Vertrouwen

Sammy verteld je wat je kunt verwachten, steld je gerusy. Ik was bang voor pijn maar voelde helemaal niks.

Mijn ervaring met All over piercings is altijd goed. Snelle, nette levering van producten die zo zijn zoals weergegeven op de site. Ik zou de site aanraden aan anderen.

Mooie piercings voor een mooie prijs

De piercings zien er mooi uit, voor een leuke prijs. Snel geleverd. Op de website ook makkelijk te shoppen met de verschillende maatvoeringen erbij

Labret

Die 1.2mm labrets passen nicht auf die Piercings !!!! Die Piercings sind kleiner

Deskundig

Ik had wat vragen betreft de verzoring van mijn piercing. Snel en duidelijk antwoord gehad. Gelijk de juiste saline spray gehaald. En heel blij mew

Mooie, degelijke piercings! En goede verzending.

Super geregeld

Super ook perfecte klantenservice

Snelle levering Netjes verpakt Goede kwaliteit

Zeer goede en snelle service!

Ik ontving helaas een zakje zonder piercing. Wellicht een foutje in de fabriek waar de zakjes worden gemaakt? Via de website kan je gemakkelijk een chat starten. Ik kreeg snel reactie en de piercing werd meteen opnieuw geleverd. Uitstekende service!

Super snel bezorgt gewoon in de brievenbus, precies wat ik wilde

super service

2x 16mm 6mm clickers gekocht. ringen waren snel geleverd alleen 1 had een productiefout. de ring is zonder moeite vervangen voor een correcte.

Mooie sieraden altijd goede kwaliteit

Ik bestel in al flink wat jaar bij all over Piercings en eigenlijk stelt dit nooit teleur. Mooie piercings, goede kwaliteit en ruim assortiment!

Snelle levering en mooie piercings

Zwangerschap navelpiercing niet goed

De zwangerschap navelpiercing is niet goed heb hem elders besteld en die was wel top!

Goed product en snelle service!

Heb nu een paar besteld en ben nog steeds erg tevreden.

Goede service!

Mooie ringetjes en een goede service!

super

netjes verpakt en super snel ontvangen

Het was snel bezorgd en een ruim assortiment om uit te kiezen!

Altijd snelle levering en hele goede producten. En een kaartje erbij met degene die de bestelling heeft gecontroleerd, dat maakt het iets persoonlijker.

Mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit. Makkelijk in te doen. Eigenlijk is alles wat ik heb besteld altijd top.

Handig pakket.

Compleet pakket voor onderhoud van je piercing. Gaat mee op vakantie.

Hele mooie sieraden

Ik heb eerst een neuspiercing besteld, deze was 6mm. Helaas te klein. Daarna een 7 mm en deze zat perfect! Mooi sieraad! Makkelijk in gebruik. En de verzending is super snel!

Prima tevreden

Snelle levering. Prima producten

Voor het eerst bestelt op deze website. Een paar bedels besteld. Snelle communicatuie, snelle levering. Betrouwbaar.

Amazing

14 Keesomstraat B