Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen snelle levering en goede kwaliteit. De site wordt als duidelijk en betrouwbaar ervaren. Klanten noemen de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen zijn klanten positief en blijven ze terugkomen.
De volgende dag al binnen en precies wat ik verwacht had, dikte en diameter klopte precies, click systeem ben er heel blij mee,
Erik Siersma
Emmen
Super ervaring bij All Over. Mooie sieraden voor een waardige prijs. Ik blijf bij All over bestellen !
Nick
Amsterdam
Zelf een foutje gemaakt met een dubbele bestelling. Ze belde zelf op om dit in orde te maken. Vriendelijk aan de telefoon. Dus toppers.
Erwin
Geffen
De site zelf is goed en de bestelling kwam snel aan. Alleen passen de push pin sierraden die ik al heb niet op de 4 mm labrets waardoor ik ze helaas niet kan gebruiken.
21 July 2026
Evi
Assendelft
Hey Evi,
Het kan inderdaad zijn dat threadless/push pin sieraden van een ander merk niet op onze sieraden passen. Sommige fabrikanten hanteren hun eigen maatverhoudingen hiervoor. Bij twijfel mag je ons voor het bestellen altijd een berichtje sturen, dan kijken we graag met je mee!
Vriendelijke groet,
Danielle
Goede kwaliteit! Ik heb wel een advies voor de webshop. Misschien zou het iets duidelijker kunnen betreft de threatless piercings welke bij elkaar horen. Er zit verschil in de dikte maar welke bij wat past is niet heel duidelijk. Misschien ook meer setjes van deze piercings aanbieden. Verder echt helemaal prima en goede service!
21 July 2026
T.
Hoogwoud
Thanks voor je feedback! Over onze threadless tops en staafjes: in principe passen al onze threadless tops op onze threadless staafjes, dus je kunt helemaal zelf bepalen welke je graag wil combineren. Mocht je nou specifieke informatie willen over de maten voor verschillende type piercings op verschillende plekken, neem dan nog even contact met ons op? Dan kijken we of je vraag zo kunnen beantwoorden :)
Thanks & cheers!
Danielle
Besteld en zelfde dag nog op te halen. Ruime keuze en fijne bereikbare locatie
20 July 2026
Brigitte
Heiloo
Goede communicatie tijdens verzending en snel in huis
20 July 2026
Christien
Noord-Scharwoude
Veel keuze en heel snel verzonden & ontvangen. Super goede kwaliteit. Dik tevreden!
19 July 2026
Karlien
Den Helder
Snelle levering, goed product. Ik ben heel tevreden.
18 July 2026
Chantal
Amsterdam
De bestelling op de website gaat heel makkelijk. Mooi ook dat er foto’s bij staan om te zien hoe iets staat. De bezorging is heel snel en heeft een mooie luxe verpakking.
14 July 2026
Christel
Assendelft
Dank je wel voor je review, Christel! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met je bestelling nog!
Danielle
Mooie sierraden en een geweldige service! Medewerkers denken echt met je mee!
13 July 2026
Marloes
Zoetermeer
Mooie piercings en snelle levering
11 July 2026
Nel
Panningen
Heb hier al een paar keer besteld en ben weer een tevreden klant. Levering is vlot, prijs is niet te duur, prima assortiment, netjes verpakt.
Floor
Doorwerth
Perfect piercing
Aisha
Droogveldstraat 3b 3404 attenhoven
Ontzettend bedankt jongens en meiden, ga vooral zo door! De 1e zending was de verkeerde maat. Toen ik contact opnam was er niet 1 vraag, er werd zonder blikken of blozen meteen een nieuwe zending klaar gezet die ik de volgende dag in de bus had. Nog nooit problemen gehad, zowel met assortiment of levering. Zeer warm aan te bevelen.
Mart
Deurne
Thanks voor je fijne review, Mart! Blij dat we het voor je op mochten lossen en fijn om te horen dat alles naar wens is verder. Veel plezier met je bestelling nog!
Danielle
ik shop hier niet vaak, maar wel al +10 jaar, en de service is consistent, goed, levering snel. wat valt er nog meer te zeggen .. ...
28 June 2026
Anwar
zwolle
Hey Anwar,
Wat tof om te horen dat je na al die tijd nog steeds bij ons shopt! Dank je wel voor je aankoop en review, heel veel plezier ermee nog :)
Danielle
Betrouwbaar en snel. Uitstekende kwaliteit.
28 June 2026
Naomi
Rotterdam
Habe mir einen wunderschönen Ear Cuff für meine Hochzeit bestellt und was soll ich sagen?! Es ist bezaubernd. Wie abgebildet, kam super schnell und richtig sicher verpackt an. Preis-Leistung stimmt auch, von mir gibt es 100% Weiterempfehlung. Lieber Grüße aus Frankfurt
27 June 2026
Kathrin
Frankfurt
Hallo Kathrin,
Vielen herzlichen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass dein Schmuckstück rechtzeitig zu deiner Hochzeit angekommen ist. Nachträglich noch einmal herzlichen Glückwunsch zu eurem besonderen Tag! 💕
Vielen Dank für deine Bestellung und deine liebe Rückmeldung!
Herzliche Grüße,
Danielle
Besteld en snel (sneller dan verwacht) geleverd!
27 June 2026
Denny
Leek
De titel zegt het al, mijn setje oorbellen was er snel. Blij mee!
24 June 2026
Marrigje
Rotterdam
Zeer snel binnen en zeer goed verpakt
24 June 2026
Ilse
BUSSUM
Thanks Ilse, fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je bestelling nog :)
Snelle levering.
23 June 2026
Sabrina
Mariakerke
Makkelijk bestellen Snelle levering. De piercings lijken van goede kwaliteit te zijn.
22 June 2026
Sandra
Westerlo
Thanks voor je beoordeling, Sandra! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht er in de toekomst nou onverhoopt toch iets met je sieraden aan de hand zijn, dan heb je bij ons natuurlijk garantie op je aankoop. Stuur onze klantenservice gerust een berichtje voor meer info. Veel plezier met je sieraden nog!
Danielle
Alles gegaan zoals beloofd.
17 June 2026
Stephan
Julianadorp
Supergoed geregeld allemaal! En fijn bedrijf
14 June 2026
Kaylee
Rotterdam
AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen.
In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen.
Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder.
AllOver, jouw piercing juwelier.
Keesomstraat 14 B
1821 BS ALKMAAR