Hele fijne webshop

Ik had besteld en de volgende dag in huis! De omschrijving voldeed precies aan het artikel

klein artikeltje besteld voor een kleine prijs, alles verliep prima, snel en goed bezorgd.

Geweldige producten!

Fijne producten, zeer tevreden mee

Mijn favoriete piercing shop

Makkelijk zoeken. Heel veel keuze. Goede prijzen en snel geleverd. Top!

Top.

Goede service en snelle levering.

Goed en snel

Mooie producten. Goed en snel geleverd. Jammer dat de zwarte versie (240020) er niet meer is! Daarom nu de zilveren besteld. Na circa 1 a 2 jaar dragen gaat/valt altijd het kristal/steentje eruit en moet ik een nieuwe kopen. Verder wel super tevreden. Mooie stekertjes.

Super snelle levering, mooie prijsjes en keurig verpakt

Prima siliconen Tunnels Heb altijd kunststof Tunnels in gehad Maar dit is echt geweldig kan gewoon lekker Op mijn kussen liggen Mijn helm op met motorrijden nergens last van

Veel keuze, goede prijs & snelle levering

Het bestellen liep erg vlot, duidelijke info en enkele dagen later werd alles al geleverd. Netjes verpakt. Tevreden met aankoop en absoluut geen opmerkingen!

Precies wat ik wilde

Plaatje op de website & de omschrijving klopte volledig met het ontvangen product. Niks op aan te merken.

Goede kwaliteit

Piercings die ik bestelde zien er goed uit, draag ze mu iedere dag

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. De producten zijn ook betaalbaar.

Zeer tevreden klantje

Snelle levering. Zeer vriendelijk. Gekregen wat ik verwachtte. Zeer content! Dankje

Top producten en heel vriendelijke klantenservice

Mooie sieraadjes voor een leuke prijs

Snelle levering, mooie sieraadjes voor een leuke prijs.

Tip top

Alles in orde. Vlugge levering. Neuspiercing zoals beschreven.

Snelle levering, hele goeie prijs en mooi sieraad!

Ik kocht een navelpiercing en deze was super snel geleverd, goed verpakt en erg mooi! En het mooiste, hij kostte nog geen €3!

Thnx Denise :-)

Always on point

Super tevreden over alles

Mijn product was goed verpakt. Mooi ringetje zoals op de foto. Goed blinkend steentje dat niet dof word. Voor herhaling vatbaar om weer bij all over piercings te bestellen

Goede service, snel geleverd

Ben perfect geholpen door een hele aardige medewerkster, ben heel blij dat ik weer een een 'hele' tunnel heb zonder scheur! Bedankt voor de service, subliem!

Snelle levering/mooie juweeltjes

De bestelling is vlot verlopen. Op het eerste zicht zien de juweeltjes er mooi en duurzaam uit. Naar kwaliteit toe kan ik nog noet veel zeggen, want de aankoop is daarvoor te recent. Hopelijk van goede kwaliteit. Zo ja, dan bestel ik hier zeker nogmaals!

Waardeloos

Kreeg een krom staafje zonder balletjes...

Topkwaliteit

Bestelling supersnel geleverd, keurig verpakt en de "verrassings" tunnels waren een superleuke optie om te kiezen

Fast

Good quality and super fast delivery

14 Keesomstraat B

ALKMAAR 1821 BS