melding hebben wij uw pakketgegevens doorgenomen en zien inderdaad dat nadat het pakket is opgehaald er geen vervolgscans meer hebben plaatsgevonden. Wij hebben dan ook direct een case aangemaakt bij Post NL en hen verzocht om na te gaan waar het pakket zich bevindt en nog belangrijker wanneer deze zal worden geleverd. Wij verwachten dan ook zeer spoedig een terugkoppeling van hen te ontvangen. Mogen wij iets meer van uw geduld mogen vragen zodat wij meer informatie hebben omtrent uw pakket. Ook namens Post NL excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Als klant ben ik hier niks mee. Wat er achter de schermen bij Post nl gebeurt interesseert mij geen bal. Waarom heeft vakkappers mij via een ander kanaal geen andere trimmer gestuurd en hun probleem met post nl later opgelost? Daar had ik als klant wel iets aan gehad. Vriendelijke groeten, Bart

Perfect!

Makkelijke betaling en was binnen een dag al binnen!! Mij broertje was echt blij met de set.

Perfect!

Super webshop. Alle producten die ik nodig had voorradig en aan een zeer voordelige prijs. Daarenboven zeer snel geleverd!

Bijzonder snelle levering van een prima product

Heel tevreden over Vakkappers. Ik kocht een prima haardroger aan een hele scherpe prijs.

Niks aan toe te voegen, wist wat ik wou en had het snel in huis.

1 jaar

Helaas heb ik mijn pakket nog niet ontvangen.

Top en Bliksemsnel geleverd

Goed Material en bliksemsnel geleverd

Niet bezorgd, wacht nog steeds

Besteld product na 5 dagen nog steeds niet ontvangen. Zal wellicht aan de bezorger liggen. Een tegenvallende ervaring dus.

In 1 woordt geweldig bestelling was snel geleverd

Top ervaring

Mooi aanbod en geweldige service. Voor aankoop goed advies gekregen en afhandeling van mijn bestelling was ook razendsnel. Zal vaker bestellen.

Topproduct en snelle verzending

Het product werkt zoals verwacht en de dag volgend op mijn bestelling was het al binnen!

Uitstekend en snelle levering

Blij met de tondeuse en shaver

Slecht

Ik heb twee baardtrimmers gekocht. Afgaande op de beschrijving lijken mijn zorgen voorbij. Beide apparaten laten fijne haartjes achter, en ik moet weer mijn Gilette gebruiken. €250 verspild.

uitmuntend

s avonds 20.00 besteld volgende dag 10.00 thuis. top

Super snel en top

Prettige site

Goed product wat ik heb besteld

Goede eerste ervaring met jullie

top

zondag eerste keer de tondeuse gebruikt waanzinnig goed,,en service ,uitstekend ,,bedankt,,gr

Goede producten, goed geprijsd en perfecte afhandeling

snelle verzending

Prima webshop, koop snel gesloten en vlotte verzending. Bestelling was de dag erna in huis.

prima toestel en snelle levering

dit is echt professioneel gerief en van prima kwaliteit en was binnen de 2 dagen aan mijn deur in Belgie

Tevreden

De levering was erg snel. Ik had niet verwacht dat ik mijn pakketje de dag erna zou ontvangen.

TOPPIE

Toppie, goeie service, iedereen aan te raden, geweldig, bedankt .

Vandaag besteld, overmorgen in huis Je wordt volledig op de hoogte gehouden, van inpakken tot verzenden, en de aflevertijd

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.