Super snel verzonden, volgende dag in huis!

Veilige winkel om te bestellen. Sneakers waren netjes verpakt en snel verzonden! Zal hier zeker vaker bestellen. Dochter is helemaal blij met haar nieuwe aankoop!

Goede, snelle levering

Bestellen ging makkelijk, betalen ook. Levering goed en snel. Zoals het onlinewinkelen hoort te zijn

Levering snel en zoals beloofd.

Alles prima gegaan.

Mooi product, snel geleverd

Was op zoek naar een jas die ik ergens op een rek had gezien maar in een grotere maat. Gevonden op de website van Wout Bergers.

Snel bezorgd

Makkelijk kiezen, goede prijs

The service of this business is fantastic. The Nike Air were good. The Nike Initiator had a few treads hanging out at the stitching near the laces, which I had to cut them out. Overall good!

Snelle en duidelijke (web)winkel

Leuke acties en snel geleverd! Top!

Goeie service

Snelle verzending

Snelle levering en goede service

10eu om iets retour te sturen dus denk goed na over je bestelling

10 euro om iets retour te sturen dus denk goed na over je bestelling

Snelle levering, schoenen aan mooie prijs

Schoenen hier aan helft van de prijs gevonden, vergeleken met een andere winkel. Levering was snel en correct

Zeer nette service !

Ondanks het feit dat de schoenen niet pasten en ik ze terug moest sturen, was de service en snelheid van afhandeling zeer netjes en goed!

Heel tevreden, snelle levertijd en leuke prijzen

Heel positief ik heb schoenen besteld. De volgende dag had ik ze al in huis. Ook waren ze in de aanbieding dus leuk geprijsd. Erg tevreden!!

Goede service en snel geleverd. Top

Snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd Betere prijs dan elders

Komen afspraken na, snelle levering

Gewoon goed

Gewoon wat ik verwacht van een webwinkel. Het gekochte is zonder problemen bezorgd. Prima winkel. Volgende keer bestel ik weer bij deze zaak. Vriendelijke groet

Gewoon goed

Snel geleverd voor beste prijs

Heel snel

Top ervaring. Goed prijs. Geleverd in 2 dagen.

Snelle levering,goede communicatie,goed product

perfect!

Snelle levering!

Goede prijs

Super wandelschoenen

Super wandelschoenen fijne site goede prijs en snel geleverd top kon niet meer sterren geven anders had ik er 10 sterren gegeven

Alles vlot en netjes verlopen!

Goede aanbiedingen (ik zocht hockeyschoenen voor mijn dochter) en vlotte verzending.