Perfect!

Super webshop. Alle producten die ik nodig had voorradig en aan een zeer voordelige prijs. Daarenboven zeer snel geleverd!

Bijzonder snelle levering van een prima product

Heel tevreden over Vakkappers. Ik kocht een prima haardroger aan een hele scherpe prijs.

Niks aan toe te voegen, wist wat ik wou en had het snel in huis.

1 jaar

Helaas heb ik mijn pakket nog niet ontvangen.

Top en Bliksemsnel geleverd

Goed Material en bliksemsnel geleverd

Niet bezorgd, wacht nog steeds

Besteld product na 5 dagen nog steeds niet ontvangen. Zal wellicht aan de bezorger liggen. Een tegenvallende ervaring dus.

In 1 woordt geweldig bestelling was snel geleverd

Top ervaring

Mooi aanbod en geweldige service. Voor aankoop goed advies gekregen en afhandeling van mijn bestelling was ook razendsnel. Zal vaker bestellen.

Topproduct en snelle verzending

Het product werkt zoals verwacht en de dag volgend op mijn bestelling was het al binnen!

Uitstekend en snelle levering

Blij met de tondeuse en shaver

Slecht

Ik heb twee baardtrimmers gekocht. Afgaande op de beschrijving lijken mijn zorgen voorbij. Beide apparaten laten fijne haartjes achter, en ik moet weer mijn Gilette gebruiken. €250 verspild.

uitmuntend

s avonds 20.00 besteld volgende dag 10.00 thuis. top

Super snel en top

Prettige site

Goed product wat ik heb besteld

Goede eerste ervaring met jullie

top

zondag eerste keer de tondeuse gebruikt waanzinnig goed,,en service ,uitstekend ,,bedankt,,gr

Goede producten, goed geprijsd en perfecte afhandeling

snelle verzending

Prima webshop, koop snel gesloten en vlotte verzending. Bestelling was de dag erna in huis.

prima toestel en snelle levering

dit is echt professioneel gerief en van prima kwaliteit en was binnen de 2 dagen aan mijn deur in Belgie

Tevreden

De levering was erg snel. Ik had niet verwacht dat ik mijn pakketje de dag erna zou ontvangen.

TOPPIE

Toppie, goeie service, iedereen aan te raden, geweldig, bedankt .

Vandaag besteld, overmorgen in huis Je wordt volledig op de hoogte gehouden, van inpakken tot verzenden, en de aflevertijd

Laat in de middag besteld en volgende dag al in huis... Top

Snelle bezorging. Toppie

Gewoon super ervaring !

Qualiteit product, supersnel berzoging!

Snel geleverd mooi product

Volgende dag in huis

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.