Uistekend, betrouwbaar en snel

Uistekend winkel.

Scherpe prijs voor mooie schoenen. Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis. Een volgende keer start ik met zoeken bij Wout Bergers Sport.

Fijne service, goede jas en lekker op tijd geleverd. Niets op aan te merken

Kerstavond de 24ste besteld, 27ste in huis

Grote klasse!

Netjes ingepakt en snelle verzending

Snelle, betrouwbare leverancier

Snelle levering, alle sklopte

Ik had nog op het laatst een kerstcadeau nodig en zij hebben er alles aan gedaan dit voor kerst bij mij thuis te krijgen. Ik kreeg direct een hele vriendelijke reactie. Helemaal top!!

Zeer snelle levering en betrouwbaar!

Schoenen besteld zeer snel geleverd. Zeer betrouwbaar.

Product was precies wat ik had besteld

Snel en netjes bezorgd

Betrouwbare verkoper

Zeer vlotte levering, ook naar België

Erg tevreden, ik woon in België en de gympen waren zeer vlot geleverd. Fijne overzichtelijke website en bestel proces. Merci!

Snelle levering en goede prijzen

Zelfs in de kerstperiode snel na de bestelling àlles afgeleverd. Ook de prijzen zijn hier goed .

Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld! Niks op aan te merken

Helemaal prima.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Keurig verpakt. Schoenen zoals verwacht en gelijk aan de foto. Duidelijke informatie en bij gezonden materiaal voor eventuele retour zending. Kortom voor herhaling vatbaar om bij Wout Bergers te bestellen.

Snelle en fijne levering!

Snel bezorgd

Snelle bezorging, duidelijke informatie

Snelle bezorging en helaas verkeerde maar besteld. Nieuwe maat besteld en andere maar retour gestuurd. Zeer snelle terugbetaling. Fijne zaak

Livraison conforme et rapide

Tout s'est bien passé, livraison en 48h.

Vlekkeloze bestelling en levering!

Ruime keus in schoenen en gangbare maten en prijzen! Bestelling ging makkelijk en de levering was de volgende dag.

Geweldige kwaliteit

Goed verpakt, snelle levering van goede kwaliteit schoenen!

Snelle bezorging, goede duidelijke informatie!

Geleverd zoals afgesproken

Prima snelle levering!

Snel geleverd, goed geprijsd, precies wat mijn dochter zocht

Alles prima