Gewoon goed!

Product heeft verwachte opkuis gedaan en beschermd dagelijks zonder merkbaar te belasten

Wij hebben al enkele jaren de bullguard antivirus scanner

A+ product! ik ben echt tevreden

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Gebruik niet anders, al jaren tevreden gebruiker.

Tevreden over de aankoop. Duidelijke procedures."

Gewoon goed!

prima security system tegen aantrekkelijke prijs.

Zeer slecht

De opgegeven productcode bleek niet geldig. Dus heb ik betaald voor iets wat niet bruikbaar is.

Gewoon goed!

Het is genoeg geschreven over Windows 10 op het internet. Op zich een van de betere Windows versies van de laatste 10-15 jaar.

Gewoon goed!

Volgens consumententest goede virusscanner.

Gewoon goed!

.bedankt voor alles .....

Bevalt prima. Makkelijke en duidelijke installatie.

Reeds 2 jaar in gebruik en nu verlengd wegens de geode ervaringen

Vlot verloop van de werkzaamheden

Gewoon goed!

Zit toch nog bug in: bij instellen slaapstand 30 minuten, op nieuwe computer. Als computer na die 30 minuten weer geactiveerd wordt schakelt hij uit en moet opnieuw opgestart worden. Heb dus deze energie spaarmodus moeten uitschakelen om dit opgelost te krijgen.

Prijs/kwaliteit gewoon super!

Gewoon goed!

Goed programma, start snel op, werkt prima. IK MIS ALLEEN DE OUDE SOFTWARE SET WINDOWS ESSENTIALS DIE HIEROP NIET DRAAIT, MAAR VERVANGEN BLIJKT DOOR NIEUWE VARIANTEN. Lastig dus om die weer te moeten gaan uitproberen en aanleren.

x

Ik vind het een fijn programma voor diagrammen, schema's en tekeningen.

Doet wat het moet doen en meer.

x

Nog even onduidelijk omdat de licentie niet werkt

Windows 10 is een grote verbetering ten opzichte van de voorgaande besturingssystemen.

Goede herstart voor laptop. Werkende basis voor W10.

Ik ben Content met Bitdefender. Ik gebrek dit programma enkele jaren en nooit had problemen!

Office 365 Home aangeschaft, meteen na betaling de licentie gekregen. Na installatie een probleem met activeren dus contact opgenomen, er werdt meteen gereageerd en door Michel op hele profesionele wijze opgelost en super snel. Ik was in het begin sceptisch omdat het toch wel goedkoper is (zo van ja zal wel) maar tegendeel is voor mij bewezen, AANRADER voor ieder die twijfelt.

Ik gebruik Eset al 4 jaar. Het is eenvoudig en werkt zeer goed. En een speciaal compliment aan de helpdesk: ze staan altijd klaar en vinden geen vraag te gek."

top geen cookies per direct download baar geen onzin dit"

Fundatiestraat 6

7664 XC Manderveen