Super goed

Super goed en snel in levering bedankt

Erg blij mee!

Ik koop al mijn piercings bij alloverpiercings. Dan weet ik tenminste zeker dat het goede kwaliteit is! En ik heb nogal wat piercings verzamelt ondertussen..

Super !

Ik heb mijn pakketje snel en goed verpakt geleverd gekregen. Communicatie verliep vriendelijk en duidelijk.

Heel tevreden, perfecte snelle verzending!

Heel tevreden, perfecte snelle verzending!

Heel erg tevreden

Makkelijke website. Overzichtelijk. Goed kwaliteit piercings en worden ook snel verzonden. Bijna alles in m'n oor komt inmiddels bij all over piercings vandaan.

Sehr schöner Clicker

Sieht sehr schön aus , vor allem die Farbe ist nich so dunkel goldig wie sonstige Titanschmucke jeher Natur Gold und dezent

Was weer top

Goeie spullen, snelle levering, chille service

Niks te klagen bij deze shop. Goeie service!

Behulpzame klantenservice!

Altijd goede ervaringen met alloverpiercings. Ook wanneer er iets niet klopt met bestelling of je bent iets vergeten toe te voegen, denken ze altijd met je mee.

Prima levering, goede sieraden.

Prima levering, goede sieraden

Piercings van slechte kwaliteit

Piercing laten omruilen bij de piercer, Deze kreeg de piercing er met geen enkele mogelijkheid in (gaat om het ringetje).

Altijd goede piercings!

Ik heb zelf niet goed gekeken maar het buisje van de piercing was te dik en paste niet door mijn rookpiercing....dus tja.... heel erg jammer...€20,- weggegooid :-( Maar net wat ik zeg,daar kunnen jullie niets aan doen. Ik had de verpakking al opengemaakt dus...... Mer de clickpiercing met steentjes ben ik wel erg blij en de zoutoplossing ook!

Duidelijk en snel

Duidelijke beschrijvingen en maatvoering van de producten en snelle levering.

Snel verstuurd, kwaliteit is prima

Great quality and fast delivery

I really like the ear cuffs I received! Looked just like in the photos and great value for money!

Blij met mijn mooie piercings!

Fijne en duidelijke webshop. Leuk assortiment, ruime keuze en vooral ook heel veel tips en uitleg over de juiste verzorging, maten en materialen. Had net een mooie aanbieding te pakken (tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief) dus mooi in kunnen slaan met weer een lading nieuwe piercings en tops om af te wisselen. Kwam in een mooi zakje aan, paste gemakkelijk door de brievenbus.

Mooie sieraden en heel snel geleverd

Mooie kwaliteit peiercings en heel snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Ik werd gebeld door hun omdat mijn huisnummer niet vermeld stond. Ze belde even zodat het pakket nog die dag op de bus kon.

Slechte kwaliteit piercing

Erg jammer haalde hier altijd die sprays, maar de piercings zelf vallen tegen scharnieren waren erg stroef waardoor ik ze niet dicht geklikt kreeg.

Duidelijke website en mooie piercings :)

Goede ervaring

Goede piercing loition

Goede kwaliteit

Top snel geleverd en mooie piercing s

1 piercing ontbrak...

Geweldig wat ik heb gekregen maar toen ik het doosje opendeed lagen de piercings niet in het doosje maar boven het karton dus er is wss 1 uitgevallen want die zat er niet bij... :(

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering!

Snelle levering, mooi product

2 Kleine oorbelletjes besteld, supersnelle levering. Kijk wel even goed naar de afmetingen, oorringen zijn erg klein. Voor mij perfect.

14 Keesomstraat B

ALKMAAR 1821 BS