Grote keuze, snelle verzending en bij retour snel geld terug.

Top kwaliteit

Hele fijne sieraden, snel verzonden en hoge kwaliteit. Erg blij mee

Snel en kundigheid

Zeer uitgebreid aanbod Heel netjes en verzorgd aangeleverd

Mooie artikelen voor een zeer goede prijs! Maar belangrijkste is dat ze je heel goed en snel advies geven, echt een topper!

Snelle en nette levering.

Snelle levering en vriendelijke mensen

De levering is heel snel, als er iets niet goed gaat of je hebt informatie nodig, dan staan ze je graag te hulp!

Mega

Mijn pakketje was zoek met de post, ze hebben mij een nieuwe toegestuurd.

Snelle levering, bestelling klopte perfect, leuke kaart erbij met sticker.

Goede service, snelle levering. Heel tevreden over de aankoop

Altijd super goed!

Ik krijg altijd precies wat ik verwacht. Als je een vraag stalt wordt je goed geholpen. De bestelling(brievenbuspost) is er altijd sneller dan ik verwacht en maakt me daardoor extra blij!

Geweldig !!

De producten zijn netjes steriel en appart verpakt. Alles naar verwachting, de service/levering zeer snel. Daarom kom ik altijd terug bij AllOverPiercings.

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit, snelle service en mooie sieraden!

Zeer goede kwaliteits sieraden en snelle levering!

top

top

Erg blij met mijn bestelde Piercings!

Altijd goed

Ik bestel altijd mijn piercings hier. Goede kwaliteit en veel keus!

Snelle levering en supermooie piercings!

Heel erg blij met mijn bestelling. Zoals altijd een snelle levering en goede kwaliteit van de piercing. Erg blij mee!

Snel in huis

Piercing was goed verpakt en snel in huis. Ook telefonisch netjes geholpen.

Fijne overzichtelijke website en het pakketje is snel binnen.

Piercing reinigingspray

Enige winkel die de spray nog verkoopt. Erg duur maar heb deze wel nodig. Bezorging verloopt altijd goed

Altijd super

Mooie producten, kwalitatief goed en altijd snel geleverd. Love it!

Goede prijs-kwaliteit

De producten zijn van uitstekende kwaliteit aan een degelijk prijs. Vlotte levering

snelle service

De levering was snel en goed de sieraden zijn mooi en komen over een zoals ze op de site staan.

Zeer snelle levering

Levering is super snel. Vind wel de laatste jaren assortiment achteruit gegaan. Ook vrij prijzige sieraden ondertussen

Uitstekend!

Alles netjes opgelost

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.