Werkt helemaal prima en was makkelijk te activeren.

Goed product, makkelijk installeren.

Gewoon goed!

Werkt zoals verwacht. Doet niets meer of minder dan wat het doen moet.

Goede producten, makkelijk in gebruik.

Gewoon goed!

Prima, je krijgt meteen licentie nummer

Licentie niets meer en niet minder

Goede virusscanner en firewall. Het maakt gelukkig geen gebruik van de Windows firewall."

Gewoon goed!

Goed product en goede ondersteuning vanuit CheapLicensing. In dit geval bij het activeren van de update."

Fantastisch product. Zeer tevreden

Ik gebruik deze al jaren voor mijn laptop en ik heb nog nooit problemen gehad...

Gewoon goed!

prima goede service aftersale.

Gewoon goed!

Microsoft Windows 7 Professional OEM 64-bits werkte zonder problemen.

Gewoon goed!

Netjes verlopen zoo als het hoort

Is even wennen als je Windows7 gewend bent, maar werkt uitstekend!

Gewoon goed!

Prima Product. Na de installatie van Windows met een usb opstart was de installatie van de licentie een fluitje van een cent. De usb met windows 10 opstart was minder eenvoudig. Deze werd nog al eens afgebroken tijdens de installatie met een onduidelijke foutcode."

Windows 10 is inmiddels een zo overbekend product dat een beoordeling eigenlijk niet nodig is. Goede wijn behoeft geen krans.

Gewoon goed!

Goed progamma voor de thuisgebruikers zonder moeilijke begrippen.

Prima, snel geïnstalleerd op Windows-partitie van mijn Apple-laptop.

is dat van die wondows10 pro prfessional 32/64 bits wat ik bestelt hep ja ik hep ze nog niet aangekregen maar ik zal nu die sterren geven enik hoop dat die morgen zal by myzal aankomen

Het is windows 10 home, wat kan ik er meer over zeggen. Wel net van microsoft dat ze je de tijd geven om de license key te installeren.

Gewoon goed!

licentie kan je delen ! je raakt wel de weg kwijt in alle accounts en aanmeldingen zeker een punt om te verbeteren (Microsoft)"

Gewoon goed!

Omdat ik mijn product key kwijt was, heb maar een OEM versie gekocht. Want ik wil geen illegaal product hebben. Dus wel leuk dat ik goedkoop bij CheapLicensing kon kopen.

goed product, gemakkelijk, en handig

Een goed antivirusprogramma. En niet duur!"

Gewoon goed!

Wat moet ik er over zeggen . Het is windows 10. Op de vele beveiligingen na een fijn systeem

Fundatiestraat 6

7664 XC Manderveen