Laden reviews...
492 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consistent de snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces is eenvoudig en de producten worden goed verpakt geleverd. Verschillende reviews noemen vriendelijke en behulpzame service en duidelijke productinformatie. Over het geheel genomen ervaren klanten een positieve winkelervaring met betrouwbare afhandeling.
Nike schoenen besteld en snel geleverd.
Alex
Assendelft
Pakket snel verstuurd en netjes ontvangen. Goedw prijs/kwaliteit.
Eva
Brielle
Snelle en nette levering, product zoals omschreven.
Esther
HILLEGOM
alles op tijd gebracht en correct verpakt
Andrea
spijkenisse
Schoenen zouden 18 juli geleverd worden. Helaas diverse meldingen gehad van postnl. Uiteindelijk pas woensdag 22 juli bestelling ontvangen. Helaas voor mij te laat dus. Om die reden moet ik nu de schoenen retourneren. Maar kost mij geld omdat retourkosten voor koper zijn. Ondanks dat ik er niets aan kan doen. De problemen bij postnl liggen nu bij mij en dat vind ik erg vervelend. Er staat niets op de website bij retourneren over late leveringen. Lage cijfer is dus grotendeels te wijten aan postnl.
26 July 2026
Linda
Meteren
Snel geleverd en netjes verpakt. Net geen 5 sterren, omdat 1 schoen gedragen was, de zool was vies.
26 July 2026
A
WKP
snel en de juiste schoen
25 July 2026
Peter
Papendrecht
Altijd maar afwachten of je het krijgt bij vooruitbetaling, ben daar een beetje afwachtend mee, maar gelukkig is het goed gegaan.
25 July 2026
Robert
Hoogeveen
Goede maattabel erbij, dus niet retour. Goede prijs!
24 July 2026
Pieter
Heeze
Snelle levering en netjes verpakt
23 July 2026
Rick
Baarn
Online een bestelling geplaatst, duidelijke e-mail informatie en correcte levering. Enige verbetering zou een meer milieuvriendelijke verpakking zijn die ook gemakkelijker als retourverpakking gebruikt zou kunnen worden.
23 July 2026
Patrick
Hillegom
Bestelling geplaatst en heel snel beschikbaar om op te halen in de winkel in Katwijk. Werd goed op de hoogte gehouden en uitstekend geholpen. Bedankt!!
22 July 2026
Anna
Leiderdorp
Snel bezorgd binnen 1 dag. New balance schoenen van zeer goede kwaliteit.
21 July 2026
G
Hoofddorp
Een positieve ervaring. Snel bezorgd. Mooie goede schoenen
20 July 2026
Marloes
Denekamp
Twee artikelen besteld. Zeer snelle levering, duidelijke communicatie en een mooie korting. Heel tevreden!
16 July 2026
Eveline
Terschelling
Het assortiment is uitgebreid en in ieder geval bij de sneakers zeer veel maten (nog) op voorraad. De prijs is ook nog eens top. Verzending ook goed geregeld en snel bezorgd.
15 July 2026
Marco
Oosterhout
Artikel besteld en deze is netjes de tweede dag bezorgd!
12 July 2026
Janet
Den Helder
Goede service en snelle levering
12 July 2026
Arthur
Deurne
Makkelijk om te bestellen ,snelle nette levering en niet duur
7 July 2026
Linda
Amstelveen
Vlot antwoordt op mijn vragen, en een vlotte levering.
28 June 2026
Jeen
Harlingen
Alles volgens afspraak en een mooi product!
19 June 2026
Teunie
Dordrecht
Nike trainingspak besteld. Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden via email. Ik zou zeker weer bij Wout Bergers bestellen!
18 June 2026
Edith
Hilversun
Een mooie jas van Nordberg gekocht. Goede prijs en snelle levering. Super!
13 June 2026
V
Aalsmeer
Geweldig wat een kwaliteit en service!
12 June 2026
Maya
Leerdam
Mijn dochter had 1 speciale schoen in haar hoofd werd hier verkocht tegen een scherpe prijs en twee dagen laten kon ze de schoenen aan trekken. Bestelproces duidelijk en de levering net zo ! Hele goede ervaring
12 June 2026
Sonja