Gewoon goed!

Nog niet in gebruik genomen

Bullguard stond op mijn pc geïnstalleerd toen ik hem 10jaar geleden kocht vind het een goede en betrouwbare beveiliging voor mijn computer..

Testen gezien van PC security Channel en Kaspersky had een perfecte score. Gebruik sowieso bijna altijd hun software want zijn gewoon een van de beste in hun veld."

Kwaliteitsproduct voor een gunstige prijs. Ik kan het iedereen aanraden."

prima product

Een van de beste Internet security programma’s , Heb al jaren Bitdefender en het heeft me nooit teleurgesteld,

Zeer slecht

U of ik kan het niet installeren.

Makkelijk programma om een back-up te maken, schijf te klonen ect. voor een betaalbare prijs.

Echt goed! Ben zeer tevreden, goede product voor maar liefst 3 apparaten beschikbaar. Een koopje dus!

Gewoon goed!

et product is prima. Het werkend te krijgen is nogal lastig en het is onduidelijk of het hoe je het op meerdere computers moet laden.

Snel, goedkoop en correct afgehandeld. Top.

Gewoon top

Heel performante internet security. Heel tevreden.

Gewoon goed!

Correcte en vlotte service. Mcafee Total Protection werkt perfect betrouwbaar en voor een goede prijs."

Prima deal werd aangeboden

Goedkoopste en netjes geleverd

Ongelimiteerd apparaten beschermen. Altijd een goede ervaring gehad met McAfee

I use Kaspersky for years now. Good price, acceptable speed and great additonal tools

Prima virus protectie firewall enz.

Prima geregeld. Herinnering ontvangen om te verlengen

Makkelijk in gebruik

werkt perfect

Gemakkelijk te installeren. Voordelige keuze.

Gewoon goed!

Product gebruik ik al enige jaren. Dit is de beste prijs, die ik kon vinden.

prima product

Fundatiestraat 6