Had geen enkel probleem met bestellen en het was super snel hier. En helemaal in perfecte conditie (wat niet meer vaak gebeurt met online kopen helaas). Dus super fijn. Ik had een tattoo verzorgings set gekocht en het werkt fijn. zeker aan te raden.
In 2005, na het zetten van mijn eerste piercing, klant geworden en sindsdien altijd dik tevreden! Snelle verzending, vriendelijke medewerkers als je eens een vraag hebt en de sieraden zijn van hele goede kwaliteit. Een aantal jaar geleden 1x een mankement aan een sieraad gehad en daar kreeg ik direct, kosteloos, een nieuwe voor opgestuurd. Al lang klant en zolang ik piercings heb, zal ik klant blijven!
Piercings zien eruit zoals op de foto. Altijd vriendelijke medewerkers al je een vraag hebt. En het is super snel verzonden!
Super fijne webshop. Goeie producten en snelle klantenservice!
Gewoon geweldig, ik bestel hier zo graag! Vooral het snoepje maakt m’n dag!! <3
Ik bestel hier al bijna 12 jaar en ik ben nog nooit teleurgesteld. Pakketjes komen snel, het is mooi ingepakt en de sieraden zijn van uitstekende kwaliteit.
Snelle levering, duidelijke communicatie
Thanks Dylan, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling nog. Cheers, Danielle
Ik koop al langer bij Allover en het is altijd top kwaliteit! Ik heb behoorlijk wat piercings en op deze manier kost het me ook geen rib uit me lijf
Dank je wel voor je fijne review, Serena! Heel veel plezier met je aankopen nog :) Cheers, Danielle
Snelle levering, goed verpakt.
De EHBO kit was is fantastisch. Het irritatie bultje van mijn neus piercing (na een aanvaring met een poot een van de honden) wilde niet weg. Na 2 dagen healing disc en de rest van de aanbevolen behandeling van de kit was het bultje zo goed als weg. Piercing gedownsized en vervangen (non threaded ipv externe schroefdraad). Daarna weer verder met de aanwijzingen. Het bultje is nu zo goed als weg, dus we houden nog even vol. Met het geheel is een stuk rustiger geworden en ziet er zoveel beter uit!
Fijn dat je piercing het nu weer zo goed doet, Jacqueline! Thanks voor je beoordeling en veel plezier met je piercing verder :) Cheers, Danielle
Super snelle verzending. Perfect
Een helix piercing gekocht. Was eerst niet op voorraad dus later pas besteld. Netjes en tijdig het juiste product ontvangen en voldoet aan de verwachting.
Het is alleen een beter idee om een andere bezorgmethode uit te proberen. DHL komt niet verder dan de centrale hal van ons wooncomplex.
Thanks voor je feedback, Ben! We gaan het doorgeven aan de vervoerder, hopelijk zal dit op termijn verbeteren en lukt het je om het ook nog even bij DHL door te geven (dan pakken ze het hopelijk sneller op). Fijn om te horen dat de artikelen en service verder wel naar wens zijn! En onze klantenservice staat natuurlijk altijd voor je klaar met eventuele vragen of zorgen over een toekomstige bestelling 😊 Cheers, Danielle
Ik bestel hier toch zeker al een jaar of 10, als het niet langer is. Ik ben altijd zeer tevreden over de verzendtijd, prijs en kwaliteit van de producten. Zeker een aanrader!
Dank je wel, Sharon! Superfijn om te horen dat alles na al die jaren nog steeds naar wens is. Bedankt voor je support en de bestellingen ❤️ Cheers, Danielle
Mijn bestelling was door de postbezorging niet goed afgeleverd, maar de klantenservice was erg behulpzaam en hebben een oplossing kunnen bieden. Super blij met mijn nieuwe sieraden, lijkt van goede kwaliteit en hartstikke mooi!
Snelle reactie op de chat en piercing snel geleverd, top!
Dank je wel, Monique! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met je bestelling nog! Cheers, Danielle
Mijn eerste aankoop is direct een topervaring op alle fronten. Ik ben natuurlijk vooral erg blij met de sieraden. Exact waar ik naar op zoek was. Dankjulliewel!
Thanks voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat je shopervering vlekkeloos is verlopen én de sieraden ook naar wens zijn. Heel veel plezier met je bestelling nog! Cheers, Danielle
Snel verzending en groot assortiment. Aanrader.
Big variety, good offers, very fast delivery. The customer service is excellent - I did have complications with the post service (my package got lost) & the team has been very helpful with the resolution of my issues.
Hi! Sorry the hear that the postal delivery didn't went as smooth as expected, but we're really glad we could help. Great to hear that you're otherwise happy with our products and service, and for any future issues (although we hope there won't be any) just reach out again. We're always very happy to help. Cheers & thank you! Danielle
ik bestel hier al mijn 18k gouden juwelen en zoutspray en ben elke keer opnieuw mega tevreden over de topkwaliteit, snelle service en prachtige, écht gouden sieraden! ✨
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Femke! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze sieraden en nazorgproducten. Cheers, Danielle
Ik bestel al jaaaaren mijn piercings bij AllOver! Ze hebben een perfecte kwaliteit titanium en mooie threadless pins voor al mijn oorgaatjes! De bestelling wordt altijd snel verzonden en is altijd keurig verpakt. Mocht er een keertje iets niet kloppen, dan wordt het áltijd netjes opgelost. Kortom; ik zou nooit weer ergens anders bestellen!
Hi Dennis! Wat supertof om te horen dat je na al die jaren nog steeds zo blij bent met onze shop! Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor :) Thanks voor je fijne beoordeling en hopelijk tot gauw weer in de shop. Cheers, Danielle
Bestelling was makkelijk te plaatsen, werd netjes verpakt en snel verzonden.
Snelle verzending, netjes verpakt! Helemaal tevreden!
Ik ben nu al een aantal maanden vaste klant bij AllOver. Ik ben al drie jaar lang bezig met piercings zetten, en had nog nooit een fijne winkel gevonden met mooie prijzen en uitstekende producten, tot laatst! Ik heb vaak last gehad van ontstekingen met piercings, totdat ik de cleaning spray en verzorgingsset had gehaald bij AllOver. Sindsdien heb ik GEEN ontstekingen of bultjes meer gehad bij mijn piercings, zelfs niet bij mijn net gezette dubbele helix. Ik heb inmiddels de spray al drie keer opnieuw aangeschaft binnen een maand, en ben van plan hun sieraden ook aan te schaffen. Daarnaast is de verzending altijd binnen een dag geweest, en met liefde en zorg ingepakt. Zo krijg je altijd stickers erbij en een persoonlijk kaartje van wie je order heeft. Ook zijn ze ontzettend klant vriendelijk, staan ze open voor vragen over je piercings, en hebben ze altijd mooie kortingen via hun nieuwsbrief. Al met al, ben ik ontzettend blij dat ik deze winkel heb gevonden, en heb ik eindelijk een fijne healing journey met mijn piercings!
Hey Michelle, Wat een ontzettend mooie review, dank je wel daarvoor! We zijn er natuurlijk heel blij mee dat je zo tevreden bent over ons, maar eigenlijk is het nog veel fijner om te lezen dat je piercings het zo goed doen nu. Op naar een goede genezing en nog heel veel mooie sieraden! Veel plezier met je bestelling nog :) Cheers, Danielle
Gewoon perfect. Elk sierraad is netjes per stuk verpakt, echt kwaliteid, ze weten waar ze het over hebben en alles is er te vinden. Ik wil niets anders dan AOP
14 Keesomstraat B
ALKMAAR 1821 BS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.