werkt goed

Altijd de nieuwste versie van Office, voor zowel m'n MacBook als voor m'n Windows laptop!!

Voor herhaing vatbaar

prima beveiliging van pc

Gewoon goed!

Prima product, ik gebruik het al jaren zonder problemen.

goed product voor juiste prijs

Alles is top.

Voldoet aan de omschrijving en voor een goede prijs

Had niet verwacht dat het zo simpel zou zijn. Echt aan te raden.

Al jaren met tevredenheid bescherming door McAfee producten

perfect!!!!!!!!

Top internet security en superrrrsnel

Norton vind ik een goed product.

Na ontvangen van de productcode, werkt de upgrade vlekkeloos !!

Code wordt onmiddellijk opgestuurd per email je abonnement is zo vlug verlengd."

Makkelijk te installeren allemaal

Gewoon goed!

Werkt goed en simpel. Copiously voor de beginners kan alles ook op de simpele manier.

Snelle levering en nog goedkoop erbij

Betrouwbaar en nauwelijks merkbare vertraging.

In het recente onderzoek van de Consumentenbond kwam Bitdefender als beste uit de bus, direct gevolgd door ESET. Ik heb me verder laten leiden door de reviews over beide producten en kwam zo tot de keuze voor ESET. Installatie ging vlot, nu in gebruik op 2 PC's en 2 tablets. Opvallend vond ik dat in de 2 PC's bij de eerste scan resp. 8 en 15 verdachte bestanden werden gevonden (en onschadelijk gemaakt), hoewel op deze PC's tot vlak voor de installatie van ESET GData Internet Security actief was.

SUperkwaliteit, weer een jaar geen aandacht aan te verdoen

Gewoon goed!

Uitgeklede versie van Windows Server 2016 die gebruikt kan worden voor diverse server taken. Doet wat het moet doen maar de dwingende deployment wizard die je niet uit kunt schakelen is een nadeel.

Verry Good :)

Helaas wel aanzienlijk duurder geworden dan enige maanden geleden, maar nog steeds acceptabele prijs

Goede prijs voor dit product en eenvoudig te installeren

Fundatiestraat 6

7664 XC Manderveen