doet wat het moet doen. al die extra,s zijn niet nodig voor normaal thuisgebruik. prima. werkt naar behoren en goedkope oplossing

Fijn product. Het gehele gezin weer een eigen office werkomgeving met ieder 1 TB in de cloud.

Werkte meteen zoals beloofd. Snelle levering via mail en lekker duidelijk. Activeert ook prima met een vooraf gemaakte Windows install media.

Gewoon goed!

Fijn product om mee te werken.

werkt zoals beloofd. Echt top.

Het is voor altijd geldig en je hebt meteen de essentiële Office programma’s die je gewend bent in de laatste installatie van Office.

Toch net een beetje meer dan de gewone Windows 10 Home editie

Zeer slecht

We have both the Windows10 license from you in February and within the installation system was wrtten that the license code already used. Your engineer sent us a message that we have to provide the Windows registration by phone. We did it. After that we have supplied the computer system as a Workstation of the microscope to customer. When we start an installation last week on customer location system is written again that Windows has a wrong license code and not activated. WE are really not happy! just bought new Windows license from you to renew it. If such things will be happend again we will start a legal procedure.

Gewoon goed!

Ik gebruik Norton Deluxe nu een paar dagen en ik ben best tevreden. Het veilig kunnen bankieren vind ik eigenlijk het belangrijkste en met 2 x een wachtwoord invullen ziet dat er wel goed uit alleen moet je wel goed opletten dat je naderhand ook echt afgemeld staat bij jw account helaas werkt dat niet zo goed. Ik ben er achter gekomen dat je in mijn safe bovenaan op je e-mailadres moet klikken ( wat in t blauw staat vermeld) en dan uitloggen. Verder zie je eigenlijk niet op je smartphone dat je er een antivirus op hebt staan..

Toch net even iets beter dan de Windows 10 Home editie

Goed product aan te raden !

Kan beter

Het lijkt erop dat het opstarten van mijn computer veel trager is geworden. Ook email's van de server halen gaat veel langzamer. Veiligheid lost blijkbaar tijd. De instellingen wijzigen voor het scannen en de firewall gaat prima."

Gewoon goed!

Product doet wat het moet doen. Wel zwaar voor de pc.

de goedkoopste die te vinden was.met dan nog een extrakorting voor het aanmelden bij de nieuwsbrief.top

Productcode direct gemaild en werkte gelijk, helemaal top!

Prijs zéér concurrerend. Direct te installeren.

Super top, vlak na de installatie kon ik al activeren! Super!

kon hem al en hij is super

Een goede prijs voor dit product.

Gewoon snel en goed en doet wat het doen moet

Gewoon goed!

Het product werkt zoals het hoort!

Ik gebruik dit product al jaren naar tevredenheid alleen betaal je bij Norton veel te veel.

perfect hartelijk bedankt !

Gewoon goed!

overzichtelijk, betrouwbaar, zonder irritante updates

Windows 7 beviel me beter, ik haat het Microsoft monopoly.

Fundatiestraat 6

7664 XC Manderveen