Op tijd en goed verpakt geleverd

Probleemloos

Bestellen en verzending ging perfect. Artikel was precies wat we zochten.

Komen goed afspraaken na

Was op zoek naar een vloerkleed en kwam jullie tegen goed zijd kwan zeer betrouwbaar over heb nog een keer gebeld en werd kuren te woord gestaan

Leuk vloerkleed

Snelle levering, maar een "plastic" leertje laat nu al los

Zelfs in de drukke feestmaand december werd kleed heel snel bezorgd. Kleed precies als omschrijving en voor leuke/goede prijs.

Snelle levering en goede prijs

Binnen een paar dagen kleed al in bezit

Logistiek onhandig.

Eerste bestelling geannuleerd omdat voorraad niet goed was bijgewerkt op de website. Daarnaast is voor de bezorging geen direct contact mogelijk met de distributeur omdat communicatie over bezorging altijd via ikwilvloerkleden.nl loopt en je dus niet zelf de track&trace link krijgt. Je kan dan ook niet eenvoudig een bezorg datum wijzigen. Als je dan belt voor informatie over de bezorging dan kunnen zij je niet helpen omdat ze geen gegevens van de distributeur hebben. De Servicedesk gaat dan weer niet over de bezorging. Conclusie: logistiek is het erg onhandig geregeld.

Het kleed is precies zo als hij op de site staat.en snel geleverd.

Snel en conform afspraak

Correct te woord gestaan

Het duurde lang voor ik het artikel kreeg

Ondanks de vertraging n fijn bedrijf!!

Mijn maat kleed was uitverkocht en heb weer gewacht tot hij weer binnen kwam! En gelukkig heb ik dat gedaan want t is n prachtig kleed en heb ondertussen contact gehouden met Dennis en dat was ook t wachten waard!!

Super service en top kwaliteit

Alles conform afspraak. Snelle levering, vriendelijke bevestiging en topkwaliteit kleden.

Mooi vloerkleed besteld, prima, snelle levering en een fijne service. Mail met notificatie dat bestelling verstuurd was en voor eventuele vragen men bereikbaar was. Kortom tevreden!

Mooi kleed voor een nette prijs!

We hebben een rond kleed besteld voor onder de salontafel. Gewoon een nette prijs voor een goed kleed.

Duifpolder 92

3825 JE Amersfoort

085 40 177 43

Over Ikwilvloerkleden.nl

Ikwilvloerkleden.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in vloerkleden voor diverse stijlen en ruimtes. Het assortiment omvat een breed scala aan kleden, zoals laagpolige, hoogpolige, vintage en Scandinavische designs, beschikbaar in verschillende vormen en materialen, waaronder wol en jute. Het bedrijf biedt uitstekende service met snelle levering, gratis verzending en 60 dagen bedenktijd, zodat klanten gemakkelijk een vloerkleed kunnen kiezen dat bij hun interieur past. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid helpt Ikwilvloerkleden.nl klanten om de perfecte sfeer te creëren in hun woning.