Prima levering, goede sieraden.

Prima levering, goede sieraden

Piercings van slechte kwaliteit

Piercing laten omruilen bij de piercer, Deze kreeg de piercing er met geen enkele mogelijkheid in (gaat om het ringetje).

Altijd goede piercings!

Ik heb zelf niet goed gekeken maar het buisje van de piercing was te dik en paste niet door mijn rookpiercing....dus tja.... heel erg jammer...€20,- weggegooid :-( Maar net wat ik zeg,daar kunnen jullie niets aan doen. Ik had de verpakking al opengemaakt dus...... Mer de clickpiercing met steentjes ben ik wel erg blij en de zoutoplossing ook!

Duidelijk en snel

Duidelijke beschrijvingen en maatvoering van de producten en snelle levering.

Snel verstuurd, kwaliteit is prima

Great quality and fast delivery

I really like the ear cuffs I received! Looked just like in the photos and great value for money!

Blij met mijn mooie piercings!

Fijne en duidelijke webshop. Leuk assortiment, ruime keuze en vooral ook heel veel tips en uitleg over de juiste verzorging, maten en materialen. Had net een mooie aanbieding te pakken (tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief) dus mooi in kunnen slaan met weer een lading nieuwe piercings en tops om af te wisselen. Kwam in een mooi zakje aan, paste gemakkelijk door de brievenbus.

Mooie sieraden en heel snel geleverd

Mooie kwaliteit peiercings en heel snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Ik werd gebeld door hun omdat mijn huisnummer niet vermeld stond. Ze belde even zodat het pakket nog die dag op de bus kon.

Slechte kwaliteit piercing

Erg jammer haalde hier altijd die sprays, maar de piercings zelf vallen tegen scharnieren waren erg stroef waardoor ik ze niet dicht geklikt kreeg.

Duidelijke website en mooie piercings :)

Goede ervaring

Goede piercing loition

Goede kwaliteit

Top snel geleverd en mooie piercing s

1 piercing ontbrak...

Geweldig wat ik heb gekregen maar toen ik het doosje opendeed lagen de piercings niet in het doosje maar boven het karton dus er is wss 1 uitgevallen want die zat er niet bij... :(

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering!

Snelle levering, mooi product

2 Kleine oorbelletjes besteld, supersnelle levering. Kijk wel even goed naar de afmetingen, oorringen zijn erg klein. Voor mij perfect.

Altijd top

Een piercing die ik had besteld was niet op vorraad, een heel attent belletje gehad van een medewerker en ik heb snel een ander uit kunnen kiezen. Ook snel verstuurd!

Goede service en mooie piercing

Ik ben zeer tevreden. De levering was snel en toen een fout gemaakt was hebben ze het heel snel hersteld.

Superrrrr

Was zo besteld en zo gehaald. Klik en collect. Super mooi, gewoon naar werkelijk vanaf de foto. Top.

Keurige retour service!

Ik had iets besteld, maar het betreffende feestje ging plots niet door en werd het cadeautje overbodig. Ik kon het zonder plobleem retourneren. Groeten Remko

Goede kwaliteit

Ik heb a twee bestellingen gedaan, de piercings blijven mooi, werken zoals beloofd en worden snel geleverd!

Ben blij met mijn neus ringetje. Binnenkort besteld ik de gouden!

Super tevreden

Super tevreden van de kwailiteit & levering!

Goede producten en klantenservice

Bestelling werd snel geleverd. Producten zien er prima uit. Helaas zelf een fout gemaakt bij het opmeten waardoor de hele bestelling helaas retour moest. Dit werd prima opgepakt door de klantenservice. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor de klant, wat ik niet meer dan terecht vind. Terugbetaling ook snel en zonder problemen. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen... nu met de juiste maten... ;)

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.