Goede kwaliteit en fijne klantenservice

Mijn bestelling was door de postbezorging niet goed afgeleverd, maar de klantenservice was erg behulpzaam en hebben een oplossing kunnen bieden. Super blij met mijn nieuwe sieraden, lijkt van goede kwaliteit en hartstikke mooi!

Snelle reactie op de chat en piercing snel geleverd, top!

Topervaring!

Mijn eerste aankoop is direct een topervaring op alle fronten. Ik ben natuurlijk vooral erg blij met de sieraden. Exact waar ik naar op zoek was. Dankjulliewel!

Snel verzending en groot assortiment.

Snel verzending en groot assortiment. Aanrader.

Happy Customer :)

Big variety, good offers, very fast delivery. The customer service is excellent - I did have complications with the post service (my package got lost) & the team has been very helpful with the resolution of my issues.

Dit is zonder twijfel de allerbeste website voor piercings!

ik bestel hier al mijn 18k gouden juwelen en zoutspray en ben elke keer opnieuw mega tevreden over de topkwaliteit, snelle service en prachtige, écht gouden sieraden! ✨

Altijd perfecte kwaliteit

Ik bestel al jaaaaren mijn piercings bij AllOver! Ze hebben een perfecte kwaliteit titanium en mooie threadless pins voor al mijn oorgaatjes! De bestelling wordt altijd snel verzonden en is altijd keurig verpakt. Mocht er een keertje iets niet kloppen, dan wordt het áltijd netjes opgelost. Kortom; ik zou nooit weer ergens anders bestellen!

Bestelling was makkelijk te plaatsen, werd netjes verpakt en snel verzonden.

Snelle verzending, netjes verpakt! Helemaal tevreden!

Vaste klant

Ik ben nu al een aantal maanden vaste klant bij AllOver. Ik ben al drie jaar lang bezig met piercings zetten, en had nog nooit een fijne winkel gevonden met mooie prijzen en uitstekende producten, tot laatst! Ik heb vaak last gehad van ontstekingen met piercings, totdat ik de cleaning spray en verzorgingsset had gehaald bij AllOver. Sindsdien heb ik GEEN ontstekingen of bultjes meer gehad bij mijn piercings, zelfs niet bij mijn net gezette dubbele helix. Ik heb inmiddels de spray al drie keer opnieuw aangeschaft binnen een maand, en ben van plan hun sieraden ook aan te schaffen. Daarnaast is de verzending altijd binnen een dag geweest, en met liefde en zorg ingepakt. Zo krijg je altijd stickers erbij en een persoonlijk kaartje van wie je order heeft. Ook zijn ze ontzettend klant vriendelijk, staan ze open voor vragen over je piercings, en hebben ze altijd mooie kortingen via hun nieuwsbrief. Al met al, ben ik ontzettend blij dat ik deze winkel heb gevonden, en heb ik eindelijk een fijne healing journey met mijn piercings!

Perfectie

Gewoon perfect. Elk sierraad is netjes per stuk verpakt, echt kwaliteid, ze weten waar ze het over hebben en alles is er te vinden. Ik wil niets anders dan AOP

Goede service en snelle levering

Duidelijke site, snel verzonden en mooi ingepakt!!

Klantonvriendelijk, slechte service.

Er wordt helemaal geen uitzondering gemaakt, ze willen niet meedenken met de klant. En zijn ook nog is onnodig duur. Op een andere site voor de halve prijs gevonden dezelfde oorbellen die ik had besteld en van het zelfde materiaal.

geleverd en compleet

Flesjes piercingzout gekocht, zijn netjes en snel geleverd. Niets bijzonders :)

Fijne webshop

Ben erg tevreden en kom om die reden weer terug.

Mooie piercings! Snel geleverd en met zorg verpakt.

Alles top

Mooie bedels voor mijn oorpiercings gekocht. Ze zijn super leuk, werden snel en netjes verzonden, dus helemaal tevreden.

prima service

nvt

Superfijne winkel!

Ik kon mijn bestelling de volgende dag afhalen op locatie. Heel aardig personeel.

gewoon goed

Ruim aanbod aan zeer degelijke prijzen. Vond meteen wat ik zocht (en meer). Pakje is netjes geleverd en was goed en veilig ingepakt. Leuk dat je er ook een persoonlijk kaartje bij krijgt. Had hen een berichtje gestuurd via instagram en daar hebben ze ook heel snel op geantwoord. Leuk!

Snel en goed!

Ik heb haarverf besteld en alles ging uitstekend.

Ruime keuze en snelle levering

Heel tevreden met mijn bestelling bij Allover piercings.Ze hebben precies de piercings die ik leuk vind. De bestelling was klein verpakt en snel geleverd. De kwaliteit is goed

Snelle levering en product is goed

Verzorging spray gekocht. Precies zoals verwacht en goed.

Goed.

Hele leuke piercing. Snel en netjes geleverd.

Super goed en handig

Het desinfectiemiddel heeft bewezen uitermate effectief te zijn voor mijn piercing. Bovendien draagt het bij aan een optimale hygiëne. De levering was tevens zeer spoedig.

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.