Gewoon goed!

Product is top , de handleiding dient verbetert te worden.

Gewoon goed!

Na wat problemen met de sleutel correct en snel geholpen!

Kan beter

Ik ben gewend aan vista en vind die nieuwe windows vergeleken met de oude niet zo goed maar vista wordt niet langer ondersteund dus moest ik wel overstappen. Kwestie van wennen zeker.

snelle en eerlinke levering. Top

Na telefonisch activeren van de Windows werkte hij gewoon. Blij met Windows 10 voor schappelijke prijs.

Precies wat ik wilde hebben

werkt zoals het moet, activeren en klaar.

Ging allemaal zoals een moderne IT'er wil, alles elektronisch. Simpelweg de in mijn ogen goedkope licentie uitkiezen, de bijbehorende ISO downloaden, vervolgens op CD branden of via PXE. Of USB natuurlijk. Activatie ging bij mij niet via de licente code maar zoals de site adviseert via het telefoon systeem van Microsoft. Perfectie zou je dit zeker kunnen noemen, een aanrader! Groet Gert

Fantastische hulp gehad van medewerker. Helemaal goed!

Gewoonprima werkende levering

Stuk sneller dan Windows 7.

Gewoon goed!

Ziet er goed uit. Komende tijd moet blijken wat het allemaal oplevert.

Gewoon goed!

Persoonlijk nog geen ervaring met deze versie, maar degene voor wie het is geïnstalleerd, is er zeer tevreden mee.

Prima Licentie goede en snelle levering

Installatie is goed verlopen. Voldoet uitstekend aan mijn eisen voor het inrichten van de webserver Internet Information Server en het hosten van ASP.NET websites.

Gewoon goed!

Werkt zoals het moet doen.

Gewoon goed!

Voldoet volledig aan de verwachting

Gewoon goed!

Goede aanschaf en zijn geld zeker waard!

Zeer goed en gebruiks vriendelijk

uitstekende software en snelle levering

Prima MS Windows versie. Makkelijk mee te werken

Gewoon goed!

OEM heeft beperkingen mbt winupdate instellingen

x

Touch Bar voor MacBook Pro niet instelbaar voor Word of Excel

Gewoon goed!

Moet nog wennen aan de User Interface, maar dat zal wel snel komen

Gewoon goed!

Goede en vriendelijke antwoorden van mijn vragen via de chat, alleen duurt het even voor je antwoord krijgt. verder zeer goed."

Fundatiestraat 6

7664 XC Manderveen