Mooie piercings. Goede kwaliteit. Snelle service.
Goed werkend product!
Nergens vond ik zo kleine piercing(staafje)s! Ook zeer leuke, unieke tops! Via de site was het voor piercings zeer duidelijk welke top en staafje ik moest combineren. Ook zeer mooi en hygiënisch verpakt. Over all, geweldige site; ga er zeker nog bestellen!
Hoi Fenne, Bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je alle nodige informatie over onze sieraden op de site hebt kunnen vinden. En mocht je in de toekomst nou toch ooit vragen hebben, laat het ons gerust weten! Heel veel plezier van je bestelling nog. Cheers, Danielle
Mooie piercings. Overzichtelijke site. Piercings zijn goed te beoordelen doordat er gebruikers foto’s zijn. Nette verzending.
Thanks voor je review, Sharon! Fijn om te horen dat je shopervaring naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling! Cheers, Danielle
Ruim assortiment. Fijn dat er bij de meeste afgebeelde artikelen een korte omschrijving staat beschreven. Zo kun je al in 1 opslag zien of het artikel wat voor je is.
Mooie duidelijke site, prima prijzen en super snelle levering! Top!
Erg blij met mijn bestelling, snel geleverd!
Bedankt voor je review, Wendy! Heel veel plezier met je bestelling nog :) Cheers, Danielle
Snelle levering en mooie producten
Ik had per ongeluk zilveren in plaats van goudkleurige oorringen besteld. Kwam er die dag pas later achter en heb ze toen meteen gebeld. Oh geen probleem hoor, we zorgen dat de gouden bezorgd worden. Kreeg ook gelijk een andere bevestigingsmail en de goudkleurige oorringen werden de volgende dag bezorgd, zo super!!!
Fijn dat de andere oorbellen ook snel geleverd zijn! Thanks voor je review en heel veel plezier met je sieraden nog :) Cheers, Danielle
Ik koop eigenlijk al mijn plugs en tunnels hier. Want die vallen nooit tegen. Een keer was de schroefdraad wat stroef en kreeg meteen een ander.
Super snelle levering en netjes verzonden top
Dank je wel, Priscilla! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Thanks voor je review en heel veel plezier met je bestelling nog! Cheers, Danielle
Keurige levering. Alles hygiënisch verpakt. Prijs is vergelijkbaar met mijn locale piercingshop.
Not all jewelry is accurately described. This does not apply to the charms but to the threaded jewelry.
Hi Sonja, Sorry to hear that you found the descriptions not always accurate! We would like to improve that of course. Could you send the links of the products with inaccurate descriptions to us please? We will check and adjust as soon as possible. You can send them by email to [email protected] Thanks for your feedback and for shopping with us! Cheers, Danielle
Veel keus in soorten en maten. Snelle levering via de brievenbus. Via de klantenservice krijg je goed advies bij twijfel.
Amazing quality. I’m going to buy again. Thanks
Thanks so much, Alla! Great to hear you that the quality meets your expectations. Thanks for shopping with us! Cheers, Danielle
Ben al klant vanaf 2007 en dik tevreden over se service! Ga zo door!
Ik had snel even iets nodig om mijn piercing schoon te maken want mijn spray was op en het was al de volgende dag (of dag dr na) al binnen!
Ik bestel altijd mijn producten bij jullie omdat deze van goede kwaliteit zijn en dat de levering voorheen altijd punctueel was. Alleen mijn laatste 2 bestellingen zouden bezorgd worden door DHL waar ik allerminst over te spreken ben . Mijn bestelling staat al 5 dagen op onderweg ? Na wat speurwerk op de site van DHL zelf kom ik er achter dat mijn product gisteren al is afgegeven bij een servicepunt in vught , ( ze zijn niet eens aan de deur geweest) na gebeld te hebben met het servicepunt ( ik ken die mensen goed ) blijkt er dus inderdaad een pakketje te liggen geadresseerd naar michiel de ruyterweg 23 maar geen naam erbij , ook heb ik nog steeds geen code ontvangen van DHL om mijn product af te kunnen halen wat ik een zeer slechte zaak vind. Dus over all over piercing niks dan goed ,maar ik zou als ik jullie was een andere partner zoeken voor het bezorgen, want als ze dit bij meer mensen zo doen gaat dit uiteindelijk jullie klanten kosten en DHL zal niks boeien want daar zijn te groot voor , voor jullie 10 andere . Ik betaal liever 1 of 2 euro meer voor de bezorgkosten als mijn bestelling gewoon aan mijn huis word geleverd en dat de bestelling binnen een acceptabele tijd word geleverd ipv bijna 7 dagen en dan nog alles zelf moet uitzoeken waar mijn bestelling is . Hopelijk kunnen / doen jullie hier iets mee. Mvg john timmers
Hey John, Bedankt voor je feedback! Superjammer om te horen dat de levering met DHL zo moeizaam gaat... Mocht dat nou in de toekomst nog een keer gebeuren (wat we overigens niet hopen) neem dan ook even contact op met onze klantenservice? Dan gaan wij het ook direct voor je checken. We nemen deze klachten in ieder geval mee en hopelijk komt dit niet meer voor. We zijn juist overgestapt van PostNL naar DHL omdat er met de vorige vervoerder teveel zendingen beschadigd aankwamen of juist vermist raakten :') Wel fijn om te horen dat je shopervaring verder naar wens is geweest, dus hopelijk gauw tot een volgende :) Cheers, Danielle
Bestelproces verliep soepel, daarna snel contact gekregen met de klantenservice om een wijziging door te voeren. Alles netjes verpakt en snel in huis.
Top spul!!! Mijn de ontsteking bij mijn neuspiercing was na 2 dagen verdwenen en dat duurt normaal echt wel langer. Aanrader
Fijn dat het zo snel beter gaat met je piercing, Mandy! Bedankt voor je review en succes met de verdere genezing nog :) Cheers, Danielle
Alles naar wens geleverd
Thanks voor de feedback, Peter. Veel plezier met je bestelling nog! Cheers, Danielle
Sammy verteld je wat je kunt verwachten, steld je gerusy. Ik was bang voor pijn maar voelde helemaal niks.
Fijn om te horen dat je een goede piercingervaring hebt gehad! Maar wij zijn de webshop waar je vervolgens de allermooiste piercings kunt kopen, dus hopelijk ben je net zo tevreden met je sieraden ;) Succes met de genezing nog! Vriendelijke groet, Danielle
Mijn ervaring met All over piercings is altijd goed. Snelle, nette levering van producten die zo zijn zoals weergegeven op de site. Ik zou de site aanraden aan anderen.
De piercings zien er mooi uit, voor een leuke prijs. Snel geleverd. Op de website ook makkelijk te shoppen met de verschillende maatvoeringen erbij
14 Keesomstraat B
ALKMAAR 1821 BS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.