mooie neuspiercing!

Neusring besteld, maat 8. Past perfect en met de clicksluiting was het heel eenvoudig in te doen. Blij mee..

Mooie piercings, snelle verzending.

14k en 18k piercings besteld, kwaliteit is vooralsnog prima en er is een ruime keuze.

Snel verstuurd, goede prijs en je werd op de hoogte gehouden van je bestelling

Goed spul

Netjes en op tijd ontvangen

Uitstekend!

Goede service en snelle levering.

In de avond besteld en de volgende al in huis.

Perfect, snel verstuurd en super goede prijs

Ben hier zo blij mee. Al maanden lang op zoek naar dit ringetje en ik vond hem gelijk bij jullie. Volgende dag gelijk verstuurd echt perfect ga hier zeker vaker kopen.

Altijd content

Alles duidelijk op de website, maten kloppen allemaal en producten zijn zoals verwacht. Alles netjes en proper apart verpakt ☺️

Uitstekende klantenservice

Goed advies via de chat.

Het was zoals ik verwachtte

Had wat besteld, dat kwam aan wanneer ik dat had verwacht. Product was in goede staat.

Verschrikkelijk

Onoverzichtelijke website. Ik kan niet meer inloggen met mijn oude profiel. (Piercings koop je maar eens in de zoveel jaar) En de kwaliteit is slecht en het is veel te duur. Oortunnels van siliconen, dik €20 moeten betalen voor 4 stuks. Deze rubberen propjes zijn net 10 cent waard.

Waardeloos product

Tongpiercing retainer gekocht en binnen 30 minuten was het ringetje er al afgevallen. Ik kon ‘m niet meer vinden dus ga er vanuit dat ‘ie doorgeslikt is. Haal aub dit soort waardeloze producten uit jullie assortiment

Blij met mijn sieraden, netjes verpakt en snel geleverd

Mooie kleuren, goede kwaliteit

Mooie kleuren die het haar niet beschadigen. Makkelijk in gebruik, blijft niet vlekken op de huid, en als je je haar koud naspoelt blijft de kleur langer mooi.

Super snel

Had geen enkel probleem met bestellen en het was super snel hier. En helemaal in perfecte conditie (wat niet meer vaak gebeurt met online kopen helaas). Dus super fijn. Ik had een tattoo verzorgings set gekocht en het werkt fijn. zeker aan te raden.

Sinds 2005 klant en dik tevreden

In 2005, na het zetten van mijn eerste piercing, klant geworden en sindsdien altijd dik tevreden! Snelle verzending, vriendelijke medewerkers als je eens een vraag hebt en de sieraden zijn van hele goede kwaliteit. Een aantal jaar geleden 1x een mankement aan een sieraad gehad en daar kreeg ik direct, kosteloos, een nieuwe voor opgestuurd. Al lang klant en zolang ik piercings heb, zal ik klant blijven!

Bestel al jaren en altijd goed.

Piercings zien eruit zoals op de foto. Altijd vriendelijke medewerkers al je een vraag hebt. En het is super snel verzonden!

Fijne webshop

Super fijne webshop. Goeie producten en snelle klantenservice!

Helemaal fine zoals altijd

Gewoon geweldig, ik bestel hier zo graag! Vooral het snoepje maakt m’n dag!! <3

Altijd goede ervaringen

Ik bestel hier al bijna 12 jaar en ik ben nog nooit teleurgesteld. Pakketjes komen snel, het is mooi ingepakt en de sieraden zijn van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Altijd goed!

Ik koop al langer bij Allover en het is altijd top kwaliteit! Ik heb behoorlijk wat piercings en op deze manier kost het me ook geen rib uit me lijf

Snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt.

Super producten en zeer snelle levering.

De EHBO kit was is fantastisch. Het irritatie bultje van mijn neus piercing (na een aanvaring met een poot een van de honden) wilde niet weg. Na 2 dagen healing disc en de rest van de aanbevolen behandeling van de kit was het bultje zo goed als weg. Piercing gedownsized en vervangen (non threaded ipv externe schroefdraad). Daarna weer verder met de aanwijzingen. Het bultje is nu zo goed als weg, dus we houden nog even vol. Met het geheel is een stuk rustiger geworden en ziet er zoveel beter uit!

Super snelle verzending. Perfect

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.