Goede evaring

Schoenen passen perfect

Sneakers zijn snel geleverd

Ik kende deze website niet. Maar de Nike schoenen waren hier veel gunstiger geprijsd. Na reviews bekeken te hebben en het feit dat WB ook fysieke winkels heeft - toch besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail en de schoenen kwamen heel snel binnen. Dus uiteindelijk dik tevreden over WBSports.

Uitgebreide keuze en snel geleverd

De keuze is reuze en mijn maat (47,5) was ook nog eens beschikbaar. ;-)

Makkelijk site om op te bestellen. En super snelle levering ben natuurlijk mooie schoenen.

Supergoed

Fijne site, snelle verwerking, goed product

Lagere prijs dan ergens anders en snel verzonden!

De sneakers waren goedkoper dan op een andere site en werden erg snel verzonden.

goede service

Goede service, snelle levering

Zer tevreden

Goed product, zeer tevreden over de afhandeling en bezorging

Duidelijke website, goede communicatie, Product was goed verpakt en arriveerde onbeschadigd

Prima. Dicht bij huis, dus beter voor het milieu.

Was op zoek naar 1 type sketchers die goed bevielen en bijna uitverkocht waren. Bij Amazon 2 paar besteld, kwam helemaal uit Duitsland, maar slechts 1 paar bezorgd. Bij Decathlon 1 paar besteld. Prima, maar is langs vele steden van Spanje en Frankrijk gegaan, flinke milieubelasting.

Gewoon goed

Prima levering

Super snel

Schoenen online besteld die bij andere aanbieders niet meer te krijgen waren en dan ook nog eens super snel in huis. Maat bleek te klein dus groter paar besteld en wederom super snel in huis. Voor onze de eerste ervaring met deze zaak, zeer positief!! Wij komen vaker even webshoppen.

goeie service en snel

Goeie en snelle service.

Mijn eerste ervaring met Wout Bergers Sport is heel prettig.

Praktische website, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van verzending en duidelijke communicatie.

Goede prijs snelle levering

Mooie afgeprijsde schoenen besteld. Keurige en snelle levering.

Vlotte bestelling en snelle levering top

Vlotte bestelling en snelle levering top .

Prima en snelle levering

Mooie kwaliteit schoenen en Zorgvuldig verzonden

Goed, snel, prima kwaliteit

Bedrijf om vaker te bestellen.

correcte afhandeling

makkelijk en snel besteld en geleverd !

Goede producten

Mooie artikelen en snel geleverd

Een bestelling niet aangekomen, kreeg netjes mijn geld terug gestort. Tweede bestelling keurig op tijd.

makkelijk te bestellen

Goed geïnformeerd over bezorging en bestelling

Goede prijs! Goede service!

Ik had een vraag over mijn bestelling en kreeg gewoon binnen een uur al een reactie!

Makkelijk, snel en scherp geprijsd!

Paar New Balance besteld voor mijn dochter. Bestellen ging makkelijk, prijs was scherp en bezorging de volgende dag. Top ervaring.

Top!!

Goede snelle levering van een mooie jas van Nordberg