Voor het eerst daar wat besteld en alles tot aan de leverdatum goed geregeld ga zo door . Mvg Sandy
Als er 6 sterren waren zou ik die geven. Vanaf het eerste mailtje subliem geholpen bij onze lastige zoektocht naar precies het juiste soort grind en -plaat. Helemaal perfecte manier van communiceren, normale prijzen, goed materiaal, direct bezorgd en superservice bij het bezorgen (en nee, ik kende die gasten ook niet ;-)
Geen klachten, top geholpen
Goed advies en snelleclevering
Snelle offerte, prijs ok, levering als afgesproken.
Materiaal voor renovatie van voor en achtertuin besteld. Ter plaatse erg goed geholpen, heel veel keus en personeel met verstand van zaken. Ook als iets mis gaat (door eigen fout had ik te weinig stenen besteld) denken ze met je mee en zoeken ze zo snel mogelijk naar een oplossing, ook al lag de fout niet bij hun.
Super keals
Een hele fijne chauffeur en hielp meedenken.
Altijd goed geholpen, meedenkend en goed advies. Prijzen zijn prima kwaliteit perfect.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Van mijn bestelling was niet alles voorradig en ik werd keurig opgebeld en ee alternatief voorgesteld.
Perfect verzorgd en keurig optijd
Op locatie goed geadviseerd, vervolgens via de webshop besteld. Telefonisch goed bereikbaar bij aanpassing bestelling.
zelf fout gemaakt, door hen prima opgelost
Supermooie tegeltjes besteld, en snel geleverd, er waren er 2 stuk, die werden direct nagezonden! Klasse service
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en correct geholpen. Zeer tevreden met de geleverde goederen.
De zoektocht naar keramische tuintegels begonnen bij de (buiten)showroom/showtuin van De Pannenloods, uiteindelijk alle benodigdheden hier besteld inclusief stapelblokken/borderranden en kunstgras met alle benodigdheden. De Pannenloods heeft wat dat betreft een uitgebreid assortiment dat overzichtelijk tentoongesteld is, ideaal als je vooraf nog niet precies weet wat je wil. Daarbij goed geadviseerd en snel een prijsopgave ontvangen. Alles tenslotte conform afspraak geleverd en op de gewenste plek gezet door hun eigen chauffeur, waarbij je na aflevering per pin kan betalen. Perfect voor elkaar allemaal. Deze bouwmaterialenhandel is duidelijk (ook) goed ingericht op levering aan particulieren, aanrader!
Goede prijs kwaliteit verhouding en advies.
Hele duidelijke uitleg en heel fijn in contact!
Inmiddels meerder aankopen gedaan in hout en sierbestrating. Mooi assortiment en netjes afgeleverd.
Het personeel is behulpzaam en via de mail word je goed op de hoogte gehouden van je order
Vriendelijk in het contact, deskundig in het advies en meedenkend in oplossingen!
Goed bevallen. Kan ik iedereen aanbevelen.
Ootmarsumseweg 42
7665 SB Albergen